2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
merhaba kızlar, kıs isim konusunda önerilerinize ihtiyacım var anlamı güzel isim arayışındayım. bizde akraba çok olduğu için isim seçme alanımız biraz kısıtlanıyor. isimler karakteri de yansıttığını düşünüyorum :) kızıma seslenirken o akrabalar aklıma gelmesin istiyorum

Size çok komik bir soru sorcam gülmeyin saçımı kestirmek istiyorum annem olmaz diyor ya bunlar hurafe diyorum inanmıyor var mı aranızda kestiren sıcaklardan dayanamıyorum saçlarıma

Lekelenme hiç olmadı kuzum çok şükür .27-28. haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi olacaksın denildi bana ekstra test yapıldığını bilmiyordum bir daha ki randevu da soralım bakalım tekrar nasıl olacak .Çok teşekkür ederim

Kiz yorumuma niye beğenmedim attın
Doktoru ve durumu beğenmedim soyasosu nun dediği gibi, enfeksiyon doktorunu getirdi aklıma sinir oluyorum böyle kişilere meslek fark etmeksizin karşısındaki insana saygı duymayan hadsiz kişilere. Bak yine sinirlendim

Ya okurken bile çok sinirlendim ki seni düşünemiyorum :/ Allah böylelerinin eline düşürmesin gerçekten.. sen lütfen o doktorun lafına takılıp moralini bozma

Ben de Hindistan cevizi yağından devam ediyorum

Size çok komik bir soru sorcam gülmeyin saçımı kestirmek istiyorum annem olmaz diyor ya bunlar hurafe diyorum inanmıyor var mı aranızda kestiren sıcaklardan dayanamıyorum saçlarıma
Sıcaktan dışarı çıkmaya eriniyorum, yoksa direkt kestireceğim. Hatta yarın akşama randevu alayım ben

Bende aynı senin gibiyim ya o isim etrafımda olsun istemiyorum ama bu bencillikten değil senin dediğin gibi seslenince başkası aklıma gelmesin aslında kız isimleri çok fazla nasıl bir isim düşündüğüne bağlı daha klasik mi yoksa şuan popüler olan isimler mi ben ilk hamileliğimde kızım olsaydı Eylül, ecmel koymayı düşünüyordum ipek akça ayla Nil Azra bu isimler kulağa güzel geliyor aklıma gelenler birde annem bana akmara isimini koymak istemiş dedem başka isim koymuş anlamını bilmiyorum ama değişik gelmiştir her zaman o isimde

Sana mis gibi bir isim önereyim inci Aa ne tasadüf o isim benim kızımın ismi

Canım ben medicalparkta yapıcam inşallah ama ben hamile kalmadan tamamlayıcı sigorta yaptırmıştım onunla yapıcam inşallah ama hastanede en uygun doğum paketi 23 bindi 4 5 ay önce sorduğumda
Fiyatlar ne olmuş öyle ya geçen sene doğum yaptım temmuz da o zamandan bu zamana resmen uçmuş
Buna imzamı atarım cidden doğru

Benimki sanırım sürekli yüz üstü duruyor o yüzden hep sol aşağı vuruyor. Bunu gözümle görmesem korkardim da Allah'tan ultrasondayken de yüz üstü dönüp aşağıyı tekmelemeye başladığını görünce rahatladım aşındı valla sol tarafım senin kızın gibi naif bir prenses değil bence benim oğlan bence kızın seni düşünüyor benimki beni deneme tahtası gibi kullanıyor sanırım

Ana karnından belli kız çocuk erkek çocuk

nil ve azra yakın arkadaşımın kızlarının ismi :) eşim azra çok istiyodu bende nil istiyodum
çok yeni nesil ismi olsun istemiyorum ben açıkçası. anlamı güzel olsun bir de okulda çocuklar ismiyle dalga geçmesin istiyorum. her isim düşündüğümde şu şekilde dalga geçerler belki diyip eliyorum.

Ya okurken bile çok sinirlendim ki seni düşünemiyorum :/ Allah böylelerinin eline düşürmesin gerçekten.. sen lütfen o doktorun lafına takılıp moralini bozma

Kizlar bu daha anlattığım muamelenin hafif yanıydi daha kapıdan girdim bu of puff modumda kadın sanki zorla yapıyor bedavaya neyse ya ben iyimser olmaya çalışıyorum ama parlaklık ilerleyen haftalarda geçebilir demi diyorum iyi yaklaşmaya çalışıyorum bana direk diyor ki geçebilir ama geçse de sevinme bi kere parlaklık görüldü mu yeterli mutlaka bi anomali ye işaret edebilir diyor yabi bir kere parlaklık görüldü mu geçse de iyileşti demek değildir dedi Allah im ben de dedim ki yine iyimser bir tavır ile ama hocam bi sey çıkmayada bilir değil mi diyorum tabi o da olabilir diyor ya karşındaki hamile bir kadın bir can taşıyor yahu . Aslında kizlar Allah var nipt yaptırınca içim daha rahat inşallah sağlıklı olacağına inanıyorum Allah in izniyle yani öyle çok stres yapmadım ama insanın canı sıkılıyor şu tavra .. Ben özele gidiyorum ayda bir zaten orada doktor parlaklık konusunda üstünde pek durmadı bunu takip eden başka şeyler olmalı kalpte beyinde parlaklık gibi tek başına pek anlamı olmaz dedi mesela . Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ve vicdan sahibi doktorlar denk getirsin cidden çok tuaf biriydi

Son düzenleme:
3 ay dolunca kesim ve boya yaptırmıştım bu ay sonu tekrar boyatacağım hamilelikte beyazlarım çoğaldı

sen ne koyarsan koy çocuklar birşeyler takacaktır elbet o yüzden içine sinen olsun misal biz Kerem koyucaz eşime dedim dalga geçemezler bunla yo diyor bizim iş yerinde var kero diyorlar dedi yuh dedim yaa sadece çocukken değil ilerideki hayatlarında da yaşıyorlar demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…