2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir. Ben bugün tam 14 haftalık oldum. Yüz üstü yatmamız ne zaman sıkıntılı olmaya başlıyor? Bu zamanlarda sıkıntılı mı zarar mı veriyor?
Ben hep yüz üstü yatarım yani elimde değil akışkanlık ama şuan böyle yarım yüz üstü yatıyorum veya yastık alıyorum bu şekilde alıştım karnıma çok baskı olsun istemiyorum

Deneyimli anne değilim ama bana önermişlerdi. Kiraz çekirdekli kemer diye geçiyor bir sen de bak araştır istersen. Umarım bebişin problemi hemen çözülür.
Kiraz cekirdeginden tut bitkisel yaglara masajlara herseyi denedik fayda etmedimi etmiyo 4.aydan sonra biraz duzeldik gaz konusunda

Aminnnnnn .. Artık isim bulma zamanları
Yaaa evet ben hep kendimi erkek olacak diye şartlamıştım şimdi hesaplar tutmadı kız ismi düşünüyorum bir de sanki ilk çocuğum olacak gibi ne alınacak neler eksik şaşırdım kaldım cinsiyet farkı olunca tuhaf oluyormuş alışırız kısa sürede inşallah

Cokk kiymetli bilgiler cokk tesekkur ederim bu 2.maddedeki duzenli gaz damlasi kullanimi nasil olmali? Her gazi olduğunda vermeyecek miyiz o damlayi. Duzenle antibiyotik gibi saati saatine gazi olsun olmasin vermek mi lazim
2 sene oldu ben kullanalı tam dozunu ve isimlerini hatırlayamamıştım eşim eczacı ona danıştım. Bebeği için Biogaia kullansın sabah akşam 8 er defa dedi. Eğer fayda görmezsen etkisini hissetmezsen metsil veya sab simplex kullansın aynı dozda aynı kere dedi.
Bu arada gaz damlası dediğimiz şey her bebekte aynı etkiyi yapmıyor maalesef. Bir sürü de marka var Deneyerek en etkilisini bulman gerekebilir. Sen yine kendi eczacına danışırsın.

Ya oğlum dıye seslenmek bile tuhaf geldi 6 senedır kızım
Ayy hayırlı uğurlu olsunn
Sagol canım
Hayırlı uğurlu olsun bir kız bir erkek ne güzel ikisinin de tadına bakacaksın
Yaa çok şükür nasip edene
Erkek isminde çok zorlanıyorum diyordun hiç var mı aklında?
Hiç ama hiç yok
Yaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimmm en sona ben kaldiiim
Yaa bende öğrendim azmimle bugun
Hayırlı olsun neler tuttu teorilerde
Herşey kese çin rus kan yenileme yaş herşey ama herşey erkek gösterıyordu bi kere bebek bile belli edıyor kızlar daha narın duruyo usg de
Yaa yaa yaaaaa sen de aramıza hoş geldin maşallah sağlıkla gelsin paşa
Amiiiiiiiinnn .. Erkek anasıda olmak varmıs kaderde

Canim bizim dr aguline onerdi. Bunun kullanil duzeni nasil olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…