Kızlar bizim yeni güncelleme iki ayak havadaSanırım bir adım sonrası ayak yeme olacak ama cok tatlı ya
Ben oğlumu hiç emziremedim. Doğduğunda zorla denedik. Sütü emdi kustu. Yoğun bakıma alındı on gün. Orada silikon uç ile birkaç kez denedim acemilik beceremedim. Sonra doktor bir süre süt içmeyecek dedi, sagdim buzluğa atıyordum ama sütüm kesildi. Ve olan sütleri biberonla verdiğimde de sütümün onu rahatsız ettiğini gördük ve bıraktık. İlk bebeğim ve hiç emziremedim. Halbuki ne kadar hevesliydim. Yıllar sonra gelen bir bebek oldu cunku. Sonra sağlıklı olsun yeter diye kabullendim. Sagma, süt gelsin çabalarımı tamamen bıraktım. Çok yoruldum gelmediği halde haftalarca gelsin diye uğraşmaktan. Ama simdi ikinci çocuğum olursa onu emzirirsem diye vicdanen rahatsız olmaya başladım.annelik çok zor.
Burada emzirme konuşulduğunda halen içim gidiyor. O kadar emmeyi seven çocuğumu emzirememek beni çok üzüyor.
O yüzden sütünüz az da olsa göğsünüzde yatıp size bakıyorsa çok kıymetli bir anı yaşıyorsunuz. Az olması sizi üzmesin
Servis şekerim.. Yaklasık 300mt mesafedeki okula servise verdim.. Aylık 1000tl servıse verıorumsoyasosu şimdiye kadar çok iyi geldim valla ne yalan söyleyim ama son bi aydır büyük kızım çok yıprattı eşimde iş yeri açıcak koşturuyor geç geliyor falan bi süredir annemdeyim bugün dönücem eve, kucağa çok alıştı özellikle pars evde eski düzenime geri dönmem lazım acil uyku rutinimiz geçte olsa yatışları bozulmadı çok şükür ama genel olarak 5 saatlik uykuyla çok durdum büyük olan beni daha çok yoruyor okula gitse de yorulucam kıyafetini ayarla dersini ayarla kim götürücek o kısmı var seneye en çok ondan korkuyorum işte
Ay kızlar az kaldı evi yakıyordum bende unutkanlık olmuş ocağa çay koydum yani çocuğa baktım unuttum ben ocakta kokular geldi bende dışardan geliyor sandm bn birşeyi açık mi unuttum acaba deyip mutfağa koştum çaydan dibi tutmuş dumanlar çıkmışAllah korudu bizi benle oğlumu ya ben ne yapacağım bu unutkanlığımi şimdi tüm pencereleri açtım havalandırdm
Asansörlü değil ki kapıda bekletemem benimde inmem gerekir bizimde yakın okul 3 sokak var arada hiç bilmiyorum çevremde iyi özel anaokuluda yok bi tane var ama servisi yok nasıl olucak bakalımServis şekerim.. Yaklasık 300mt mesafedeki okula servise verdim.. Aylık 1000tl servıse verıorum
Asansörlü değil ki kapıda bekletemem benimde inmem gerekir bizimde yakın okul 3 sokak var arada hiç bilmiyorum çevremde iyi özel anaokuluda yok bi tane var ama servisi yok nasıl olucak bakalım
Allah sana kaynana yerine koca vermişYa şu uyuyan çocuğu uyandırmamak olayını eşime nasıl kabullendiririm acaba? Artık yenidoğan değil, altı değişmeden, mama yemeden uyanana kadar dokunmuyoruz diyorum. Aç aç mı yatacak, altının da değişmesi lazım diyor. Bir uyandım başımızda bekliyor. Gece gece tartışmak istemedim ama karışma desem tamamen elini çekecek, tek kalacağım, demesem öyle böyle değil herşeye burnunu sokuyor. arada kaldım. Emziririm uyanırsa uyandırmayalım diyorum. Hemen acıkıyor emince, mama yesin daha iyi demez mi birde. Ya sabır. Neyseki altı değişti, mama yedi ve uykuya döndü çok açılmadan
Of yanıma almıştım gece elini emdiğini farkettim baktım göğsüm dolu ve acıyor. Emziriyim bari elini emiceğine dedim ve şuan cin gibi. Emdi kaka yapmak istiyorParmak emmeyi geçtik elini boğazına kadar götürüyor artıkbizde 1.5aylıkken salya başlamıştı, şimdi ise salya şelaleye döndü. Elini örtüsünü her şeyi emiyor. Hatta dikkat ediyorum bazen emziği çıkarıp özellikle elini emiyor, sanırım diş kaşıyıcı olarak kullanıyor.
Doktora bir dahaki gidişinizde sor bunları eşinin yanında, duysun o da. Veya mesaj çek gece uyandırmaya gerek var mı diye.Ya şu uyuyan çocuğu uyandırmamak olayını eşime nasıl kabullendiririm acaba? Artık yenidoğan değil, altı değişmeden, mama yemeden uyanana kadar dokunmuyoruz diyorum. Aç aç mı yatacak, altının da değişmesi lazım diyor. Bir uyandım başımızda bekliyor. Gece gece tartışmak istemedim ama karışma desem tamamen elini çekecek, tek kalacağım, demesem öyle böyle değil herşeye burnunu sokuyor. arada kaldım. Emziririm uyanırsa uyandırmayalım diyorum. Hemen acıkıyor emince, mama yesin daha iyi demez mi birde. Ya sabır. Neyseki altı değişti, mama yedi ve uykuya döndü çok açılmadan
Bu akşam babalar muayyen günlerinde galibaBen de gözümü bir açtım, kucağında bebek, başımda dikilmiş. Annesi, meme istiyor, diyor. Meme istiyor dediği çocuğun da gıkı çıkmıyor. Ne mıkmık ne inga. Baba kucağında halinden memnun takılıyor. Neyse aldık uyku sersemi. Bir de kendi baş ucu ışığını kapatıp benimkini açmaya kalktı. Dedim sen hayırdır? Paşazadeye bak sen.
Neyse emzirdim, yatırdım yerine. Cin gibi duruyor beşiğin içinde minnoşum. Ama çok üzgünüm, uyku da çok minnoş
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Biz evlenmeden vefat etmiş. Ama duyduklarıma göre yaşasaydı oğluyla beraber 5 kaynana olacaklarmış nerdeyse başımaAllah sana kaynana yerine koca vermişaçıkçası tavsiyem yok, Allah sabır versin
Benim bebeğim 40+2’de doğdu diye bunun 4. ay atağı olduğuna inanmayı çok istiyorumHahaBade gerçekten insan ömründen en az 5 yıl alan cinsten, umarım sizinki geçicidir Ama 4. Ay çok zorluyor git gide kötüleşiyoruz bizde yani asla uyumadı bugün. Gözlerini ovuşturuyor çıkarıcak gözünü ama yay gibi geriyor kendini asla uyumak istemiyor. Şuan annem kucağında sallıyor o da ee ee diyor ama uyumuyor. Bu ay bir geçseydi ya Bir de yeni bir güncelleme geldi dişten sanırım meme ucunu çekerek uzatma ve damaklarıyla ezme. Hep yapıyordu bunu ama bugün o kadar kötü ki ağlıcaktık bende o kadar canımı yaktı
Hadi ya çok geçmiş olsun canm yaBende gecenlerde esımle Eymene supriz yapcam size dedim.. Sürpriz de mısır patlatmamısırı koydum, altı harlı kalmıs, o esnada Eymen kakam bitti diye seslendi ona koş derken döndüğümde mutfak duman altı, mısırlar kömür olmuş, o gece butun cam pencere açık yatmıstık, hatta o geceden sonra sinanın burnu hafif dolmaya başladı
Bende gecenlerde esımle Eymene supriz yapcam size dedim.. Sürpriz de mısır patlatmamısırı koydum, altı harlı kalmıs, o esnada Eymen kakam bitti diye seslendi ona koş derken döndüğümde mutfak duman altı, mısırlar kömür olmuş, o gece butun cam pencere açık yatmıstık, hatta o geceden sonra sinanın burnu hafif dolmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?