Kuzum belki küçük bir mide üşütmesi falandır. Geçen gün ben de öyleydim sonra nezleye döndü hastalığım. Sıcak bir şeyler içmeye çalış bakalım faydası olacak mı
Kuzum belki küçük bir mide üşütmesi falandır. Geçen gün ben de öyleydim sonra nezleye döndü hastalığım. Sıcak bir şeyler içmeye çalış bakalım faydası olacak mı
Evet canım olabilir aslında kendimi gözlemliyorum kokulardan bağımsız bir şey bu halsizlik de geldi beraberinde. Evet sıcak bir şeyler içip ısıtayım kendimi hava bu taraflarda çok dengesiz gece üşütüyor
Arkadaşlar selam, benim hamileliğimin başından beri bir iki defa haricinde pek mide bulantım olmamıştı ya da sabah olup geçmişti. Bugün 15+2 de sabahtan beri midem bulanıyor. Çıkaramıyorum da ama sürekli bir kusacakmışım hissi :/ Normalde başta olanların bu haftalardan sonra geçmesi gerekirken, benim başlamış olamaz umarım
Arkadaşlar selam, benim hamileliğimin başından beri bir iki defa haricinde pek mide bulantım olmamıştı ya da sabah olup geçmişti. Bugün 15+2 de sabahtan beri midem bulanıyor. Çıkaramıyorum da ama sürekli bir kusacakmışım hissi :/ Normalde başta olanların bu haftalardan sonra geçmesi gerekirken, benim başlamış olamaz umarım
kızlar benim normalde mide bulantım vs bir sıkıntım yoktu hamilelikte ama son 1 haftadır özellikle geceleri uykumdan uyanıyorum bulantıyla gün içinde o kadar sıkıntı yok bu gece bulantısına ne yapabilirim fikri olan var mı
Ben de önemli bir bulantı sorunu yaşamadım gebeliğimin başından beri ama bu bir iki haftadır çok şiddetli olmasa da ara ara yokluyor. Eğer üşütme kaynaklı değilse (benimki değil gibi gözüküyor başka belirtim olmadığından) bulantının 18-20. Haftaya kadar sürebilmesi normal sanıyorum.
Akşam bulantısı için ne iyi gelir bilmiyorum ama ben birkaç gece üst üste yatmadan önce erik, çekirdek vb gibi bir şeyler yemiştim, sabahında reflü belirtileri başlar gibi oldu, gece yemeği kesince düzeldi. Belki beslenme alışkanlığınızdaki bir farklılık tetikliyordur sizin de.
Evet canım olabilir aslında kendimi gözlemliyorum kokulardan bağımsız bir şey bu halsizlik de geldi beraberinde. Evet sıcak bir şeyler içip ısıtayım kendimi hava bu taraflarda çok dengesiz gece üşütüyor
14.haftanın sonlarına doğru o güncelleme ne yazıkki bana da geldi. İlaç kullandığım halde, özellikle akşam yemeğinden önce kusma raddesine geliyorum. Sanırım sebebi uzun süre açlık ve yorgunluk. Bir de yavaştan bebek bizden beslenmeye başladı ve vücut yoruluyor sanırım alışıncaya kadar
Ben bio oil in sarı doğal olanını kullanıyorum bir de lierac çok öneriliyor,kullanılıyor ama sadece karın bölgesine sürüyorum başka çatlayan bir yer oluyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?
Ben bio oil in sarı doğal olanını kullanıyorum bir de lierac çok öneriliyor,kullanılıyor ama sadece karın bölgesine sürüyorum başka çatlayan bir yer oluyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?