2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Yaa şansa bak insan çok heveslenince başka şeyler çıkıyor işte demekki ne zaman gideceksin

Ayyy hadi bakalım çıktığın gibi yazz

Haftaya cumartesi beraber öğrenelim bu gidişle bi ben kalcam öğrenmeyen
Kızım öğrendi şu an da tek bilen o akşam yemekten sonra küçük bir kutlamayla bizde öğrenecegiz bakalım
Biraz geç olabılır ama hemen yazacagım

Geçen gittiğimde bir gün önde çıkmıştı şimdi bir gün geri çıkınca ne yapabilirim diye düşünmeye başladım bende normal dedi doktorum ama annelik işte teşekkür ederim önerileriniz için

Midem bulandığında yumurtadan o kadar tiksindim ki şimdilerde zorla bir tane yiyorum hepsini neredeyse her gün yiyorum ama kefire bugün başladım sizin bebişe de kocamaaan bir maşallah

Ay inanmıyorum bende hemde 5 dakika aralıklarla iki kez kalbim yerinden çıkacaktı resmen buradaki arkadaşlarımda hissettiği günü sabırsızlıkla bekliyorum
O kadar netti ki yani tekme mi kafa mı bilmiyorum ama çok net hissettim ilk kez gece dümdüz yatarken oldu gün içinde de oluyordur belki ama koşturmacadan anlamıyoruz pek

O kadar netti ki yani tekme mi kafa mı bilmiyorum ama çok net hissettim ilk kez gece dümdüz yatarken oldu gün içinde de oluyordur belki ama koşturmacadan anlamıyoruz pek
Bende karpuz yemiştim elimde telefon uzanıyordum ilk defa yaşadığım için irkildim n’oluyo diye bundan sonra bol bol hissederiz inşallah

Cokk kiymetli bilgiler cokk tesekkur ederim bu 2.maddedeki duzenli gaz damlasi kullanimi nasil olmali? Her gazi olduğunda vermeyecek miyiz o damlayi. Duzenle antibiyotik gibi saati saatine gazi olsun olmasin vermek mi lazim

Cokk kiymetli bilgiler cokk tesekkur ederim bu 2.maddedeki duzenli gaz damlasi kullanimi nasil olmali? Her gazi olduğunda vermeyecek miyiz o damlayi. Duzenle antibiyotik gibi saati saatine gazi olsun olmasin vermek mi lazim
Deneyimli anne değilim ama bana önermişlerdi. Kiraz çekirdekli kemer diye geçiyor bir sen de bak araştır istersen. Umarım bebişin problemi hemen çözülür.

Eklentiler

• IMG_2818.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 63
Ben hiç ilaç kullanmadım canım bugün dayanamayıp acile gittim yine ilaç yazmadılar. Bebeğe baktılar sağlıklı önemli olan da o deyip gönderdiler

Şifa olsun yedikleriniz. Ama pekmez ve yoğurdu birlikte tüketmek olmaz diye biliyorum. Demir ve kalsiyumu aynı anında alıyorsunuz. Faydasını azaltıyor olabilirsiniz.

Ben hiç ilaç kullanmadım canım bugün dayanamayıp acile gittim yine ilaç yazmadılar. Bebeğe baktılar sağlıklı önemli olan da o deyip gönderdiler
İlaç da çok etkili sayılmaz zaten benşm için, tek iyi yanı midem bulansa da kusmuyorum

Kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir. Ben bugün tam 14 haftalık oldum. Yüz üstü yatmamız ne zaman sıkıntılı olmaya başlıyor? Bu zamanlarda sıkıntılı mı zarar mı veriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…