2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
soyasosu et yemekle ile ilgili gelişme varmı sende doktor özellikle yemem gerektiğini söyledi eşimin yanında haftada 2,3 kere yemen lazım diyip duruyor şimdi eşim keşke kocam duymasaydı
Evet kuzu ben artırdım. Haftada 3 kere kırmızı et(köfte) yiyorum. Dolaba köfte dondurup attık. 4-5 adet kadar çıkarıp kendime ondan bir öğün yapıyorum :)

Kızlar bir topik vardı ya adını unuttum bulamıyorum herkes yapacağı akşam menüsünü yazıyordu bilen varsa bana atabilir mi ismini

Kızlar şu dagi emzirme sütyenleri çok öneriliyo 3 al 2 öde var düşünenler varsa Trendyola baksın. Satıcıyı takip edince 30 tl daha indirim oluyor
Alacaklara benden küçük bir tavsiye bence 2 beden büyük alabilirsiniz ben normalde penti 80 kullanıyorum, 85 aldım daginin emzirme sütyenini ama keşke 90 alsaymışım dedim. Şu an için oluyor ama ileride uzatma aparatı lazım olacak gibi, Allahtan cup kısmı büyük

A b c d cup olarak ne kadar peki büyüklüğü? Yani 80 aslında sırt ölçüsü ya ben de alayım kendime

Bende 85 kullanıyorum normalde 95 aldım. Büyük olur mu diye düşündüm ama sen böyle yazınca kesin olur o zaman

A b c d cup olarak ne kadar peki büyüklüğü? Yani 80 aslında sırt ölçüsü ya ben de alayım kendime
B cup kullanıyorum ama dediğim gibi ben hep penti kullandım ve onda da sütyen modellerine göre cup bazen C de olabiliyordu.

Dagi de emzirme sütyeni B idi ben aldığımda. Cup’ı güzel memeyi tamamen kaplıyor. Penti sütyenlerimden artık fışkırıyordu Ama ben vücuduna göre genel olarak iri olmasa da büyük memeli sayılabilecek bir yapıdayım

Bende 85 kullanıyorum normalde 95 aldım. Büyük olur mu diye düşündüm ama sen böyle yazınca kesin olur o zaman
Bence iyi yapmışsın. Düşün en uçtaki kısımda kullanıyorum sıkmasın diye ister istemez daha kilo da alırız

Valla canım Dr kültür aldı sanırım oda öyle şüphelendi üç gün sonra çıkacak

Bu arada kızlar bir aksilik çıkmaz sa doktor doğumuma 3 Kasım dedi istersen normal doğum yaptırırım dedi ama eğer başka çocuk düşünmüyorsan çok macera aramayalım dedi şimdilik hala karar vermedim ama bir aksilik olmaz ise sezeryan 3 Kasım da olacak 107 gün

ben de o da yoktu tabi neyseki şimdi azcık var

Kızlar 23+3ten selamlarrr. Aldığım nefes bana yetmiyor gibi geliyor son 1 haftadır sıcak havalardan dolayı büyük ihtimalle ama sinirim çok bozuluyo
Bende aynı şekildeydim hatta sanki şişmiş patlayacakmış gibi hissediyordum meğer benim oğlum kafasını kaburga kısmıma dayamış doktor seni biraz rahatsız eder dedi nefes almanı vs

Benide ekler misin… yaşım 33 sat:

Bende aynı şekildeydim hatta sanki şişmiş patlayacakmış gibi hissediyordum meğer benim oğlum kafasını kaburga kısmıma dayamış doktor seni biraz rahatsız eder dedi nefes almanı vs
Çocuk yer değiştirmiyor mu? Yani benimki genellikle yan duruyor ama bazen göbek tarafına kafasını verip çapraz falan duruyor. Sürekli geziyor alanı geniş bulunca

Çocuk yer değiştirmiyor mu? Yani benimki genellikle yan duruyor ama bazen göbek tarafına kafasını verip çapraz falan duruyor. Sürekli geziyor alanı geniş bulunca
Ben hiç döndüğünü anlamıyorum hareketlerini anlıyorum sadece ama elbet dönüyordur yerleri geniş bazen hiç nefes alamadığım zamanlar oluyor büyük ihtimalle o zaman oraya geliyor ama ne zaman kontrole gitsem kafası baya yukarıda ayaklar aşağıda ilk oğlumda hep baş aşağıda ayaklar yukarıdaydı bide dr bu bebek tembel dedi kafasını döndürmek için baya uğraştık yüzüne bakmak için ama orda durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…