Kızlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir. Ben bugün tam 14 haftalık oldum. Yüz üstü yatmamız ne zaman sıkıntılı olmaya başlıyor? Bu zamanlarda sıkıntılı mı zarar mı veriyor?
Ben hep yüz üstü yatarım yani elimde değil akışkanlık ama şuan böyle yarım yüz üstü yatıyorum veya yastık alıyorum bu şekilde alıştım karnıma çok baskı olsun istemiyorum
Deneyimli anne değilim ama bana önermişlerdi. Kiraz çekirdekli kemer diye geçiyor bir sen de bak araştır istersen. Umarım bebişin problemi hemen çözülür.
Yaaa evet ben hep kendimi erkek olacak diye şartlamıştım şimdi hesaplar tutmadı kız ismi düşünüyorum bir de sanki ilk çocuğum olacak gibi ne alınacak neler eksik şaşırdım kaldım cinsiyet farkı olunca tuhaf oluyormuş alışırız kısa sürede inşallah
Cokk kiymetli bilgiler cokk tesekkur ederim bu 2.maddedeki duzenli gaz damlasi kullanimi nasil olmali? Her gazi olduğunda vermeyecek miyiz o damlayi. Duzenle antibiyotik gibi saati saatine gazi olsun olmasin vermek mi lazim
2 sene oldu ben kullanalı tam dozunu ve isimlerini hatırlayamamıştım eşim eczacı ona danıştım. Bebeği için Biogaia kullansın sabah akşam 8 er defa dedi. Eğer fayda görmezsen etkisini hissetmezsen metsil veya sab simplex kullansın aynı dozda aynı kere dedi.
Bu arada gaz damlası dediğimiz şey her bebekte aynı etkiyi yapmıyor maalesef. Bir sürü de marka var Deneyerek en etkilisini bulman gerekebilir. Sen yine kendi eczacına danışırsın.
Yaaa evet ben hep kendimi erkek olacak diye şartlamıştım şimdi hesaplar tutmadı kız ismi düşünüyorum bir de sanki ilk çocuğum olacak gibi ne alınacak neler eksik şaşırdım kaldım cinsiyet farkı olunca tuhaf oluyormuş alışırız kısa sürede inşallah
2 sene oldu ben kullanalı tam dozunu ve isimlerini hatırlayamamıştım eşim eczacı ona danıştım. Bebeği için Biogaia kullansın sabah akşam 8 er defa dedi. Eğer fayda görmezsen etkisini hissetmezsen metsil veya sab simplex kullansın aynı dozda aynı kere dedi.
Bu arada gaz damlası dediğimiz şey her bebekte aynı etkiyi yapmıyor maalesef. Bir sürü de marka var Deneyerek en etkilisini bulman gerekebilir. Sen yine kendi eczacına danışırsın.