Oyy maşallah maşallah kuzuyaTeyzeleri, doktordan çıktık şimdi. Kızım çok utangaç olcak sanırım ellerini yüzünden hiç çekmedi. Doktor bir ara sarstı o ara sinirlenip çekti ellerinionun dışında her şey yolundaydı, boyu kilosu(220 gr )
Ben de 52 kilo olmuşum. (İlk kez görüyorum bu kiloyu)
Detaylı ultrason için 21+1’e randevu verdi.
Burda merak eden bir arkadaş vardı Resul Arısoy’dan randevu aldık. 2950 TL’cik@purpleworld sen miydin
1000-2000 normal olan alsancak fılan 2-2.500ayy ne utangac bir kiz bu boyle masallahizmirde fiyatlar ne acaba valla ogluslarinkini unuttuk bile bayada yuksekmis iyi olsunlarda napalim
HahahOyy maşallah maşallah kuzuyaGelişi paralı olduğu için herşeyi paralı oluyor bunların
Maşallah bana 145 gr dedı ben şok oldum o kafar buyudul mu yaa dıye şaka maka yolu yarıladın senZaman su gibi geçiyor bak bende 4 aylık oldum bile
Zaten sen 1000 lıra fılan desen ben kabul etmezdim orayı
Ah ben de öyle2 ile baştan haftalara giriyoruz çok şükür. O kadar merak ediyorum ki elini yüzünü. İlk bebeğim ve şimdiden bilmediğim kokusunu özledim
Ben 18+2 günlüğüm canım ben de daha hissetmedim. Yani hisseder gibi ama değil gibi. Emin olamıyorum. Birazcık daha sabretmek gerekiyor sanırım. 13-14te bile hisseden var ama ne bileyim. Bizimkiler biraz nazlı galibaAh ben de öylebebekle ilgili her şey beni çok mutlu ediyor. Aldığım her kıyafet, odasının hayalleri. Onla yapacağım şeyler
Ben hala çok hissetmiyorum ama bebeği. Dr çok normal ama haftaya kaymaları hissetmeye başlarsın dedi.
ben elele madre park yatak aldım. Gelince kurduk, beğendik. İçine de yataş twiny yatak aldımKızlar park yatak alıcam hangi markayı önerirsiniz
Ben şimdi karpuz yedim biraz benim bebiş içerde savaş çıkarttı yada horon tepiyorAh ben de öylebebekle ilgili her şey beni çok mutlu ediyor. Aldığım her kıyafet, odasının hayalleri. Onla yapacağım şeyler
Ben hala çok hissetmiyorum ama bebeği. Dr çok normal ama haftaya kaymaları hissetmeye başlarsın dedi.
Ben lotusu aldım, pratik kapanması ve ağır olmaması sebebiyle. Diğerini bilmiyorumİkisi arasında kaldım sizce ? 1.Prego Lotus 2.Prego Aria
Ben 14+2 yim bugün net şekilde hissettim ama ilk gebelikte 19 20. Haftada ufak ufak hissetmeye başlamıştım. İnşallah yakın zaman da siz de hissedeceksiniz çok garip çok güzel bir hisBen 18+2 günlüğüm canım ben de daha hissetmedim. Yani hisseder gibi ama değil gibi. Emin olamıyorum. Birazcık daha sabretmek gerekiyor sanırım. 13-14te bile hisseden var ama ne bileyim. Bizimkiler biraz nazlı galiba
tanıdığım ocakta doğum yaptı, bebeğin altına çarşaf olarak kalın pazen serdi. Üstüne de kalın battaniye. Ben uyku tulumu almayı da düşünüyorum, henüz araştırma yapmadım ama o daha rahat bit yöntem gibi geliyorKızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
Kızlarımda bu haftadan çok önce hissediyordum. 15+5im.hala hissetmiyorum. Ama geçen ay ultrasonda hareket ettiğini gördüm. Sıkıntı yok. 3 uncu bebeğim ama yinede hissetme duygusu çok güzel oluyor. Allah olmayan herkese nasıp etsinBen 18+2 günlüğüm canım ben de daha hissetmedim. Yani hisseder gibi ama değil gibi. Emin olamıyorum. Birazcık daha sabretmek gerekiyor sanırım. 13-14te bile hisseden var ama ne bileyim. Bizimkiler biraz nazlı galiba
Uyku tulumu benim de aklımda, araştırırsan paylaşır mısıntanıdığım ocakta doğum yaptı, bebeğin altına çarşaf olarak kalın pazen serdi. Üstüne de kalın battaniye. Ben uyku tulumu almayı da düşünüyorum, henüz araştırma yapmadım ama o daha rahat bit yöntem gibi geliyor
Seve seveUyku tulumu benim de aklımda, araştırırsan paylaşır mısın
Bizde 16+6Benim bugün 18+1 günlükdaha küçük ama sanki bana bu haftalar şaka gibi geliyor hele 20. Haftalar falan rüya gibi
MaşallahBen şimdi karpuz yedim biraz benim bebiş içerde savaş çıkarttı yada horon tepiyoröyle bir çoştu ki peşpeşe vurdu inşallah sizde bir an önce hissedersiniz çok duygusala bağladım şuan
Kasım doğumlu oğlum için doktor bize evi daima yenidoğan için optimum sıcaklıkta tutmamızı (21 derece yanlış hatırlamıyorsam) ve ince pamuklu pike kullanmamızı önermişti. Bizim ev merkezi sistem olmadığı için bize uymuştu bu yöntem (gece soğukta uyumayı seven bana büyük darbe olmuştu tabii). uyku tulumunu biz bir yaşından sonra kullandık, marks n spencer ın kolsuz ve ayaksız modeliydi (bacak kısmı torba gibi olanlardan) ve çok memnun kaldık.Kızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
Kızım ocakta doğdu en işimize yarayan böyle bi battaniye oldu canım annemin aklında kalmış erkek için mavi alalım diyo hastane kontrollerine giderken falanda iyi olmuştuKızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
BenKızlar merhabalar ben prilam kullanıyordum geceleri yatmadan 2 tane şeklinde başlamıştım son 2 haftadır 1 taneye düşmüştüm. 14+4 olduğumda artık bırakayım diye düşündüm. Bıraktıktan sonra 3 gün baş ağrısı çektim sonra gecti. Hatta ilk bıraktığım gün resmen süründüm evin içinde. Bulantım da cok oldu. Daha önce de 1 kere bırakmayı deneyip benzer tabloyu yaşayınca demek ki hala içmem lazım diye düşünmüştüm. Sanirim bu ilacı bırakma sürecinde böyle bir etki oluyor ama biraz sabredince geçiyor. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa diye paylaşmak istedim.
Ben trendyoldan 2.5 tog luk bir uyku tulumu aldım kış için. bebeğin nasıl giydirilmesi gerektiği ile alakalı da talimat var oda sıcaklığına göre . Bir de bu tarz tulumlar çocuğun daha güvende hissetmesini sağlıyormuş ani sıçramalarında ayağı boşta hissetmesin diye. Yaz için de ayrı uyku tulumları var daha ince .yorumlar olumluydu ancak çevremde hiç kullanan yok ben de deneyerek görücem yaniKızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?