2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Karın o haftalarda yumuşuyor bence zaten. Rahim üste doğru çıkmaya başladığı için. Riskli haftaları atlattık artık, bebekler sağlıklı. Hiç evham yapma,

Ya ikiz mi güzel haberlerini bekliyoruz cinsiyetleri de inşallah öğrenirsin
Evet öğrendim gibi ama net değil daha alışveriş bile yaptım korkuyorum değişmesinden
Hep öyle hissediyorduk bence öyle olacak
Kum dökmek ağrılı geçmiyor mu
İnşallahhh
Ayağa kalktığımda kasıkta batma oluyor sordum yapar dedi son 2 haftadır çok tuvalete çıkıyorum uyuyorum 2 saat sonra yeniden sıkışmış vaziyette oluyorum böyle şimdilik tek kullanımlık bi ilaç verdi kızımda da olmuştu gebelikte olurmuş çok şiddetli değil şuanlık umarım artmaz

Hayır hiç öyle düşünme hemen çık o psikolojiden,bebeğin seninle ve sağlıklı bebek içerde sürekli hareket halinde her yerde geziniyor bende de bazen bir sertlik oluyor heh burda diyorum sonra bir bakıyorum yok yumuşacık hamile değilmişim gibi ama.orada ve iyi biliyorum.Sende bil ve hep pozitif düşün çok az kaldı hareketlerini hissettiğimizde hepimiz rahatlayacağız inşallah.Bende bir cihaz var atmıştım daha önce tekrar atarım istersen böyle durumlarda kalp atışını dinliyorum hemen rahatlıyorum.Doktorum herşey yolunda bence dinleme gerek yok zarar vermez zannetmiyorum dedi ama ben bazı durumlarda dinliyorum

Ben 18+2 günlüğüm canım ben de daha hissetmedim. Yani hisseder gibi ama değil gibi. Emin olamıyorum. Birazcık daha sabretmek gerekiyor sanırım. 13-14te bile hisseden var ama ne bileyim. Bizimkiler biraz nazlı galiba
Valla ben 12+5ken hissetmeye başladım inanılır gibi değil ama hissediyordum 13. Hafta kontrolümüzde bebeğim doktorun ultrason koyduğu yere kafa attı bildiğin ultrasonu oynattı doktora şimdi inandın mi ben hissediyorum demiştim dedim evet inandım ve şaşırdım demekki hem derin ince hem yağ oranın çok az demişti şu anda da bariz hissediyorum hele ki yemeklerden sonra asla yerinde durmuyor coşuyor oğlum

Kuşum yeğenim Ekimde doğdu onlar sürekli tulum kullandılar ilk başlarda kundak sonra tuluma geçtiler şu an 7 aylık oldu hala tulum kullanıyor hatta havalar ısındığını için kolları sökülen tulum var ona geçtiler ne yastık ne yorgan ne çorap kullanıyorlar ben de öyle yapicam çünkü maşallah yeğenim prematüre doğmasına rağmen (31 haftalık doğdu) şu an bağışıklıgi o kadar kuvvetli ki daha çok şükür 1 kere hasta olmadı. Yorgana 1.5-2 yaşta geçeceklermiş. benim idolüm onlar, o kadar bilinçli ilerliyorlar ki ben diyorum iyi ki benden önce doğurmuş, ben sürekli onlardan fikir alırım

Ay canım net öğrenememek çok kötü ya bende net %100 demedi dr çok merak ediyorum artık kesin olarak cinsiyeti ne bu çocuğun bişeyler almak istiyorum ama genelde frenliyorum kendimi aldığım şeylerde unisex oldu bu zamana kadar

Benim de aklımda tulum vardı bu fikre baya ısınmış oldum. Zaten battaniyesi her türlü var. Şimdi güzel bir tulum bulmak kaldı geriye. Oda sıcaklığına göre tog değerleri var. Ona göre karar vereceğim artık

Yaa muhteşem, benim kız sakin bence. Dünde çok sakindi. Doktor yüzünü açsın diye sarstı onda bile iki sn kadar ellerini yüzünden çekti o kadar. Öyle dönüp durmadı yani üstelik çikolata yiyip gitmiştim ama nafile acaba gerçekten şimdiden karakterleri belli oluyor mu? Benim bebekliğimde çok sakinmiş. Bana benzeyecek demektir

Benim bebekliğim de çok sakinmis. Annem bıraktırmış yatağa. Kendi gider iş yaparmış. Ağlamazmışım. Eşim de bir o kadar huysuzmuş. Hatta çok ağlıyor diye hocaya falan götürmüşler okutmak için. Benim kız da bana çekecek bu açıdan galiba. Bu arada muayenede renkli gösterdi mi yanakları falan oluşmuş mu. Ben çok merak ediyorum yüzünü. Kimse benziyor diye

Maşşallah ya. Senin oğlan seni peşinden baya koşturacak galiba. Şimdiden kafa tutmalar başlamiş iyi oldun mu peki baya. Morarmlar ağrılar azaldı mi

Aynen öyle, karar verince geriye seçmesi kalıyor en güzeli ben çok üşütük bir insanım yaz kış atlet çorap giyerim ki evim yerden ısıtmalı alev alev yanar ona rağmen inşallah çocuğu kat kat boğmam üşüyor diye

Ay dur ne olur o teori yanlış olsun şimdiden böyleyse bu teoriye göre beni talan eder doğunca hahahha ama şuna eminim kız çocukları doğunca çok hareketli olacaksa bile anne karnında erkekler kadar olmuyor nazlı bebişler

Maşşallah ya. Senin oğlan seni peşinden baya koşturacak galiba. Şimdiden kafa tutmalar başlamiş iyi oldun mu peki baya. Morarmlar ağrılar azaldı mi
Ah sanırım öyle olacak ben prematüre doğduğum için ağlamazmışım bile ama ayaklandiktan sonra terör estirmişim keza eşim de öyleymiş kayinvalideme illallah ettirmiş sanırım bizimki de öyle olacak ben daha iyiyim canım teşekkür ederim ama morarmalar maalesef kalıcıymis kılcal damar iğnesi yapılmadan kolay kolay geçmezmis onu da şu an yapamıyorlar doktorum doğumdan sonra yaparız kolay bir işlem dedi. Olsun bebişe birşey olmadığı sürece ben çok şükür deyip geçiyorum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Evet canım renkli gösterdi , yanakları oluşmamış daha bana minik suratlı geldi ama daha çok küçükler detaylıda iyice belli olur yüzleri
Ahh aynı ben elim ayaklarım hep soğuk olur. Yazın bile of çok sıcakmış demem. Ohh çok güzel hava var derim terlediğimi hatırlamam. Bakalım hamilelikte nasıl geçecek yaz daha havalar çok ısınmadı İstanbul’da

Kan sulandırıcı iğne başladı mı? Sadece aspirin mi kullanıyorsun ?

Ay kızlar ikili randevusu alcaktm.. 680 olan yer 716tl olmus.. Kayış koptu, iki hafta olmadı arayalı ne ara zam yaptnz.. 50tlde degılım yanı ama uyuz oldum.. Özel Baska yerlere baktım, 1000tl fılan görunce gör götüm yolları, yine devlete kaldım
13+4 olcam ikili randevum oldugu gün, çok gecıkme olmamıstır dimi.. Doktor 11 14 hafta arası demişti

Çok ilgili bir durum.. Bende İlk gebeligimde doguma kadar hıc hareketini hissetmedim.. Kac kere doktora gittm hıssetmıyorm dıye.. Doktor bakıo gayet hareketli, esniyor, geriniyor.. Evham yapıorm dıodum, kılolu hamıle kaldım ya ondan hıssedemedım dıye dusunmeye basladım Bı sure snra.. Dogdu oglum, meger mizacı öyleymiş bnm erkenci kuşum atom karıncamın sessiz, sakin, çekingen ama gel gör ki 4 yasında şimdi yerinde durmuyor

Bende cinsiyeti henüz öğrenemeyenlerdenim. Benim biraz sarımsı akıntım oluyor. Akıntısı olup bunun için ilaç kullanan var mı? Bu hafta ya da haftaya kontrole gideceğim o zaman soracağım ama aklıma takıldı .

Sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar yeter :)
Benim de akıntım oluyor ama beyazımsı. Eğer kaşıntı kötü koku yoksa sıkıntı değil diye biliyorum ama doktorun idrar testi ister belki. Kontrolü beklemek istemezsen sağlık ocağında da verebilirsin testi :) aklından çıkmış olur.

Bana da 14 e kadar ikili yapılır 14 ten sonra 3 lüde yapabiliriz dedi devletteki doktor yani yapabiliyor gel gör ki o sıra bir türlü gelmedi ben de mecbur özelde yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…