evet hatta doktor direkt bunu yazıyor. bende de mide yanması aşırı çoktu. bu ilaçtan iki kutu içtim. direk double action olan gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.Kızlar çok kötüyüm ne yaptıysam geçmedi mide yanmasıdoktoruma ulaşamadım evde gaviscon var ama double action olanından kullanabilir miyim acaba kullananınız varmı
Ay çok sevindim teşekkür ederimevet hatta doktor direkt bunu yazıyor. bende de mide yanması aşırı çoktu. bu ilaçtan iki kutu içtim. direk double action olan gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.
Cok geçmiş olsun canım rabbim korusun ikiniziCanım çok sağololur mu öyle şey akıl da verebilirsin tabiiki evet bu sefer doktor kullandırmayinca ben de çok şaşırdım ama vardır bir bildiği dedim çünkü diğer dusuklerimde hemen vurmaya başlıyordum keseyi bile zor görüyorduk ama düşüyordu şimdi hiç vurmadım çok şükür 13+5 olduk belki de böylesi iyidir doktorun vardır bir bildiği dedim saat 4te randevum var doktoruma sorup başlayacağım sanırım kan sulandırıcılara tekrardan
Bu önemli değil grafik lazım orada düzeltilmiş mom ve grafikleri oluyor buraya bakarak değerlendirilmez canımKızlar 2li tarama testi sunucunuzda free beta ve papp a değeriniz nasıl çıktı? Benim free beta 26 çıkmış çok düşük değil mi ya. Gerçi kızımda 200 gibi bişeydi oda çok yüksekti doktorlar korkutmuştu.
Bana hep Rennie duo yazıyor canım şurup, onu da dedim ama doktor rennie duo yazdıSağ ol canım diğer arkadaşları da bekleyim inşallah kullanan vardır içim rahat bı şekilde içerim bu kadar şiddetli olmamıştı hicc
Alllaaahhh ya sabırSen bir ay gün say bugünü bekle heyecanla .. Doktor arasın yarın yokum desin
Ee bizim cinsiyet
10 güne kadar kaka yapmaması normal endişelenmeyin. Muhtemelen gaz sancısı çekiyordur. Ben deneyimlerimi paylaşayım belki faydasını görürsünüz. Çünkü 4-5 ay kolik bir bebekle uğraştım. Çok zordu o günlerMerhaba arkadaslar ya bebegim 17 gunluk dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurulsurekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
En son ben öğrenecegım demiştimAlllaaahhh ya sabıreee ne olacak ? Valla sınanıyorsun hahahah
Maşallah erkek annelerine hoş geldiinnKizlarrr selaaambugün doktora gittikk, bebisimiz erkekmiş öğrendik biz 5 gün de önden gidiyormuş oğluşumm(16+5)
Ay gerçekten şöyle ağız dolusu yaağğğ sabır diyorumEn son ben öğrenecegım demiştimAksi gibi eşim bugun çok yogun mecburen pzartesine kaldı
ay şimdi gördüm görmeden neredeyse aynı yorumu yazdım ben de ne güzel rahat geçiyor diyordum ki.....Arkadaşlar selam, benim hamileliğimin başından beri bir iki defa haricinde pek mide bulantım olmamıştı ya da sabah olup geçmişti. Bugün 15+2 de sabahtan beri midem bulanıyor. Çıkaramıyorum da ama sürekli bir kusacakmışım hissi :/ Normalde başta olanların bu haftalardan sonra geçmesi gerekirken, benim başlamış olamaz umarım
Maşallah saglıkla gelsin oğluşunKizlarrr selaaambugün doktora gittikk, bebisimiz erkekmiş öğrendik biz 5 gün de önden gidiyormuş oğluşumm(16+5)
Ay bende daha öğrenemedim ne en sonuEn son ben öğrenecegım demiştimAksi gibi eşim bugun çok yogun mecburen pzartesine kaldı
Dimi ha ctwsi ha pzatesi arada 1 gün varAy gerçekten şöyle ağız dolusu yaağğğ sabır diyorumneyse bunda da vardır bir hayır be
Ahahah cinsiyet öğrenmeyenlerAy bende daha öğrenemedim ne en sonupazartesi yada salı kontrolum var bakalım bizimki gostercekmi daha
Dur dur tövbe de, tükür bişey yap ağzını hayıra aç hahahahaDimi ha ctwsi ha pzatesi arada 1 gün varDetaylıya ne kaldı ki pzarteside göstermezmiş kendini
Sanırım bir ayı tam beklediğin ilk seferdi bu da :)Sen bir ay gün say bugünü bekle heyecanla .. Doktor arasın yarın yokum desin
Ee bizim cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?