- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bebek var diye doğalgazı sonuna kadar açtığımız için ev baya sıcak oluyor açıkçası oğlumda hiç yorgan kullanmadım peluş battaniyeyle geçirdik tüm kışı biz ama ince hazır yorganlarda varKızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
Kızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
Hadi hayırlısıyla güzel haberlerle gelmek nasip olsun inşallahBenim de ayın 24’ünde :)
Onu da sağlıkla bir görelim
17+2 son adet tarihime göre dr 2 hafta kadar önde dedi ultrasonda son kontrolümdeMaşallahkaç haftalık oldu
Maşallah Allah nazarlardan korusun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah17+2 son adet tarihime göre dr 2 hafta kadar önde dedi ultrasonda son kontrolümde
Benim bugün 18+1 günlükdaha küçük ama sanki bana bu haftalar şaka gibi geliyor hele 20. Haftalar falan rüya gibi
18. -19. Haftalarda vücudunuzda ki en büyük değişiklik ne oldu kızlar hareketler hala rahat mi?2 ile baştan haftalara giriyoruz çok şükür. O kadar merak ediyorum ki elini yüzünü. İlk bebeğim ve şimdiden bilmediğim kokusunu özledim
Benim karnım çok çıkmadı. İlk 12 haftada karnım daha büyüktü hatta. Aslında 4 kilo aldım ben ama kilom vücuduma yayıldı. Kotlarım hariç hala eski kıyafetlerim oluyor.18. -19. Haftalarda vücudunuzda ki en büyük değişiklik ne oldu kızlar hareketler hala rahat mi?
Uyku rahat mi? Çok kilo artışınız karın büyümeniz çatlaklarınız var mı ? İştah durumu daha iyi mi? Biraz bu haftalardan bize bilgiler verin baridaha 15. Haftaya bugün girdim hemen zaman geçsin bebişe kavuşalım istiyorum
Aslında bizim ev sıcak oluyor ama ben kendim üşüyen bir insanım. Ben de garanti olsun diye bir uyku tulumu alacağım. Bir de arkadaşların önerdiği ince battaniyelerdenBen trendyoldan 2.5 tog luk bir uyku tulumu aldım kış için. bebeğin nasıl giydirilmesi gerektiği ile alakalı da talimat var oda sıcaklığına göre . Bir de bu tarz tulumlar çocuğun daha güvende hissetmesini sağlıyormuş ani sıçramalarında ayağı boşta hissetmesin diye. Yaz için de ayrı uyku tulumları var daha ince .yorumlar olumluydu ancak çevremde hiç kullanan yok ben de deneyerek görücem yani
Benim de aynı. 4 kilo aldım ve vücuda yayıldı. 2 aylıkken bile böyle oluyordu bazen karnım. Gerçi arada baya şişiyor ama geniş kıyafet giyince dışardan hamile olduğum çok belli olmuyor. Dikkatli bakan ya da bilen anlar. Duygusal dalgalanmalar yine oluyor. Bu haftaların en büyük sıkıntısı bebek hareketi sanırım. Sürekli onu dinliyorum. Mide bulantısı iştah artışı yok. Hamile olmadan önce neyse şimdi aynı bu konularda. İştahlı olan önceden de öyleydi sanırım. Ya da nasılsa hamileyim bir şey olmaz diye düşünüp de yemeğe yoğunluk veriyorlar bilmiyorum ki. Ama rüyamda hep yemek yiyorum mesela. Hem de çok çok yiyorum. Uyanınca tadı ağzımda oluyor bazen hatta. Çok garipBenim karnım çok çıkmadı. İlk 12 haftada karnım daha büyüktü hatta. Aslında 4 kilo aldım ben ama kilom vücuduma yayıldı. Kotlarım hariç hala eski kıyafetlerim oluyor.
Bir ara yazmıştım erkenden uyanıyorum diye çok şükür o problemimde azaldı çünkü can sıkıcı olabiliyordu. İştahım stabil henüz ekşi salata suyuna ekmek banmak ve cacık dışında bir şey aşermedimkeşke aşersem hatta çok fazla yemediğim için çok şaşırıyorum aldığım kilolara ama umrumda değil çünkü hala vücut kitle indeksine göre normalin altındayım.
Çatlak henüz olmadı ama bio oil ve lierac kullanıyorum.
Bence bu haftalar çok keyifli, hepinizin sağlıkla görmesini dilerimtüm midesi bulanan arkadaşların da bu haftalarda çok rahat olmasını
Bizim seninle baya benzer gidiyorBenim de aynı. 4 kilo aldım ve vücuda yayıldı. 2 aylıkken bile böyle oluyordu bazen karnım. Gerçi arada baya şişiyor ama geniş kıyafet giyince dışardan hamile olduğum çok belli olmuyor. Dikkatli bakan ya da bilen anlar. Duygusal dalgalanmalar yine oluyor. Bu haftaların en büyük sıkıntısı bebek hareketi sanırım. Sürekli onu dinliyorum. Mide bulantısı iştah artışı yok. Hamile olmadan önce neyse şimdi aynı bu konularda. İştahlı olan önceden de öyleydi sanırım. Ya da nasılsa hamileyim bir şey olmaz diye düşünüp de yemeğe yoğunluk veriyorlar bilmiyorum ki. Ama rüyamda hep yemek yiyorum mesela. Hem de çok çok yiyorum. Uyanınca tadı ağzımda oluyor bazen hatta. Çok garipGerginbiri35
saglikla ogrenin insallah.goturun bencede birkere oluyor gorsun odaGünaydın arkadaşlar 18 gün oldu yavrularımı görmeyelibugün inşallah görücem önce sağlıklı olduğunu sonra da cinsiyetlerini kesinleştiririz diye düşünüyorum kızım da hasta bi kaç gündür abla doktora gidelim diyor ben bi kız bi erkek dicem ona diyor onsuz gitmek istemiyorum ama hastane ortamınada sokmak istemiyorum cinsiyet işi olmasa götürmezdim kesin uyandığında durumuna bakıcam nöbetçi bugün çok yoğun olmaz gibi geliyor bakalım
Bende uyku tulumu düşünüyorum kolsuz olanlardan üstü acık rahat rahat uyur . Çocuklar zaten üstünü örtmediği için biz her kış uyku tulumu alıyoruz kızıma bızde gece rahat uyuyoruz en azından .Kızlar bir sorumda şu. Yeni doğan için yorgan kullanılmaz deniyor. E bizim bebekler kış bebesi. Ekim Kasım çok soğuk olmaz belki ama sonrası hep soğuk ve kış. Biz ne örteceğiz bu çocuklara. Ne tarz bir şey kullanacağız? Önerisi ve bilgisi olanlar var mı
İnşllah hepimiz sağlıcakla kavuşuruzMaşallah Allah nazarlardan korusun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kendimden örnek vereyim çok rahat bulantı bitti mide yanmam azaldı resmen en güzel zamanlarımdayım uyku gayet normal uyuyorum hiç kilo almadım iştahım bu hamilelikte her kokan şeyi canım çekiyor18. -19. Haftalarda vücudunuzda ki en büyük değişiklik ne oldu kızlar hareketler hala rahat mi?
Uyku rahat mi? Çok kilo artışınız karın büyümeniz çatlaklarınız var mı ? İştah durumu daha iyi mi? Biraz bu haftalardan bize bilgiler verin baridaha 15. Haftaya bugün girdim hemen zaman geçsin bebişe kavuşalım istiyorum
Ya ikiz miGünaydın arkadaşlar 18 gün oldu yavrularımı görmeyelibugün inşallah görücem önce sağlıklı olduğunu sonra da cinsiyetlerini kesinleştiririz diye düşünüyorum kızım da hasta bi kaç gündür abla doktora gidelim diyor ben bi kız bi erkek dicem ona diyor onsuz gitmek istemiyorum ama hastane ortamınada sokmak istemiyorum cinsiyet işi olmasa götürmezdim kesin uyandığında durumuna bakıcam nöbetçi bugün çok yoğun olmaz gibi geliyor bakalım
Hep öyle hissediyorduk bence öyle olacakKızımı götüremedim çok öksürmeye başladı riske atamadım cinsiyetini tam öğrenemedik zaten bi bebeği kıza benzetti erkek olan bebegin bacak arası popo kısmı ekrana sığmadı erol bey erkek dedi dedim o zaman erkektir dedi, kum döküyomuşum ilaç verdi genel olarak herşey güzeldi çok şükür galiba bi kız bi erkek 16. Haftada belli olur dedi yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?