2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım benim ilk hamileliğimde sadece kalpte parlaklık cıktı hic önemsemediler tek basına bir anlamı yok dedi ileriki haftalarda gecer hatta dedi hic takılma

Canım benim ilk hamileliğimde sadece kalpte parlaklık cıktı hic önemsemediler tek basına bir anlamı yok dedi ileriki haftalarda gecer hatta dedi hic takılma
Doktorda öyle söyledi tek başına birşey ifade etmez dedi başka bulgu yok şükür inşallah geçer oda ileriki haftalarda

Evett benimde öyle hissettiğin şişlik bebek özellikle akşam yemeklerinden sonra nefes alamıyorum bişeyi batıyor sanki inşallah canım

Ben de işyeri tuvaletinden göbek fotosu yükleyeyim. Önden belli olmuyor. Yandan da büyük değil sanki. 20+5 iz amaEki Görüntüle 3274339 Eki Görüntüle 3274340
Yaaa çok güzelsin
Canım parlaklık geçiyor başka bulgu da yok hiç endişe edip miniğini de üzme insan çok özlüyor gerçekten hep görmek istiyor. Boyu kilosu süper sen de çok iyi gidiyorsun
Kızlar galiba bu sefer yolunda her şey doktoruma attım bakalım ne diyecek. Kızımda ki sonuçlar da çıkmış 30.01.2021 tarihinde bugünün sonucu ortadaki
Süpper

Kızlar şu dagi emzirme sütyenleri çok öneriliyo 3 al 2 öde var düşünenler varsa Trendyola baksın. Satıcıyı takip edince 30 tl daha indirim oluyor

Evet canım şükür başka bulgu yok dedi doktorda ya bana boyu biraz minik geldi sıpanın

Dilkenn
Dilkenn erkek bebek sat: 14.02 yaşım 26 ilk gebeliğim tahmini doğum 21.11.2023 İstanbuldan bebek adı: Mehmet Aslan

Hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah

Merhabalar hanımlar bende20 +3 im iki gündür adet sancıları na benzer sancilarim var ulrasonda da bişey çıkmıyor ama insan korkuyor dün benimde drum ultrasonda kalpte parlaklık gördü çok korktum 15 gün sonra detaylı ultrason da tam belli olacak kendi ultrasonu dan başka birşey görmedi şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca içim rahatladı

Başka bulgu yoksa hiç korkma

kötü kokulu akıntı eşlik ediyor mu adet sancısı gibi sancılara? bir önceki gebeliğimde olmuştu alttan muayene ile akıntıyı kontrol edip fitil vermişti hemen geçiyor sancılar da akıntı da. dün gitmişsin gerçi dr a ama.

soyasosu et yemekle ile ilgili gelişme varmı sende doktor özellikle yemem gerektiğini söyledi eşimin yanında haftada 2,3 kere yemen lazım diyip duruyor şimdi eşim keşke kocam duymasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…