2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eki Görüntüle 3256428 Tümmm teoriler tuttu geliyor bir erkek
Bizim de bir kızımız oluyor
Bir erkek bir kız haberi gelmiş tebrikler Allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah sağlıklı güzel bebişlerimize maşallah ben bebeğin cinsiyetini rüyamda görmüştüm. Hatta direk bebeği gördüm 2 defa o dönem sonra görmemiştim. Geçenlerde yine rüyamda gördüm sağ tarafımda yatıyordu baya büyümüş çok güzeldi rüyalarım usg den güzel valla

yaaa nasil guzel haber buu saglikla gelsin oglusun cok duygulandim darisi bizim ogrenmemize insallah
Yaa kızım ilk öğrendi kagıdı okuyunca havalara uçtu dedim kız geliyor demekki (erkekler yaramaz oluyormus dıye kız istiyordu) baya bana ters köşe yaptı Hadi senin de kız haberini alalım eğer sizin hakkınızda kız hayırlıysa
Yaa maşallah sağlıkla gelsin hayırlı olsun
Amin canım
Öğrenecegim gece tatlı gördüm rüyamda ama ne tatlı her yerde dolu baklavalar filan dedım acaba erkek mi ondan tatlı mı gördüm Erkek oldugunu öğrendim o değil dün heyecandan tatlı yemeyi unuttum rüyamda o kadar canım istemişti ki

Sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun ben iki hafta önce gittim söylemedi bağdaş kurmuş oturuyor ayrıntılıda söylerim dedi. Dün 14+2 ydim tekrar başka doktora gittim çocuk hala bağdaş kurmuş oturuyordu yoga yapar gibi yani yine göremediler.Ayrıntılı randevum 8 Temmuz inşallah o zamana kadar bebeğim normal hale döner

Genelde kızlar böyle yapıyor

Selam güzel anneler hepinize günaydınn. Benim ikili test sonucum çıkmış. Sonuç ektedir diyor ama beceremedim bi türlü bu eke nasıl giriliyor baska yerden mi bakılıyor lütfen biri bana yardım etsin

Eklentiler

• E3555836-15CD-4762-BFE1-45DC66613F94.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 63
Selam güzel anneler hepinize günaydınn. Benim ikili test sonucum çıkmış. Sonuç ektedir diyor ama beceremedim bi türlü bu eke nasıl giriliyor baska yerden mi bakılıyor lütfen biri bana yardım etsin
Hangi hastane ise onun lab sonuç kısmı varsa ordan bakabilirsiniz ben öyle yaptim e manızda acilmaz

Cinsiyet tahmini alabilir miyim :)

Ya doktor önce erkek gibi dedi sonra kız gibi de sanki en son dedi biz erkek diyelim kafam karıştı sizce belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…