2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oyy maşallah maşallah kuzuya Gelişi paralı olduğu için herşeyi paralı oluyor bunların
Maşallah bana 145 gr dedı ben şok oldum o kafar buyudul mu yaa dıye şaka maka yolu yarıladın sen Zaman su gibi geçiyor bak bende 4 aylık oldum bile
Zaten sen 1000 lıra fılan desen ben kabul etmezdim orayı
ayy ne utangac bir kiz bu boyle masallah izmirde fiyatlar ne acaba valla ogluslarinkini unuttuk bile bayada yuksekmis iyi olsunlarda napalim
1000-2000 normal olan alsancak fılan 2-2.500

Hahah yaa 145 gram mıı oh maşallah gerçekten.
Benimkinin boyu 20 cm çıktı, fazla geldi gözüme

2 ile baştan haftalara giriyoruz çok şükür. O kadar merak ediyorum ki elini yüzünü. İlk bebeğim ve şimdiden bilmediğim kokusunu özledim
Ah ben de öyle bebekle ilgili her şey beni çok mutlu ediyor. Aldığım her kıyafet, odasının hayalleri. Onla yapacağım şeyler
Ben hala çok hissetmiyorum ama bebeği. Dr çok normal ama haftaya kaymaları hissetmeye başlarsın dedi.

Ben 18+2 günlüğüm canım ben de daha hissetmedim. Yani hisseder gibi ama değil gibi. Emin olamıyorum. Birazcık daha sabretmek gerekiyor sanırım. 13-14te bile hisseden var ama ne bileyim. Bizimkiler biraz nazlı galiba

Ben şimdi karpuz yedim biraz benim bebiş içerde savaş çıkarttı yada horon tepiyor öyle bir çoştu ki peşpeşe vurdu inşallah sizde bir an önce hissedersiniz çok duygusala bağladım şuan

Ben 18+2 günlüğüm canım ben de daha hissetmedim. Yani hisseder gibi ama değil gibi. Emin olamıyorum. Birazcık daha sabretmek gerekiyor sanırım. 13-14te bile hisseden var ama ne bileyim. Bizimkiler biraz nazlı galiba
Ben 14+2 yim bugün net şekilde hissettim ama ilk gebelikte 19 20. Haftada ufak ufak hissetmeye başlamıştım. İnşallah yakın zaman da siz de hissedeceksiniz çok garip çok güzel bir his

Kızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı

tanıdığım ocakta doğum yaptı, bebeğin altına çarşaf olarak kalın pazen serdi. Üstüne de kalın battaniye. Ben uyku tulumu almayı da düşünüyorum, henüz araştırma yapmadım ama o daha rahat bit yöntem gibi geliyor

Kızlarımda bu haftadan çok önce hissediyordum. 15+5im.hala hissetmiyorum. Ama geçen ay ultrasonda hareket ettiğini gördüm. Sıkıntı yok. 3 uncu bebeğim ama yinede hissetme duygusu çok güzel oluyor. Allah olmayan herkese nasıp etsin

Uyku tulumu benim de aklımda, araştırırsan paylaşır mısın

Kızlar merhabalar ben prilam kullanıyordum geceleri yatmadan 2 tane şeklinde başlamıştım son 2 haftadır 1 taneye düşmüştüm. 14+4 olduğumda artık bırakayım diye düşündüm. Bıraktıktan sonra 3 gün baş ağrısı çektim sonra gecti. Hatta ilk bıraktığım gün resmen süründüm evin içinde. Bulantım da cok oldu. Daha önce de 1 kere bırakmayı deneyip benzer tabloyu yaşayınca demek ki hala içmem lazım diye düşünmüştüm. Sanirim bu ilacı bırakma sürecinde böyle bir etki oluyor ama biraz sabredince geçiyor. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa diye paylaşmak istedim.

Benim bugün 18+1 günlük daha küçük ama sanki bana bu haftalar şaka gibi geliyor hele 20. Haftalar falan rüya gibi
Bizde 16+6 sanki zaman geçmiyordu 12. Haftadan sonra su gibi geçiyor aslında ben geçsin istiyorum bir an önce kokusunu içime çeke çeke öpmek istiyorum of hayali bile ne kadar güzel hepimize sağlıkla nasip olsun inşallah

Kasım doğumlu oğlum için doktor bize evi daima yenidoğan için optimum sıcaklıkta tutmamızı (21 derece yanlış hatırlamıyorsam) ve ince pamuklu pike kullanmamızı önermişti. Bizim ev merkezi sistem olmadığı için bize uymuştu bu yöntem (gece soğukta uyumayı seven bana büyük darbe olmuştu tabii). uyku tulumunu biz bir yaşından sonra kullandık, marks n spencer ın kolsuz ve ayaksız modeliydi (bacak kısmı torba gibi olanlardan) ve çok memnun kaldık.

Kızım ocakta doğdu en işimize yarayan böyle bi battaniye oldu canım annemin aklında kalmış erkek için mavi alalım diyo hastane kontrollerine giderken falanda iyi olmuştu

Eklentiler

• IMG_4241.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 66
Benhala kullanıyorum 16. Haftadayım 1 gün bıraksam kötü olduğum için ertesi gece mutlaka alıyorum çalıştığım için iş yerinde her gün kusuyordum.Ama bir gün değil de birkaç gün almadan dayanmayı hiç denemedim fobi oldu çünkübu ay içerisinde dediğin yöntemi de deneyebilirim

Ben trendyoldan 2.5 tog luk bir uyku tulumu aldım kış için. bebeğin nasıl giydirilmesi gerektiği ile alakalı da talimat var oda sıcaklığına göre . Bir de bu tarz tulumlar çocuğun daha güvende hissetmesini sağlıyormuş ani sıçramalarında ayağı boşta hissetmesin diye. Yaz için de ayrı uyku tulumları var daha ince .yorumlar olumluydu ancak çevremde hiç kullanan yok ben de deneyerek görücem yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…