Lekelenme hiç olmadı kuzum çok şükür .27-28. haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi olacaksın denildi bana ekstra test yapıldığını bilmiyordum bir daha ki randevu da soralım bakalım tekrar nasıl olacak .Çok teşekkür ederimAslında leklenme varsa hemen vuruyorlar yoksa 27 haftada test yapıyorlar negatifse vuruyorlar pozitif olunca gerek kalmıyor maalesef geç kalınmış oluyor belki doktor tedbir amaçlı sürekli test yapıyordur eğer sizde varsa muhtemelen 27 haftada test yapıp iğneyi vuracaklar
Doktoru ve durumu beğenmedimKiz yorumuma niye beğenmedim attın
Ya okurken bile çok sinirlendim ki seni düşünemiyorum :/ Allah böylelerinin eline düşürmesin gerçekten.. sen lütfen o doktorun lafına takılıp moralini bozmaKizlar bugün kontrolden çıktım perinatoloji ye , burun kemiği bu sefer güzel çıktı ama bagirsakta hâlâ parlaklık varmış doktor çok katı biriydi direk genetik bir sorun olabilir dedi ben de nipt yaptırdım temiz çıktı dedim olsun yine de olabilir amniyosentez ister misin dedi hayır dedim kağıt imzalatti tamam artık perinatoloji ye değil normal gebelik bölümüne gidebilirsin bize gelme dedi çok empatisiz soğuk biriydi bebeğim 390 grammis benle hiç konuşmadı her şeyi asistana söylerken duydum plesenta bile arkadaymis çıkınca internetten dediği kelimeyi aratıp öğrendim devlet hastanesinin kalitesi işte oraya gelenler insan değil gebe değil sanki muhatap olmuyorlar eskiden böyle değildi ya covid sonrası doktorlar çok tuaflasti. Neyse bagirsakta parlaklık devam yani kızlar bi de hocam ilerde düzelir mi dedim bana dedi ki ilerde parlaklık geçse bile bi kere parlaklık görüldüğü için bir genetik sorun cikmasi muhtemel yani geçerse de rahatlayp sevinme dedi Allah imbu kadına can emanet ediliyor
Ben de Hindistan cevizi yağından devam ediyorumBenim de göbüşte başladı. Yağlar, nemlendiriciler, serumlar, losyonlar her naneyi denedim. Ama çatladı işte. Akışına bıraktım vallahi Lierac bile fayda etmiyor. Kantaron yağını sürüp geçiyorum artık içim rahat etsin diye. Bi tık mor görünümü azalttı ama.
Sıcaktan dışarı çıkmaya eriniyorum, yoksa direkt kestireceğim. Hatta yarın akşama randevu alayım benSize çok komik bir soru sorcam gülmeyin saçımı kestirmek istiyorum annem olmaz diyor ya bunlar hurafe diyorum inanmıyor var mı aranızda kestirensıcaklardan dayanamıyorum saçlarıma
Bu arada ben kestirdim, boyadım da. Bugün de boyayacağım hatta.Size çok komik bir soru sorcam gülmeyin saçımı kestirmek istiyorum annem olmaz diyor ya bunlar hurafe diyorum inanmıyor var mı aranızda kestirensıcaklardan dayanamıyorum saçlarıma
Bende aynı senin gibiyim ya o isim etrafımda olsun istemiyorum ama bu bencillikten değil senin dediğin gibi seslenince başkası aklıma gelmesin aslında kız isimleri çok fazla nasıl bir isim düşündüğüne bağlı daha klasik mi yoksa şuan popüler olan isimler mi ben ilk hamileliğimde kızım olsaydı Eylül, ecmel koymayı düşünüyordum ipek akça ayla Nil Azra bu isimler kulağa güzel geliyor aklıma gelenler birde annem bana akmara isimini koymak istemiş dedem başka isim koymuş anlamını bilmiyorum ama değişik gelmiştir her zaman o isimdemerhaba kızlar, kıs isim konusunda önerilerinize ihtiyacım varanlamı güzel isim arayışındayım. bizde akraba çok olduğu için isim seçme alanımız biraz kısıtlanıyor. isimler karakteri de yansıttığını düşünüyorum :) kızıma seslenirken o akrabalar aklıma gelmesin istiyorum
Kızımla kestik geçen hafta sanırım bu 3. KesişimSize çok komik bir soru sorcam gülmeyin saçımı kestirmek istiyorum annem olmaz diyor ya bunlar hurafe diyorum inanmıyor var mı aranızda kestirensıcaklardan dayanamıyorum saçlarıma
Sana mis gibi bir isim önereyim incimerhaba kızlar, kıs isim konusunda önerilerinize ihtiyacım varanlamı güzel isim arayışındayım. bizde akraba çok olduğu için isim seçme alanımız biraz kısıtlanıyor. isimler karakteri de yansıttığını düşünüyorum :) kızıma seslenirken o akrabalar aklıma gelmesin istiyorum
Fiyatlar ne olmuş öyle ya geçen sene doğum yaptım temmuz da o zamandan bu zamana resmen uçmuşCanım ben medicalparkta yapıcam inşallah ama ben hamile kalmadan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım onunla yapıcam inşallah ama hastanede en uygun doğum paketi 23 bindi 4 5 ay önce sorduğumda
Buna imzamı atarım cidden doğruValla kızlar bu gerçekten çevremde de görüp dikkatimi çeken bir durum misal huy olarak benim oğlum kız kardeşimin aynısı hamileyken deli ederdi beni yani çocuk onun olsa huyu bu kadar benzer geçen kuzenim doğurdu kız kayınvalidesiyle sürekli atıştı bebek kaynanasının ikizi
Benimki sanırım sürekli yüz üstü duruyor o yüzden hep sol aşağı vuruyor. Bunu gözümle görmesem korkardim da Allah'tan ultrasondayken de yüz üstü dönüp aşağıyı tekmelemeye başladığını görünce rahatladım aşındı valla sol tarafımHayıır benim ki her yere vuruyor. Hatta geçen iyice sol göğüs kafesime (tam olarak kafesim değil tabi henüz ama baya yukarısı yer olarak) doğru naptıysa ah dedirtti.
Senle aramızda bir ay var , ama senin oğlana maşallahbenim kızın geçen ay hareketlerini bile hissetmiyordum ben
ayy evet benim seçeneklerim arasında inciSana mis gibi bir isim önereyim inciAa ne tasadüf o isim benim kızımın ismi
Ana karnından belli kız çocuk erkek çocukBenimki sanırım sürekli yüz üstü duruyor o yüzden hep sol aşağı vuruyor. Bunu gözümle görmesem korkardim da Allah'tan ultrasondayken de yüz üstü dönüp aşağıyı tekmelemeye başladığını görünce rahatladım aşındı valla sol tarafımsenin kızın gibi naif bir prenses değil bence benim oğlan bence kızın seni düşünüyor benimki beni deneme tahtası gibi kullanıyor sanırım
nil ve azra yakın arkadaşımın kızlarının ismi :) eşim azra çok istiyodu bende nil istiyodumBende aynı senin gibiyim ya o isim etrafımda olsun istemiyorum ama bu bencillikten değil senin dediğin gibi seslenince başkası aklıma gelmesin aslında kız isimleri çok fazla nasıl bir isim düşündüğüne bağlı daha klasik mi yoksa şuan popüler olan isimler mi ben ilk hamileliğimde kızım olsaydı Eylül, ecmel koymayı düşünüyordum ipek akça ayla Nil Azra bu isimler kulağa güzel geliyor aklıma gelenler birde annem bana akmara isimini koymak istemiş dedem başka isim koymuş anlamını bilmiyorum ama değişik gelmiştir her zaman o isimde
Sen iyi düşün, hatta imkanın varsa özelde bir doktora da mutlaka git. Ne yazıkki bazı devlet doktorları empati yoksunu hatta bence duygularını kaybetmişler hastalarına karşı. Toksoplazma için gittiğim ilk enfeksiyon doktoru odasına girdiğimizde 5 dk sadece bilgisayar ekranına bakmıştı, asla ama asla bize bakmadı. Lütfedip konuşunca da yine bilgisayar ekranına bakarak konuşmuştu. Sonraki gittiğim doktor ise bebeklik aşılarıma kadar her şeye bakıp, güzel güzel anlatmıştıikisi de devlette çalışan doktor ama karakter meselesi işte
Canım imkanın varsa bir de özele git araştırıp, hamilelik böyle stresli geçmez. Nipt için 99,9 kesinlik diyorlar. Doktor nasıl bu kadar kesin konuşup üzebiliyor. Evet dr her şeyi söylemeli ama kesinlik varsa söylemeli. Boş yere sevinme ne demek. Ayrıca tek bulgu bağırsak parlaklığı. Ay çok sinirlendim.
bence hiç takma o doktoru geçen bende şehir hastanesinde yaşadım aynı sorunu hiç bilgi vermedi nipti testin temiz çıktı kendi doktorunu dinle sadece boşver hiç kafaya takıp üzülme parlaklıkta ben çoğu kişide duydum ilerleyen haftalarda geçiyor ve gayet sağlıklı doğum yapanları üzme kendini de bebişi de
İstanbulda olsaydın direk recep hocaya git derdim kızımdq ona gitmiştim iyi diye şimdi yine ona gidicem gitmeden doktor profilini okudum ne hastalar gebelikler nelerden dönmüş çok iyi diyolar tehşisleri için devlet doktorları böyle gerçekten bide üniversite hastanelerini denesen onlar biraz daha ilgililer bu doktorda çapa tıpın doktoruymuş mesela
Benım doktor her test tarama testi amniyosentez harici hiç birşeyin 100/100 güvenirliği yok dedi. Bana da sordu bende istemedim işaretledi istemiyor diye.
Bence kalbini ferah tut bebeğin gayet sağlıklı böyle doktorlarda allaha havale edıyorum can taşıyan bır ınsana azcık güzel davransalar alttan alıp anlatsalar yok ..
Doktoru ve durumu beğenmedimsoyasosu nun dediği gibi, enfeksiyon doktorunu getirdi aklıma sinir oluyorum böyle kişilere meslek fark etmeksizin karşısındaki insana saygı duymayan hadsiz kişilere. Bak yine sinirlendim
Ya okurken bile çok sinirlendim ki seni düşünemiyorum :/ Allah böylelerinin eline düşürmesin gerçekten.. sen lütfen o doktorun lafına takılıp moralini bozma
3 ay dolunca kesim ve boya yaptırmıştım bu ay sonu tekrar boyatacağım hamilelikte beyazlarım çoğaldıSize çok komik bir soru sorcam gülmeyin saçımı kestirmek istiyorum annem olmaz diyor ya bunlar hurafe diyorum inanmıyor var mı aranızda kestirensıcaklardan dayanamıyorum saçlarıma
sen ne koyarsan koy çocuklar birşeyler takacaktır elbet o yüzden içine sinen olsun misal biz Kerem koyucaz eşime dedim dalga geçemezler bunla yo diyor bizim iş yerinde var kero diyorlar dedi yuh dedim yaanil ve azra yakın arkadaşımın kızlarının ismi :) eşim azra çok istiyodu bende nil istiyodum
çok yeni nesil ismi olsun istemiyorum ben açıkçası. anlamı güzel olsun bir de okulda çocuklar ismiyle dalga geçmesin istiyorum. her isim düşündüğümde şu şekilde dalga geçerler belki diyip eliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?