2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben 29 yasindayim belki bende de yastan dolayi istedi yada tamamen tedbir icin ama dedoginiz gibi zaten ayrintilida hersey belli olcak insallah tum annelerin bebisleri saglikli sihhatli dunyaya gelir
35 den sonra risk yaşınız cok degıl ki aslında . Ben 37 normal yani risk çıkması yaştan dolayı zaten ben beklıyordum .
Allahın izniyle topikçe sag salım bebeklerımızı kucagımıza alacagız

Ben hissediyorum 17+4 özellikle ayakta çok durduğumda bel ve regl ağrısı gibi bir ağrı giriyor dinlenince geçiyor bence rahim büyüdüğü için ve yorulduğumda artık otur sinyalı vermek için ben önemsemiyorum rahmimizde bir bebek büyüyor bence olabilr zaten doktorum da 30 dakikadan fazla ayakta durmamamı söyledi

Baktım şimdi evdekine. Burun deliklerinin içine sürmeyin diyor. Baby vazelinler var ya içeriğinde petrolatum olmayanı varsa o olabilir. Kolonya koklamayı denedin mi?
Kolonya denemedim ama onu deneyeyim dün gece yine oldum bu sefer nefes alışta sıkıntı olmadı çok ama gece uykuya dalarken zorluk çekiyorum tuvalet için kalktıktan sonra uyuyamıyorum. Yastığı yüksekte tutmak biraz rahatlatıyor. İnternette hormonların artması ile 2 trimester da bu sıkıntılar görülüyormuş. Bulantı geçti oh be dedim şimdi uykusuzluk başladı

Panik atak gibi iki gündür bende de var geceleri merak etme nefes yetersizliği sonra panik olup çarpıntımın olmasına sebep oluyorum. Ben bu iki geceyi zor geçirdim cumartesi doktoruma söylücem bakalım ne diyecek. Ama nette araştırmama göre bu haftalarda kan hacmimiz artarmış bu da burun tıkanıklığı yaparmış. Bundan dolayı da nefes darlığı ve kalp çarpıntısı olurmuş normal diyor yani

benim büyük oğlumun adı da Emir :) küçüğün adı da Sarp :) 16sında da cinsiyet öğreneceğiz hadi bakalım :)
Sarp d güzelmiş yazayım kenara Emir'ler hep çok hareketli oluyorlar yanlış hatırlamıyorsam seninkide oyleydi dimi
Üç erkek fikrine alışabildin mi
aslında erkekte sıkıntı yok ama kız olması fikri çok farklı geliyordu 2 oğlandan sonra nasıl olacak diye eşimin dediği bildiğimiz yoldan devam bize farklısı olmuyor demekki
Benim hiç çıkmadı o ilk gebelikte bundada yok neden çıkmıyor acaba
benim hiç birinde olmadı

ah senin uykusuzluk çok erken başlamış son aylara doğru olur normalde. annelik ne değerli bişey

Eveeeet benim Emir'im kök söktürüyor bana seninki de öyle mi?

Bizde erkek için isim bulamayanlardanız Atlas düşündük. Ama son zamanlarda çok fazla konuldu. Aren ve Marsel hoşuma gitti eşim ve kardeşim beğenmedi hala bulamadık isim

Şimdi görebildim yazdığınızı, aynısı bende de haftalardır oluyor. Doktorum kan hacmim arttığından kalbimde bazen çarpıntı olabileceğini söylemişti. 18. haftamız bitmek üzere arada hala olur. Hamilelik öncesi kalbime de baktırmıştım ben sorun yoktu o yüzden kan hacmine bağladık olayı.

Rahmin büyümesindende olabilir bende ayağa kalktığımda kasıklarımda batma oluyodu israr verdim kum döküyomuşum bi idrar ver istersen oda yaparmış

Kardeşimin adı Alp ve çok tavsiye ederim eğer kardeşim olmasaydı ben kesin koyardım kızlar. Çok zeki çok merhametli şanslı yakışıklıdır. Sadece dağınık ve biraz marjinal oluyorlar
Alp benim düşündüğüm isimlerden birisi. Eşim de Kuzey istiyor. Benim kardeşimin de ismi Ali. Hem klasik, hem her çağa uyan kısa net çok severim. Ben de kardeşimde olmasa Ali koymayı çok isterdim

Arada kaldığım isimler Alp, Aras, Kuzey, Aren çok fazla seçenek oluştu
Araslar biraz yaramaz oluyor bence:) ama Kuzey ve Aren kulağa çok hoş geliyor
Alp ismini ben de severim ama soyadınıza göre karar vermek gerekiyor tek heceli kelimelerde.

Araslar biraz yaramaz oluyor bence:) ama Kuzey ve Aren kulağa çok hoş geliyor
Alp ismini ben de severim ama soyadınıza göre karar vermek gerekiyor tek heceli kelimelerde.
Kuzey’e çok yakınız ama acaba ilkokulda oğlumla kuzuu Kuzey, kuzu Kuzey diye dalga geçerler mi diye düşünüyorum

Bugün benim de sağ tarafımda bir şey pıt dedi, sanki mısır patlamış gibiydi. Ama hala emin olamıyorum bebek miydi gaz mıydı umarım kızım devamını getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…