2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bekar ve evli kaynımın işi antalyada bekar olan kaynanamla yaşıyo kayınpeder burda burayı bırakamıyo kız kardeşiyle kalıyo aynı binadayız arada gidip geliyo karıısının yanına ama o kadar kötü geçimsiz hayırsız aksi biri ki o kadın onu nasııl çekiyo bilmiyorum o konuda hakkını yiyemem kötü araları ayrı gayrı gibiler kayınpeder evlerden ırak görmek bile istemiyorum ki karnımdakkiler benzer diye o derece bendeki hissi

Bende bu şekilde düşünüyorum eşimin babası yok hep kendi çalışmış eşya olsun takılan altın olsun herşeyi eşim yaptı iğneleri geçmemiştir öyle diyim ama abisine herşey yapılmış neyse şuan aile binasındayız biz üst kattayız burayı bile kendi paramızla aldık almaz olsaydık ama yinede kimse minnet edemez bana onun özgüvene ve rahatlığı var çok şükür ki

Benim Kayınvalidem çok iyidir aslında bana karışmaz gezin tozun eğlenin der eşiyle arası öyleymiş aşk dolu eşini baya uzun süre önce kaybetmiş ben görmedim ama Kayınvalidem kızlarının aklıyla çok hareket etmeye müsait çocuk gibi diyim onlar yokken çok çok iyiz kızlarıda kayınvalidemin aksine çok fena

Ne dedi ki? Sanki laf sokmak için poğaça yapmış gibi olmuş

Çok alem bu millet ya boşver gerçekten düşünme üzülme

Aman hepsi aynı. Temizlik yapıyorum diye kaynanam geliyim bende yardım edeyjm dedi oğluna telefonda. Ben mesafeliyim mümkün mertebe aramam konuşmam telefonla falan. Aha dedim tüm işlerim kaldı o gelince hiç bir iş yapmayacağımızı biliyorum. Neyse bunu geçtim . Geldi arkasından diğer oğlu çocuğunu aldı geldi annnesi burda diye ki aramız iyi değil onunla ben evinin yolunu bile bilmem ona da neyse...Evime gelmesinden de hoşlanmıyorum. Kaynanam bizde kaldı bir sonraki gün yeniden oğlu çocuğuyla geldi. Yani bitmiyor bunlar eşime kızdım bende bir daha çağırmakimseyi ben kimseye hizmet edemem dedim. E ben annemi çağırdım diyor o zaman anneni de çağırma dedim. Ben kimseye yemek hazırlamak zorunda değilim. Gelmeden arıyor biz acıktık diye git evinde ye yani evi bize yakın nerde olduğunu bilmesem de. Yüzsüz insanlar gerçekten. İnsanı iyilik yaptığına pişman ediyorlar

Temizliğe neden kayınvalideyi çağırıyorsunuz ki sonuçta nasıl olduğunu biliyorsunuz?

Gunaydin kizlarrr cinsiyeti ogrenenleri tebrik ediyorum saglikla gelsinler bizim gitmemize daha cok var haziranin 15 inden sonra gidicem anca.bir sure daha insallah kızın olur laflarini duycagim iki oglumdan sonra bukadar takacagimi bende dusunmuyordum hamile olunca hassas oluyor heralde insan. bebeklerimiz sağlıklı olsun iyi olsun tek istegim o

Benimkiler de hala tek bir iğne bile almadılar bebeğime. Eşimin ailesinin tarafı. Ben şefim kv de tatlı yaptırmak istedi geçen misafirleri için. Yapamam dedim geçtim. Çok basit yapmıyorum demek kendinize eziyet etmeyin. Kızgınlığınızı anlıyorum aynı durumları aynı şehirde yaşıyorum. Önemli olan sizin tavrınız. Ben eşime söylesem yapma der geçer de, siz de kendinize ve bebeğinize odaklanın boşverin.

Yapma canım valla ya senden bebeğinden kıymetli mi 6 aylık hamile olacaksın ben hamileyim zorlanıyorum de yapma. Biz ne kadar susarsak o kadar bir üstüne çıkarlar. Bişey almama konusuna gelince bizim masrafımız dünya kadar biz hem bebek eşyaları alacağız hem de yeni eşyalarımız yok daha, yani oturma odasıdır yatak odasıdır hiç birini almadık tayinciyiz diye. Bir kere sormadılar ne lazım diye. Bari bebek eşyalarında destek olsunlar diyeceğim ama sormuyorlar maalesef ne alalım diye. Annem Allahtan bebek kıyafetleri alıp duruyor :) Allah kimseye muhtaç etmesin zaten kendi paran varsa alırsın almazlarsa almazlar ama ben bunları unutmam mesela kinciyim ben

Ya kızlar her girdiğimde görümce kaynana mesajları ya valla gördükçe benim de anlatasım geliyor birde aşırı sinir oluyorum gaza geliyorum okudukça ben size en üstünü söyleyeyim bizim memleketler farklı bizim tarafta oldu düğün iki tarafta yapmadık geçen sene. Ablası evli ablasının mesleği de var aslında ama çalışmak için bi çabası olmamış hiç. Başka kardeşi de yok zaten. Bizim oraya da eniştesi falan bir araba eşim bir araba gelecekler düğün zamanı eniştesi benzini bile eşime ödetmiş ya gelirken düşünebiliyor musunuz ablasının düğünde giyeceği kıyafeti eşim alıyor düğün zamanı o kadar masrafımız var birde bizim. Neymiş eniştesi demiş bizde adet böyle. Başlarım böyle adete Allah aşkına. Taktıkları bilezik de 5 gram mı ne tövbe estafirullah sabah sabah aklıma getirdiniz şimdi ya balık baştan kokar sözüne her zaman çok inanırım baştan kokma böyle oluyor işte Altınlar takıldı babası bana gelmiş bu altınları biz götürelim mi ne yapalım diyor bana. Biz arabayla döncez görev yerimize sözde arabada güvenli olamayacak altınlar onlar otobüsle dönecek otobüste güvenli olacak onlarla. Sinir oldum gene aklıma geldi

Ne dedi ki? Sanki laf sokmak için poğaça yapmış gibi olmuş
Ayy poğaçayı da ben yaptım o geldi inanırmısın o kadar çok şey söyledi ki kafam bulandı sinirden en son eşim ben yatmay gidiyorum dedi kalktı yoksa iş uzayacaktı. Zaten konuşma tarzı sövüyor yani bizde misafir gidecek diye saygı duyuyoruz ama gidene kadar ben kalpten gitmem inşallah

Ayy eşin nasıl kabul etmiş ya bilmiyorum niye böyle yapıyorlar ben abime kıyamam

Ayy eşin nasıl kabul etmiş ya bilmiyorum niye böyle yapıyorlar ben abime kıyamam
İyi niyetli işte gerçekten iyi niyetlidir bu konularda eşim. O da benle dertleşiyordu düğün zamanı böyle yaptılar falan diye ona da anormal geliyor yani ama huzursuzluk çıksın istemez ondan bişey dememiş işte. İnsan kardeşine daha katkıda olur ya ben kardeşim yok ama kardeşim olsa neler yapmazdım. Valla değişik insanlar ya yazın orda 1 ay falan kalacağımı düşündükçe sinir sistemim iyice bozuluyor zaten

Ayy belki seninki benimkilerden insaflı olur hamilesin ya iyi davranırlar filan

Temizliğe neden kayınvalideyi çağırıyorsunuz ki sonuçta nasıl olduğunu biliyorsunuz?
Ben çağırmadım çağırmam da zaten. Ufak bir taşınma işimiz oldu 3 kattaki salonu giriş kata taşıdık mobilya falan değişti temizlik yapıyorum onun için biliyorlar yani . Öyle bende geleyim yardım ederim dedi. Geldi bir temizlik yaptı mu yooo hayır benim de beklentim yok zaten . Ben kendim yapmak isterim herkesin temizliği farklı zaten . Bende bıraktım o var diye temizliği iki güüm boşa gitti.

yaa bence hiç gözün korkmasın benim ikiside çok hareketli ona rağmen iyi oluyorlar ama hiç sakinlik yok ona hazırla kendini evin içi sürekli bol bağırmalı (kavga değil), bol hareketli, hatta er meydanı gibi ama bir o kadarda eğlenceli

büyük 11 küçük 4 yaşında
Kızlar ben bişey danışacaktım. Şimdi bu yenidoğan bez 1 numara kaç paket almak gerekiyor 200 lübolan paketlerden bahsediyorum. Yani 2 numara mı çok alsam 1 numara mı ? 3 4 tane paket alayım diyordum da
ben 2 sinde de hiç 1 numara almadım mesela belki bebek iri olur kullanamaz o yüzden 1 tane yeter bence
Benim 3. Kız canım sağlıkla gelsin tüm minikler.
yaa maşallah sağlıkla gelsin pamukkız
Ay bunu şimdi gördüm. Sağlıkla mutlulukla gelsin
amin cümlemizin bebeği insşallah
bizim de tam tersi eşim çok sever ben de dinlerim ama çok iyi yaptığım söylenemez hatta eşim bana kızar bazen detayları vermeden geçiyorsun diye

Ay maşallah ama sizinkilerin arası baya varmış yine valla bizim oğlan duvarlarda ters gezer öyle diyim iki numaram sakin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…