Bende bu yüzden detaylıdan sonra gittim ne olur ne olmaz diye. Sizde öyle yapın isterseniz. Bazen hareketleri yavaşlayabiliyormuş çünküKızlar merhaba bir şey soracağım.
Yarın detaylı ultrasonum var sabahında sağlık ocağından tetanoz aşısı ilk doz için çağırdılar. 22. Hafta olacak yarın.
Aşıyı ultrason öncesi yaptırmam da bir sorun var mıdır acaba yani bebeği detaylı inceleyecekleri için hareketlerinde falan bir değişiklik olur mu bilemedim.
Kalbim nasıl atıyordu anlatamam tüm yol dua ederek gittim şükür güzel geçtiNe güzel pozlar yaaa darısı basımıza ben de haftaya gidicem cok heyecanlıyım ister istemez tedirgin de oluyor insan ya bi sıkıntı cıkarsa diye insallah cok güzel haber alalım hepimiz
Elleri ayakları hiç yerinde durmuyor inşallah çıktığında uslanırYaaa maşallah çok güzelgüzel bir kızçe olacak
Sağlıklı mutlu olsun hepsi
Benim de ağrım oluyor ilk gebelik ve tüp Bebek o yüzden biraz pimpirikliyim. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadırİnşallah güzel düşünelim güzel olsun geriliyordur minikler benim sadece ağrmda çok olduğu için sorucam. Ama genel olarak bu hamileliğimde daha sık ağrılarım oluyor ilk hamileliğime göre hepsi farklı işte inşallah iyidir bebiş
kızlar böyle fotolar detaylıda mı çıkıyor??? ne kadar belli her şeyii maşallahhhhİnşallah geçer kuzum ister istemez endişeleniyor insan.. bir süre takip yapılması gerekiyor dedi 2 haftadan sonrası bizim için sorun şu an her şey yolunda dedi henüz kendi doktorum ile görüşemedik.
Valla hiç uğraştırmadı miniğimağzı burnu bana benziyor bence Eki Görüntüle 3267469
Gözünüz aydın çok sevindim
Gözün aydın çok sevindim, çok güzel bir haber :) şimdi rahatla ve keyfini çıkar artık :)
Çok sevindim canım demekki minik burunlu bir bey gelecekmiş
Canım cok sevindimgözün aydın artık stresi at kafandan tadını cıkar
Yaa o kadar sevindim ki sizden gelecek bu haberi bekliyordum burda sağlıkla gelsin bütün minikler gözünüz aydın şimdi keyif zamanı
Yok kuzum doktorunda renkli ultrason varsa her gittiğinde bu şekilde foto alabilirsin ama 20.haftalarda yüz hatları vs daha belirgin oluyor..kızlar böyle fotolar detaylıda mı çıkıyor??? ne kadar belli her şeyii maşallahhhh
Valla çektirdim şimdi 20lik 5 dkda çektiBen de öyle 2 diş doktoruna gittim biri çektirme dayan diyor antibiyotik tedavisi ve uyuşması için yapacağım iğne olacak riskli diyor (20 lik değil benimki) diğeri gel hemen kanal tedavisi yapalım bişey olmaz diyor karar veremedim ve ağrı ara ara geliyor .En uygun 2. Trimester miş .Daha önce yaptıran bilgi verecek biri varsa iyi olur.İlerleyen haftalarda dayanmak nasıl olur bilmiyorum .Diş tedavisi sorun olur mu olmaz mı acaba?kanal tedavisi ya da diş çektirme olabilir.
aa süper bizimkinde var renkli ama daha yeni 18 hafta bitti bir daha 22. haftada gidicez umarım yüzünü görürüz çok heyecanlandımmmm :)))))Yok kuzum doktorunda renkli ultrason varsa her gittiğinde bu şekilde foto alabilirsin ama 20.haftalarda yüz hatları vs daha belirgin oluyor..
Ben de öyle olurum karnıma agrılar girer kesinKalbim nasıl atıyordu anlatamam tüm yol dua ederek gittim şükür güzel geçtiRabbim sizinde güzel haberler almanızı nasip etsin hepinizden böyle güzel pozlar bekliyorum
Çeken doktor iyiymiş valla bazıları 20lik dişte yarım saat bile ugrasıyor onlar da yöntem bilmeyen kesin en iyisini yapmışsın canımValla çektirdim şimdi 20lik 5 dkda çekti
Su içsek yarıyo bize canımBen de hep meze tarzı besleniyorum. Yoğurtlu şeyler tüketiyorum ama biz neden kilo aldıkbunu ben açıklayamıyorum belki sen açıklayabilirsin
İlk defa duydum böyle birşeyi bugun aşı oldum yarın detaylım varKızlar merhaba bir şey soracağım.
Yarın detaylı ultrasonum var sabahında sağlık ocağından tetanoz aşısı ilk doz için çağırdılar. 22. Hafta olacak yarın.
Aşıyı ultrason öncesi yaptırmam da bir sorun var mıdır acaba yani bebeği detaylı inceleyecekleri için hareketlerinde falan bir değişiklik olur mu bilemedim.
Saglıkla gelsın kuzu bundan sonrası hep güzel haberler alalım ınsallah hepımız
hic sorma hep burun ufak demek ki ufak olacak burnu
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız güzel dilekleriniz için
Yalnız anlamadığım o kadar para verdik özel test herkes bu şekilde cinsiyet öğrendi erkenden ama şuan bana cinsiyet bu testte yok dediler anlamadım 7800 ödedik aynı fiyat değil mi neden benim doktora cinsiyet paylaşılmadi ki
Saglıkla huzurla oturun evinizdeSelam arkadaşlar, ben de bayramda ev taşıdım. Bayram ziyaretleri de derken çok ayakta kaldım, yoruldum. Buraya da hiç bakamadım ama mesajlarınızı tek tek okudum. Herkes iyi, bebişler de sağlıklı sevindimBenim de ilk kez bir ay sonra yarın kontrolüm var ama detaylı taa 18 temmuzda. En geç benimki olacak galiba
İşten izin alamıyorum fazla ikisini de halledeyim dedim. Ama doktoruma da sordum yaptırabilirsin demiş etkilemiyormuş yani :)Su içsek yarıyo bize canım
İlk defa duydum böyle birşeyi bugun aşı oldum yarın detaylım var
İçin rahat edecekse detaylı dönüşü yaptır.
Bende bu sabah yaptırdım aşımı ve bebek kıpır kıpır sabahtan beriİşten izin alamıyorum fazla ikisini de halledeyim dedim. Ama doktoruma da sordum yaptırabilirsin demiş etkilemiyormuş yani :)
Ultrasona girmeden de çikolata falan yer uyandırırım artık :)Bende bu sabah yaptırdım aşımı ve bebek kıpır kıpır sabahtan beriherkeste aynı şey olmuyor bence
Aradim yasalar gereği cinsiyet paylaşımı yok dedi genoks ama ben var biliyordum benim de kafam karıştıyildizsavascisi güzel haber almanıza sevindim maşallah yalnız cınsıyeti söylenmesi gerekirdi fetal dna içim bıkac firma vardı içim rahat etsin dıe yaptrdm fetal dna. Diğer adı nipt testi deniliyor. Hem mail geldi hemde kendı doktorumda aradı sonucları ve cınsıyeti söyledi ıntergen de yaptrdm 6bin TL ödedim indirimle. Size neden söylemediler arayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?