2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de sabah başladı ve hafiflese de gün içinde hiç geçmiyor. Duymamıştım böyle bizim gibi olan
Kuzum belki küçük bir mide üşütmesi falandır. Geçen gün ben de öyleydim sonra nezleye döndü hastalığım. Sıcak bir şeyler içmeye çalış bakalım faydası olacak mı

Kuzum belki küçük bir mide üşütmesi falandır. Geçen gün ben de öyleydim sonra nezleye döndü hastalığım. Sıcak bir şeyler içmeye çalış bakalım faydası olacak mı
Evet canım olabilir aslında kendimi gözlemliyorum kokulardan bağımsız bir şey bu halsizlik de geldi beraberinde. Evet sıcak bir şeyler içip ısıtayım kendimi hava bu taraflarda çok dengesiz gece üşütüyor

Bir kac gündür ben gece bile yaşıyorum o hissi uykudan wc için kalkıyorum mide bulantısıyla atıyorum kendımı yataga .

Ben de önemli bir bulantı sorunu yaşamadım gebeliğimin başından beri ama bu bir iki haftadır çok şiddetli olmasa da ara ara yokluyor. Eğer üşütme kaynaklı değilse (benimki değil gibi gözüküyor başka belirtim olmadığından) bulantının 18-20. Haftaya kadar sürebilmesi normal sanıyorum.

Akşam bulantısı için ne iyi gelir bilmiyorum ama ben birkaç gece üst üste yatmadan önce erik, çekirdek vb gibi bir şeyler yemiştim, sabahında reflü belirtileri başlar gibi oldu, gece yemeği kesince düzeldi. Belki beslenme alışkanlığınızdaki bir farklılık tetikliyordur sizin de.

Umarım hemen geçer :)

14.haftanın sonlarına doğru o güncelleme ne yazıkki bana da geldi. İlaç kullandığım halde, özellikle akşam yemeğinden önce kusma raddesine geliyorum. Sanırım sebebi uzun süre açlık ve yorgunluk. Bir de yavaştan bebek bizden beslenmeye başladı ve vücut yoruluyor sanırım alışıncaya kadar

Kızalar çatlak icin ne kullaniyorsunuz cinsiyet öğrendinizmi ben 13+2 deyum
Ben bio oil in sarı doğal olanını kullanıyorum bir de lierac çok öneriliyor,kullanılıyor ama sadece karın bölgesine sürüyorum başka çatlayan bir yer oluyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?

Ben bio oil in sarı doğal olanını kullanıyorum bir de lierac çok öneriliyor,kullanılıyor ama sadece karın bölgesine sürüyorum başka çatlayan bir yer oluyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?
Benim çatlamadı ama bacağı çatlayıp yırtılan çok var canım karnının en üst komşundan yuttukları olanda var ben üst taraflarda sürmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…