2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay kızlar ben mi safım yoksa normali mi bu akıl verin bana nolur biz evleneli 2 yıl oldu ve düğünden sonra kayınvalidem evde saklamayın altınları falan filan konuştu eşimde 1 ay sonra falan altınları bozalım dolara yatıralım evde durmasın dedi olur benim için fark etmez dedim sonuçta o da yatırım dedim altınları gittik beraber bozdurduk bileziklerime kadar yani hiçbirini ayırt etmedim, bir tek kullanırım diye seti bıraktık. dünde de bir arkadaşımla konuşurken eşinin araba almak için altınları istediğini ama vermeyeceğini bu yüzden tartıştıklarını anlattı bende bugün eşime sordum bizim altınları dolar yapmıştık noldu o diye coin aldım zarar ettim ni kısmı gitti demesin mi ben şuan kavga kıyamet mi çıkrayım yoksa aptallığıma cazgır olmayışıma mı yanayım sinirim tavan

cinsiyeti ogrenmeyen kac kişi kaldik ? birtek benmiyim acaba diyorum
Ben devlete gittiğim için söylemiyorlar canım ama rüyamda kız gördüm, burada ve cinsiyet tahmini yapan bir çok yerde de nub a göre kız dediler yani kesin kız ama doktorun ağzından duymadım, razı kese yaş Çin Rus kan yenileme vb tüm teoriler erkekti ben erkek olacağına inanmıştım kısa bir şok yaşadım 2 hafta sonra özele randevu alacağım orafa inşallah bacakları kapamaz ise cinsiyet kesinleşir ama kız olduğuna eminim
Kızımda çok rahatım malesef bu hamileligimde midem çok fena bulasik makinasini bile yeslestiremiyorum örneğin aksam bulasik koyduk dolmadı sabah kahvaltı sonrası bulaşığı dizip çalıştıramiyorum makinq kokuyo kızıma etli yemek yapmak zulüm çok kokuyor halbuki kızımda etler bulaşıklar hiç etkilenmemistim her hamilelik farklıymış ne zaman geçer diye bekliyorum kara kara

Ben olsam demicem yerinde olmak istemezdim ama başımdan aşağı okurken bile kaynar su döküldü hele ekonominin böyle battığı bir dönemde hem de çocuk beklerken senin altınlarını sana sormadan riskli bir yere yatırıp bir de sen sorunca öyle üstün körü bir kısmı gitti demesi aman Allah im

Kuzum valla giden gitmis simdi sinirini bozmaya degmez. Ama altin olarak da bankada durabiliyor aklinda olsun. Ya kasa kiralarsin ya da bankalar altin hesabi acip sanal altina donusturuyor. Ben her yatirimin ortak kararla yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Bence bir daha esine yatirim karari verdiginde sana da danismansini iste.
Bir de kendi finansal okur yazarligini arttir. Kadinlarin bu islere uzak olmamasi lazim sonucta evin butcesini cogunlukla kadin idare ediyor, yatirim konusunda da fikir sahibi olmasi gerektigini dusunuyorum. Mesela instagram da mert basaran cok basit mantikla anlatiyor, donemsel olarak neye yatirim yapilmali vb...

Altının gitmesini pek umursamam ama eşim bana sormadan yatırım olanı böyle kaybetse mevzu büyük olurdu sanırım. Biraz çirkefim bu konularda. Hamile kaldıktan sonra her şey çocuğumun diye düşünmeye başladım ekstra çingene oluyorum.

Kızlar park yatak alıcam hangi markayı önerirsiniz
Ben yoykonunkini almıştım bir önceki bebeğime ama kullanmak nasip olmadı bunda kullanacağız inşallah geldiğinde kurup bakmıştık çok güzel ve çok kullanışlı duruyordu aynı zamanda anne yanı da olabilir ve sallanıyor uzunca bir süre kullanırız gibime geliyor.

Oyy maşallahh Gercekten fiyatlar çok değisiyor bende ayın 24 üne aldım randevuyu 20+5 de 2600 dediler yapacak bir şey yok artık

Ben çok şüpheci bir insanım ya. Altınların gittiği için bir kavga, sormadan bir şey yaptığı için bir kavga ve sormadan yaptığı için de kafamda oluşan senaryolar için ayrı ayrı kavga ederdim herhalde. Niye gizledi mesela. Ay bilmiyorum ya

Yani altınlar bozulur ama altın hesabı oluyor aslında bankalarda. Ben esas yatırımınıza eşinin senden habersiz böyle bir şey yapmasına çok takıldım. Ortak kararınız olsa yine anlarım ama böylesi çok üzücü gerçekten. Keşke araba falan alsaymış en azından para çöp olmamış olurdu. Yani para kolay kazanılmıyor umarım çok miktar gitmemiştir.

ayy ne utangac bir kiz bu boyle masallah izmirde fiyatlar ne acaba valla ogluslarinkini unuttuk bile bayada yuksekmis iyi olsunlarda napalim

ayy ne utangac bir kiz bu boyle masallah izmirde fiyatlar ne acaba valla ogluslarinkini unuttuk bile bayada yuksekmis iyi olsunlarda napalim
İzmirdeki arkadaşlardan hep 1000 ve 2500 arası duydum. İnşallah hepsi sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün

Maşallah sağlıkla gelsin nasıl güzel bir duygu bu ya görmeyi dört gözle bekliyor insan sizin kaç haftalıktı acaba bebişiniz

Maşallah sağlıkla gelsin nasıl güzel bir duygu bu ya görmeyi dört gözle bekliyor insan sizin kaç haftalıktı acaba bebişiniz
Benim bugün 18+1 günlük daha küçük ama sanki bana bu haftalar şaka gibi geliyor hele 20. Haftalar falan rüya gibi

İkisi arasında kaldım sizce ? 1.Prego Lotus 2.Prego Aria

Eklentiler

• IMG_4327.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_4328.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…