2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Detaylı fiyatları ne kadar artmış öyle gittiğim hastanede ikiz 4250 olmuş ben şok kızımda gittiğim doktorda kalmıştı aklım çok iyi olduğunu biliyorum nakit 3500 dedi özel muanesi var ona aldım 14 temmuz a hastanede daha 12. Haftamda 2250 di %100 zam ne
İyi geçen arkadaşlar gözünüz aydın darısı tüm bekleyenlerin başına

Bende bu yüzden detaylıdan sonra gittim ne olur ne olmaz diye. Sizde öyle yapın isterseniz. Bazen hareketleri yavaşlayabiliyormuş çünkü

Ne güzel pozlar yaaa darısı basımıza ben de haftaya gidicem cok heyecanlıyım ister istemez tedirgin de oluyor insan ya bi sıkıntı cıkarsa diye insallah cok güzel haber alalım hepimiz
Kalbim nasıl atıyordu anlatamam tüm yol dua ederek gittim şükür güzel geçti Rabbim sizinde güzel haberler almanızı nasip etsin hepinizden böyle güzel pozlar bekliyorum

Benim de ağrım oluyor ilk gebelik ve tüp Bebek o yüzden biraz pimpirikliyim. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah her şey yolundadır

kızlar böyle fotolar detaylıda mı çıkıyor??? ne kadar belli her şeyii maşallahhhh

Gözünüz aydın çok sevindim

Gözün aydın çok sevindim, çok güzel bir haber :) şimdi rahatla ve keyfini çıkar artık :)

Çok sevindim canım demekki minik burunlu bir bey gelecekmiş
hic sorma hep burun ufak demek ki ufak olacak burnu
Canım cok sevindim gözün aydın artık stresi at kafandan tadını cıkar

Yaa o kadar sevindim ki sizden gelecek bu haberi bekliyordum burda sağlıkla gelsin bütün minikler gözünüz aydın şimdi keyif zamanı

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız güzel dilekleriniz için
Yalnız anlamadığım o kadar para verdik özel test herkes bu şekilde cinsiyet öğrendi erkenden ama şuan bana cinsiyet bu testte yok dediler anlamadım 7800 ödedik aynı fiyat değil mi neden benim doktora cinsiyet paylaşılmadi ki

Valla çektirdim şimdi 20lik 5 dkda çekti

Ben de hep meze tarzı besleniyorum. Yoğurtlu şeyler tüketiyorum ama biz neden kilo aldık bunu ben açıklayamıyorum belki sen açıklayabilirsin
Su içsek yarıyo bize canım
İlk defa duydum böyle birşeyi bugun aşı oldum yarın detaylım var
İçin rahat edecekse detaylı dönüşü yaptır.

Saglıkla gelsın kuzu bundan sonrası hep güzel haberler alalım ınsallah hepımız

Saglıkla huzurla oturun evinizde bende hamileyken kızıma şehir değişikliğiyle ev taşımıstık . Ama eve tasınıp kızımın odasını hayal edınce tüm yorgunlugum gecıyordu

Su içsek yarıyo bize canım

İlk defa duydum böyle birşeyi bugun aşı oldum yarın detaylım var
İçin rahat edecekse detaylı dönüşü yaptır.
İşten izin alamıyorum fazla ikisini de halledeyim dedim. Ama doktoruma da sordum yaptırabilirsin demiş etkilemiyormuş yani :)

yildizsavascisi güzel haber almanıza sevindim maşallah yalnız cınsıyeti söylenmesi gerekirdi fetal dna içim bıkac firma vardı içim rahat etsin dıe yaptrdm fetal dna. Diğer adı nipt testi deniliyor. Hem mail geldi hemde kendı doktorumda aradı sonucları ve cınsıyeti söyledi ıntergen de yaptrdm 6bin TL ödedim indirimle. Size neden söylemediler arayın bence.

Aradim yasalar gereği cinsiyet paylaşımı yok dedi genoks ama ben var biliyordum benim de kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…