2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oh maşallahhh :) hep böyle güzel haberler duyalım :)

Kızlar bana hamilelikte kullanabileceğim yüz yıkama jeli ve nemlendirici önerir misiniz? Yüzüm sivilce doldu ve bu durum beni çok rahatsız ediyor
Canım doktoruna danış, sivilcelerin için azelderm krem kullanabilirsin ben başından beri kullanıyorum gebelik kategorisinde olan bi krem. Yüz yıkama jeli olarak biodermanın pembe ambalajlı olan jelini kullanıyorum ben senelerdir çok memnunum. Nemlendirici de mia klinika anti acne nemlendirici krem ve serumunu kullanıyorum. Fotoğrafları eklicem. Ama dediğim gibi doktoruna sor ben doktor onaylı kullanıyorum hepsini

Eklentiler

• IMG_4330.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4331.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 57
Günaydınlar herkese, bu sabah karnımı inceledim bebegimin hareketini dışardan gördüm karnıma vurdum tekrar görmem için o an o da vurmaz mi minik tekmesiyle niye bana vuruyorsn der gibi ya çok güzel duygular çok değişik bir şey hayırlısıyla inşallah hepimiz kucağımza alirz bebeklrmizi

Günaydın Kızlar,
Ateş ölçer olarak ne aldınız acaba yardımcı olabilir misiniz ? Braun ile medisana arasında kaldım

Kaç tane ateş ölçer değiştirdim bilmiyorum en gerçeğe yakın bunu buldum uzun zamandır kullanıyorum. Koltuk altı bu. Kulaktan ateş ölçer de vardı markasını hatırlamıyorum ama benim çocuklar çok irrite oldular kulaktan ölçtürmeyip çektiler hep. Bundan devam biz. Tavsiyem üzerine alanlar da memnun

Kızlar benim bebeğim çok aşağıda duruyor ya özellikle geceleri iyice aşağıya iniyor bazen yürürken canım acıyor var mı böyle yaşayan. bir de geceleri çok aktif kıpır kıpır. gün içinde o kadar hareketli değil ara ara vuruyor. geceleri bam güm. küçük oğlum su içmeye filan uyanıyor ara ara o zamanlarda hep kıpırdıyor. sabah 6 da uyandırıyor 3 gündür. gece kuşu olacaksa demek. vurduğu yer de hep aşağı taraf.

Benim de ayakta kalınca ayak tabanlarım acıyor kaç kilo almışsın. Ben 1.5 haftadır kontrollü gidiyorum. Bu haftayı kiloda sabit tuttum.
Ben geçen hafta tartıldım en son 57,5 du canım. Bu hafta bizim memlekete geldik tartı yok burda ama aldım bence hissediyorum bugün bir eczanede falan tartılırım :)) ama daha 4 ay var ya 10 kilo daha alırsam artık bende dikkat ederek yemeye çalışayım

Güzel haberlerini bekliyoruz benimde yarın 1’de. Bir buçuk ay sonra doktoruma gitmiş olucam bu hafta geçmedi resmen
Ah benimde tam 1,5 ay oldu çok özlemiştim yüzünü renkli gördük çok minik çok güzeldi ama poz vermedi tam bebeğin kalbinde parlaklık gördü doktor ve ilkkez bunu bir doktor söyledi çok detaylı inceledi beyninde kist görsek down sendromundan şüphelenirdik ama bu parlaklık geçebilir dedi detaylı ultrasonda kontrol sürem bitmesine rağmen raporlarını getir bakayım dedi biraz moralimi düşürdü parlaklık ama doktor rahatlattı bakalım detaylıda ne olacak kilosu 600 gram 28 cm boyu dedi bende toplamda 3 kilo almışım ama kendimi daha şişko hissediyorum

Umarım iyi geçer♥
Doktor çok ilgiliydi canım güzel geçti hatta bugüne kadar hiç bir doktor bana kalbinde parlaklık olduğunu söylemedi bugün doktor gösterdi başka bir bulgu olmadığı için korkma dedi detaylıda bakalım ne diyecekler

Çok kişiden duyuyoruz kalpte parlaklığı canım sonradan geçen bi durum hiç canını sıkıp moralini bozma, maşallah bebişine Seninde kilo alımın gayet güzel bence

Hamilelikte azeleik asit kullanılıyor mu ya

Hiç bilgim yok bu konuda ama umarım geçici bir şeydir. İnşallah detaylınız da güzel geçer♥

Çok kişiden duyuyoruz kalpte parlaklığı canım sonradan geçen bi durum hiç canını sıkıp moralini bozma, maşallah bebişine Seninde kilo alımın gayet güzel bence
İnşallah geçer İlk oğlumda da 10 kilo aldım bakalım bunuda az bir kiloyla kapatabilirim umarım ama ben kendimi acayip şiş hissediyorum nefes alamıyorum resmen meğer kafası kaburgama yakınmış doktor seni biraz zorlar dedi canı sağolsun artık inşallah şeninde kontrolün çok güzel geçer güzel pozlar verir

Merak etme sadece parlaklık hiçbir şeyin belirtisi değil. Bende de var ve perinat bunun neredeyse çöpü bebekte olduğunu, içimi rahat tutmak gerektiğini söyledi. Seninki de öyledir hiç merak etme

Merak etme sadece parlaklık hiçbir şeyin belirtisi değil. Bende de var ve perinat bunun neredeyse çöpü bebekte olduğunu, içimi rahat tutmak gerektiğini söyledi. Seninki de öyledir hiç merak etme
Evet doktor özellikle beynine baktı kist vs varmı parlaklığa ek bir bulgu yok dedi gayet iyi bu durumda geçer dedi bizlerde bile olabilen birşey dedi inşallah detaylıda da bir problem çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…