2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bebek var diye doğalgazı sonuna kadar açtığımız için ev baya sıcak oluyor açıkçası oğlumda hiç yorgan kullanmadım peluş battaniyeyle geçirdik tüm kışı biz ama ince hazır yorganlarda var benim kullandığım battaniye buydu üzerine bide ince battaniye atardım delikli olduğu için ama o kadar sıcak tutuyor ki tavsiye ederim hepinize büyüyene kadar kullandık biz annemin yaptığı yorgan hiç açılmadı bile halılar güzel olur bence ağır olmadığı için kullanışlı olabilir ama ben hiç kullanmadım üzerini açtığı aylara gelince de uyku tulumu kullandım

Eklentiler

• A3A4D23A-F678-46D3-A6AF-3766A4E510D9.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 602417CD-2CC3-4956-A2D3-E0E43C4DB658.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 58

Benim kızımda kasım doğumlu olduğu için tecrübeliyim. Ev zaten merkezi sistem çok sıcak oluyor. Hatta ben nem oranına bakıp odanın peteğini kapatıyorum. Üzerinede nohut battaniye örtüyordum yetiyordu. Zaten uzun kollu giyiniyor içinde de zıbını oluyor bizim ev için yeterli. Birde nisan ayı gibi daha az yakıyorlar 6 aylık oluyor o zamana orta incelince bir uyku tulumu alıyorum onu kullandı. Yine aynı şekil devam edeceğiz biz. Ablasından kalan tulumu kullanır

Benim bugün 18+1 günlük daha küçük ama sanki bana bu haftalar şaka gibi geliyor hele 20. Haftalar falan rüya gibi
2 ile baştan haftalara giriyoruz çok şükür. O kadar merak ediyorum ki elini yüzünü. İlk bebeğim ve şimdiden bilmediğim kokusunu özledim
18. -19. Haftalarda vücudunuzda ki en büyük değişiklik ne oldu kızlar hareketler hala rahat mi?
Uyku rahat mi? Çok kilo artışınız karın büyümeniz çatlaklarınız var mı ? İştah durumu daha iyi mi? Biraz bu haftalardan bize bilgiler verin bari daha 15. Haftaya bugün girdim hemen zaman geçsin bebişe kavuşalım istiyorum

Benim karnım çok çıkmadı. İlk 12 haftada karnım daha büyüktü hatta. Aslında 4 kilo aldım ben ama kilom vücuduma yayıldı. Kotlarım hariç hala eski kıyafetlerim oluyor.
Bir ara yazmıştım erkenden uyanıyorum diye çok şükür o problemimde azaldı çünkü can sıkıcı olabiliyordu. İştahım stabil henüz ekşi salata suyuna ekmek banmak ve cacık dışında bir şey aşermedim keşke aşersem hatta çok fazla yemediğim için çok şaşırıyorum aldığım kilolara ama umrumda değil çünkü hala vücut kitle indeksine göre normalin altındayım.
Çatlak henüz olmadı ama bio oil ve lierac kullanıyorum.
Bence bu haftalar çok keyifli, hepinizin sağlıkla görmesini dilerim tüm midesi bulanan arkadaşların da bu haftalarda çok rahat olmasını

Aslında bizim ev sıcak oluyor ama ben kendim üşüyen bir insanım. Ben de garanti olsun diye bir uyku tulumu alacağım. Bir de arkadaşların önerdiği ince battaniyelerden hangisi daha uygunsa onu kullanırım

Benim de aynı. 4 kilo aldım ve vücuda yayıldı. 2 aylıkken bile böyle oluyordu bazen karnım. Gerçi arada baya şişiyor ama geniş kıyafet giyince dışardan hamile olduğum çok belli olmuyor. Dikkatli bakan ya da bilen anlar. Duygusal dalgalanmalar yine oluyor. Bu haftaların en büyük sıkıntısı bebek hareketi sanırım. Sürekli onu dinliyorum. Mide bulantısı iştah artışı yok. Hamile olmadan önce neyse şimdi aynı bu konularda. İştahlı olan önceden de öyleydi sanırım. Ya da nasılsa hamileyim bir şey olmaz diye düşünüp de yemeğe yoğunluk veriyorlar bilmiyorum ki. Ama rüyamda hep yemek yiyorum mesela. Hem de çok çok yiyorum. Uyanınca tadı ağzımda oluyor bazen hatta. Çok garip Gerginbiri35

Son düzenleme:
Bizim seninle baya benzer gidiyor dışarıdan bakan anlamıyor ama ben bebeğin ağırlığını hissediyorum karnımda. Bence bu arada hareketlerini daha anlayamıyoruz o yüzden hissetmiyoruz sanıyoruz. Arada bebek mi gaz mı olduğuna emin olmadığım dalgalanmalar oluyor karnımda ama aa bu kesin bebek diyemiyorum. İlk bebek olunca o hissi bilmediğimiz için bence ama haftaya artık kesin emin olacağız
Ben gün içinde çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum. Haraketlerime dikkat ediyorum ama

Günaydın arkadaşlar 18 gün oldu yavrularımı görmeyeli bugün inşallah görücem önce sağlıklı olduğunu sonra da cinsiyetlerini kesinleştiririz diye düşünüyorum kızım da hasta bi kaç gündür abla doktora gidelim diyor ben bi kız bi erkek dicem ona diyor onsuz gitmek istemiyorum ama hastane ortamınada sokmak istemiyorum cinsiyet işi olmasa götürmezdim kesin uyandığında durumuna bakıcam nöbetçi bugün çok yoğun olmaz gibi geliyor bakalım

saglikla ogrenin insallah.goturun bencede birkere oluyor gorsun oda

Bende uyku tulumu düşünüyorum kolsuz olanlardan üstü acık rahat rahat uyur . Çocuklar zaten üstünü örtmediği için biz her kış uyku tulumu alıyoruz kızıma bızde gece rahat uyuyoruz en azından .

Kendimden örnek vereyim çok rahat bulantı bitti mide yanmam azaldı resmen en güzel zamanlarımdayım uyku gayet normal uyuyorum hiç kilo almadım iştahım bu hamilelikte her kokan şeyi canım çekiyor çok aktif ve canlı hissediyorum kendimi bulantılarda bittiği için sanırım ben şimdilik hamileliğin prenseslik dönemine geçtim sanırım

Kızımı götüremedim çok öksürmeye başladı riske atamadım cinsiyetini tam öğrenemedik zaten bi bebeği kıza benzetti erkek olan bebegin bacak arası popo kısmı ekrana sığmadı erol bey erkek dedi dedim o zaman erkektir dedi, kum döküyomuşum ilaç verdi genel olarak herşey güzeldi çok şükür galiba bi kız bi erkek 16. Haftada belli olur dedi yinede

Ya ikiz mi güzel haberlerini bekliyoruz cinsiyetleri de inşallah öğrenirsin

Kızlar iki gündür beni çok kötü evham tuttu. Öyle söylemek istemiyorum ama Sanki bebeğime bir şey olmuş gibi hissediyorum. Gergin olan karnım sanki yumuşadı gibi geliyor. Kanamam ağrım falan yok bu arada. Napcam ben bilmiyorum

Hep öyle hissediyorduk bence öyle olacak
Kum dökmek ağrılı geçmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…