2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar merhaba ,
Benim için gergin bir bayram oldu .
Cok şükür bugün test sonucum çıktı. Doktor bu amniyosentez gibi direk bebekten alınan dna değil anneye bebekten karışan dna bu yüzden bir tarama testi ama güvenirliği yüksek dedi . Temiz çıkmış elhamdülillah

Eklentiler

• Screenshot_20230703_115423_Samsung Notes.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 108
Günde 4-5i buluyor mu acaba. Başka ağrı da olmuyor ama insan korkuyor olumsuz yorum duyunca
normalde 4-5 bulmuyor ama geçtiğimiz hafta iki kez tatile gittik farklı yerlere. araba yolculuklarımız sırasında çok mola vermedik o zamanlarda ve gün içinde yüzme-yürüyüş etkinliklerinde 4-5 i buldu. dediğim gibi oturuyorsam kalkıp yürüdüm yürüyorsam oturup dinlendim. internetteki olumsuz yorumları okumayın lütfen doktorunuz söylemedikçe olumsuz hiçbir şeye kulak asmayın.

Gözünüz aydın çok sevindim

Evet benim de bazen 2-3 oluyor ama bayram sebebiyle bu aralar çok olmuş olabilir. Dediğin gibi en önemlisi doktorun ne dediği. Teşekkürler

Gözün aydın çok sevindim, çok güzel bir haber :) şimdi rahatla ve keyfini çıkar artık :)

kızlar detaylı utrasonu hangi hastanede ne kadara yaptırdınız?

Bide 4-5 gündür diş ağrısı çekiyorum 20lik maalesef. Doktor çektir dedi çektirmemekte risk çektirmekte ama ağrı erken doğumu tetikleyebilir dedi. Sizce napmalıyım çektiren var mı
Ben de öyle 2 diş doktoruna gittim biri çektirme dayan diyor antibiyotik tedavisi ve uyuşması için yapacağım iğne olacak riskli diyor (20 lik değil benimki) diğeri gel hemen kanal tedavisi yapalım bişey olmaz diyor karar veremedim ve ağrı ara ara geliyor .En uygun 2. Trimester miş .Daha önce yaptıran bilgi verecek biri varsa iyi olur.İlerleyen haftalarda dayanmak nasıl olur bilmiyorum .Diş tedavisi sorun olur mu olmaz mı acaba?kanal tedavisi ya da diş çektirme olabilir.

İnşallah güzel düşünelim güzel olsun geriliyordur minikler benim sadece ağrmda çok olduğu için sorucam. Ama genel olarak bu hamileliğimde daha sık ağrılarım oluyor ilk hamileliğime göre hepsi farklı işte inşallah iyidir bebiş

Çok sevindim canım demekki minik burunlu bir bey gelecekmiş

Canım cok sevindim gözün aydın artık stresi at kafandan tadını cıkar

Çok sevindim, zaten çok önemli değilmiş, yine öne geçer :) bizim kızlar nazlı azcık. Son adet tarihini değiştirilmesi hakkında bir şey söyledi mi peki? Doğum zamanını öngörmek adına?
yüzünü gösterdi mi minnoş :) kime benzediği belli mi ? :)

Yaa o kadar sevindim ki sizden gelecek bu haberi bekliyordum burda sağlıkla gelsin bütün minikler gözünüz aydın şimdi keyif zamanı

Kızlar merhaba bir şey soracağım.
Yarın detaylı ultrasonum var sabahında sağlık ocağından tetanoz aşısı ilk doz için çağırdılar. 22. Hafta olacak yarın.
Aşıyı ultrason öncesi yaptırmam da bir sorun var mıdır acaba yani bebeği detaylı inceleyecekleri için hareketlerinde falan bir değişiklik olur mu bilemedim.

Canım sanmıyorum ama istersen konuşup aşıyı bir gün sonraya al, için daha rahat edecekse

İnşallah geçer kuzum ister istemez endişeleniyor insan.. bir süre takip yapılması gerekiyor dedi 2 haftadan sonrası bizim için sorun şu an her şey yolunda dedi henüz kendi doktorum ile görüşemedik.
Valla hiç uğraştırmadı miniğim ağzı burnu bana benziyor bence

Ne güzel pozlar yaaa darısı basımıza ben de haftaya gidicem cok heyecanlıyım ister istemez tedirgin de oluyor insan ya bi sıkıntı cıkarsa diye insallah cok güzel haber alalım hepimiz

Yaaa maşallah çok güzel güzel bir kızçe olacak
Sağlıklı mutlu olsun hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…