2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy kızlar altta 18 haftayı görünce çok şaşırdım ben hiç uygulama vs kullanmıyorum haftamı net bilmiyorum arada bakıyorum ne hızlı geçti bu gebelik ayy bide ultrasonda da önde gidiyor ya detaylı için ultrason ölçümü mü önemli som adet tarihi mı acaba

Aynı şoku sabah 19’u görünce yaşadım
Benimde önde gidiyor ama şimdilik önemli olan sat sanırım. Son haftalarda büyüklüğü daha önemli diye biliyorum

Ben de az önce doktor kontrolünden geldim maalesef mide bulantım bu hafta daha da şiddetlendi ve kasık bölgesinde ağrım da artmıştı.Bebekte döndü arkasına bir de secde pozisyonu yaptı dedi doktor öyle yatıyormuş düzgün göremedikAllah’a şükür bir sorun yok verdiği tüm vitamin demir hapı vs gece yatmadan içmemi söyledi ve prilam yerine metpamid e geçtim.16. Hafta ve civarında hala böyle mide bulantısı devam eden var mı? Gerçekten kusma ve mide bulantısı beni mahvetti.Bu ağrıların ise doğuma kadar bebek büyüdükçe devam edeceğini söyledi şiddetli ve dayanılmayacak kadar olmadığı sürece sorun yok dedi.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Benimde önde gidiyor ama şimdilik önemli olan sat sanırım. Son haftalarda büyüklüğü daha önemli diye biliyorum
Selamlar benim sata göre bebiş 3 gün önden gidiyordu 12.hafta ikili test zamanı Detaylı ultrosanda da 3 gün iletsem gidince perinatologum sat tarihini geri çekti 27.02 iken 24.02 ye aldı artık 24.02 olarak takip ediyoruz

Kızlar ben hem her gün 10 damla d vitamini içiyorum hemde vitafemin dha diye bi ilaç kullanıyorum. Vitafemin dha kullanan var mı

Benimde ilaç içmediğimde devam ediyor bulantılarım ama kusma derecesine gelmedim hiç. Çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun

Yaaa evet en büyük senin bebiş şuan sanırım biz seninle aynı günlerde doğum yaparız sezeryan dan ötürü benim ama insan nasıl şaşırıyor dimi nasıl ya ne 18 filan oldum daha dün öğrendim sanki bu miniği

Teyzeleri, doktordan çıktık şimdi. Kızım çok utangaç olcak sanırım ellerini yüzünden hiç çekmedi. Doktor bir ara sarstı o ara sinirlenip çekti ellerini onun dışında her şey yolundaydı, boyu kilosu(220 gr)
Ben de 52 kilo olmuşum. (İlk kez görüyorum bu kiloyu)
Detaylı ultrason için 21+1’e randevu verdi.
Burda merak eden bir arkadaş vardı Resul Arısoy’dan randevu aldık. 2950 TL’cik purpleworld sen miydin

Eklentiler

• IMG_2827.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 111
Evet canım ben de geçen gittiğimde bu fiyatı ödemiştim demek ki sabit fiyat bu şekilde .Gerçekten her şeyi teker teker açıklayarak anlattı güleryüzlü biri hatta cinsiyetimizi bile ilk o bildi doktorum Farklı söylemişti çünkü. Arkadaşlarımdan detaylı ultrasona gidip 1500/1750 vs gibi ücretler ödeyenler de duydum daha çok klinik tarzı yerlerdeki perinatologlara gittiler. Neden arada bu kadar fark var bilmiyorum geçen gün arkadaşım Bağdat caddesinde bir prof Perinatolog a gitti cd ve birkaç ultrason görüntüsü de verilmiş 1750 tl dedi

Ay onun o minnak ellerini ayaklarını yeriiimm masallahh

Bizim kız ocağımıza incir ağacını dikti valla sağlıklı olsunlar tek isteğim bu ama neden bu kadar fiyat farkı var bilmiyorum
Ay onun o minnak ellerini ayaklarını yeriiimm masallahh
çok minnak çok

Maşallah minnoşa ya ama. 3 bin olsa çok pahalı olurmuş şaka bi yana baya yüksekmiş cidden ama belki işinde titiz ve başarılıdır inşallah oda çok güzel sonuçlar olur sağlıklı olsunlarda canları sağolsun

3000 psikolojik sınırını korumuşlar amin kuzum amin hepsi sağlıkla gelsin inşallah
Bu hafta hep bacak arası gösterdi sıpa. Nipt de çıkmıştı ama gözümle ilk kez gördüm

Benim neden altta görünmüyor acaba ayarlamıştımda sizinkilerde görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…