35 den sonra risk yaşınız cok degıl ki aslında . Ben 37 normal yani risk çıkması yaştan dolayı zaten ben beklıyordum .Ben 29 yasindayim belki bende de yastan dolayi istedi yada tamamen tedbir icin ama dedoginiz gibi zaten ayrintilida hersey belli olcak insallah tum annelerin bebisleri saglikli sihhatli dunyaya gelir
Tansiyonuna baktır önce eğer normalse korkulacak bir sorun yok.Hormonlardan dolayı olabiliyorArkadaslar kafamı kesmeme az kaldı çok kötü başım ağrıyor
Kaç aylık çocuğun canım. Erken mi acaba? Benimki 25 aylık ben de bıraktıracağım inşallah doğum öncesi.Durumum hiç iyi değil asla laftan anlamıyor.
Ben hissediyorum 17+4 özellikle ayakta çok durduğumda bel ve regl ağrısı gibi bir ağrı giriyor dinlenince geçiyor bence rahim büyüdüğü için ve yorulduğumda artık otur sinyalı vermek için ben önemsemiyorum rahmimizde bir bebek büyüyor bence olabilrKızlar günaydın umarım herkes çok iyidir
Benim sizlere bir sorum var. Bu aralar yani 16 haftalarda regl ağrısı yaşayan var mı hiç? Ara ara rahim bölgesine ağrı girip çıkıyor. Çok şiddetli veya çok uzun sürmüyor ama hemen hemen her gün hissediyorum bu ağrıyı. Rahim büyüyor ondan mı oluyor acaba yoksa ciddiye almalı mıyım bilemedim. Çarşamba günü kontrolüm var aslında bekleyeyim o güne kadar dedim ama içim rahat etmedi size sorayım dedim bir de.
Kolonya denemedim ama onu deneyeyim dün gece yine oldum bu sefer nefes alışta sıkıntı olmadı çok ama gece uykuya dalarken zorluk çekiyorum tuvalet için kalktıktan sonra uyuyamıyorum. Yastığı yüksekte tutmak biraz rahatlatıyor. İnternette hormonların artması ile 2 trimester da bu sıkıntılar görülüyormuş. Bulantı geçti oh be dedim şimdi uykusuzluk başladıBaktım şimdi evdekine. Burun deliklerinin içine sürmeyin diyor. Baby vazelinler var ya içeriğinde petrolatum olmayanı varsa o olabilir. Kolonya koklamayı denedin mi?
Panik atak gibi iki gündür bende de var geceleri merak etme nefes yetersizliği sonra panik olup çarpıntımın olmasına sebep oluyorum. Ben bu iki geceyi zor geçirdim cumartesi doktoruma söylücem bakalım ne diyecek. Ama nette araştırmama göre bu haftalarda kan hacmimiz artarmış bu da burun tıkanıklığı yaparmış. Bundan dolayı da nefes darlığı ve kalp çarpıntısı olurmuş normal diyor yaniKızlar gece gece yine bensorularımla sizi sıkıyorsam çok özür dilerim tecrübesizim ve merak ediyorum. Bugün bende çok fena bir çarpıntı başladı. 14+6’yım bu arada. Normalde son üç ayda olurmuş. Ama bu çarpıntı devamlı değil böyle 1 dkkda bir kalbim üç kere sanki tekliyor düzeliyor sonra tekrar aynı. Sabah daha seyrekti şimdi sıklaştı. Napacağım bilemedim karnımın altında da ağrı var alakası var mıdır bilmiyorum ama neden olabilir napmam lazım? Yaşayan var mı?
Sarp d güzelmiş yazayım kenarabenim büyük oğlumun adı da Emir :) küçüğün adı da Sarp :) 16sında da cinsiyet öğreneceğiz hadi bakalım :)
aslında erkekte sıkıntı yok ama kız olması fikri çok farklı geliyordu 2 oğlandan sonra nasıl olacak diyeÜç erkek fikrine alışabildin mi
benim hiç birinde olmadıBenim hiç çıkmadı o ilk gebelikte bundada yok neden çıkmıyor acaba
ah senin uykusuzluk çok erken başlamış son aylara doğru olur normalde. annelik ne değerli bişeyKolonya denemedim ama onu deneyeyim dün gece yine oldum bu sefer nefes alışta sıkıntı olmadı çok ama gece uykuya dalarken zorluk çekiyorum tuvalet için kalktıktan sonra uyuyamıyorum. Yastığı yüksekte tutmak biraz rahatlatıyor. İnternette hormonların artması ile 2 trimester da bu sıkıntılar görülüyormuş. Bulantı geçti oh be dedim şimdi uykusuzluk başladı
Eveeeet benim Emir'im kök söktürüyor bana seninki de öyle mi?Sarp d güzelmiş yazayım kenaraEmir'ler hep çok hareketli oluyorlar yanlış hatırlamıyorsam seninkide oyleydi dimi
aslında erkekte sıkıntı yok ama kız olması fikri çok farklı geliyordu 2 oğlandan sonra nasıl olacak diyeeşimin dediği bildiğimiz yoldan devam bize farklısı olmuyor demekki
benim hiç birinde olmadı
Bizde erkek için isim bulamayanlardanız Atlas düşündük. Ama son zamanlarda çok fazla konuldu. Aren ve Marsel hoşuma gitti eşim ve kardeşim beğenmediSarp d güzelmiş yazayım kenaraEmir'ler hep çok hareketli oluyorlar yanlış hatırlamıyorsam seninkide oyleydi dimi
aslında erkekte sıkıntı yok ama kız olması fikri çok farklı geliyordu 2 oğlandan sonra nasıl olacak diyeeşimin dediği bildiğimiz yoldan devam bize farklısı olmuyor demekki
benim hiç birinde olmadı
Oğlum olsaydı Bulut ismini düşünebilirdim.Bizde erkek için isim bulamayanlardanız Atlas düşündük. Ama son zamanlarda çok fazla konuldu. Aren ve Marsel hoşuma gitti eşim ve kardeşim beğenmedihala bulamadık isim
Şimdi görebildim yazdığınızı, aynısı bende de haftalardır oluyor. Doktorum kan hacmim arttığından kalbimde bazen çarpıntı olabileceğini söylemişti. 18. haftamız bitmek üzere arada hala olur. Hamilelik öncesi kalbime de baktırmıştım ben sorun yoktu o yüzden kan hacmine bağladık olayı.Kızlar gece gece yine bensorularımla sizi sıkıyorsam çok özür dilerim tecrübesizim ve merak ediyorum. Bugün bende çok fena bir çarpıntı başladı. 14+6’yım bu arada. Normalde son üç ayda olurmuş. Ama bu çarpıntı devamlı değil böyle 1 dkkda bir kalbim üç kere sanki tekliyor düzeliyor sonra tekrar aynı. Sabah daha seyrekti şimdi sıklaştı. Napacağım bilemedim karnımın altında da ağrı var alakası var mıdır bilmiyorum ama neden olabilir napmam lazım? Yaşayan var mı?
Rahmin büyümesindende olabilir bende ayağa kalktığımda kasıklarımda batma oluyodu israr verdim kum döküyomuşum bi idrar ver istersen oda yaparmışKızlar günaydın umarım herkes çok iyidir
Benim sizlere bir sorum var. Bu aralar yani 16 haftalarda regl ağrısı yaşayan var mı hiç? Ara ara rahim bölgesine ağrı girip çıkıyor. Çok şiddetli veya çok uzun sürmüyor ama hemen hemen her gün hissediyorum bu ağrıyı. Rahim büyüyor ondan mı oluyor acaba yoksa ciddiye almalı mıyım bilemedim. Çarşamba günü kontrolüm var aslında bekleyeyim o güne kadar dedim ama içim rahat etmedi size sorayım dedim bir de.
Alp benim düşündüğüm isimlerden birisi. Eşim de Kuzey istiyor. Benim kardeşimin de ismi Ali. Hem klasik, hem her çağa uyan kısa net çok severim. Ben de kardeşimde olmasa Ali koymayı çok isterdimKardeşimin adı Alp ve çok tavsiye ederim eğer kardeşim olmasaydı ben kesin koyardım kızlar. Çok zeki çok merhametli şanslı yakışıklıdır. Sadece dağınık ve biraz marjinal oluyorlar
Araslar biraz yaramaz oluyor bence:) ama Kuzey ve Aren kulağa çok hoş geliyorArada kaldığım isimler Alp, Aras, Kuzey, Aren çok fazla seçenek oluştu
Kuzey’e çok yakınız ama acaba ilkokulda oğlumla kuzuu Kuzey, kuzu Kuzey diye dalga geçerler mi diye düşünüyorumAraslar biraz yaramaz oluyor bence:) ama Kuzey ve Aren kulağa çok hoş geliyor
Alp ismini ben de severim ama soyadınıza göre karar vermek gerekiyor tek heceli kelimelerde.
Bugün benim de sağ tarafımda bir şey pıt dedi, sanki mısır patlamış gibiydi. Ama hala emin olamıyorum bebek miydi gaz mıydıArkadaşlar bu sabah ilk defa sırtüstü yatarken göbek deliğimin 3-4 cm sağında pıt diye içeriden bir vuruş hissettimBana mı öyle geldi, yoksa gerçekten bebeğimin ilk dokunuşu muydu bilmiyorum ama umarım devamı gelir
Çocuklar her isme dalga geçecek bir şey bulabiliyorlar benceKuzey’e çok yakınız ama acaba ilkokulda oğlumla kuzuu Kuzey, kuzu Kuzey diye dalga geçerler mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?