2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kayınvalidem de araştırmış tam diyor 23. Haftada yalancı doğum sancıları yaşanıyormuş diye anlattı ama ben pek inanmamıştım. Senin yaşadığının çok benzeri o zaman canım içim daha da rahatladı bunu duyunca Evet hamilelik öncesinde de üşüttüğümde benzer bir donuk kasık ağrısı olurdu aslında

Çok teşekkür ederim. Çok sıcak bir yaz geçiriyoruz ve ben ekstra sıcaklıyorum. Ama yine de geceleri dikkat edeceğim çünkü vantilatörde veya her yeri açıp uyuyoruz

Yok canım merak etme onu benim kardeşim yaşadı kasılmayla birlikte oluyor o. Benim bıçak saplanıyordu sanki öyle bi ağrı ve acıydı, annem ve kardeşimin başının etini yiyordum bende neden böyle oluyo diye eğer içebilirsen günde iki üç kere sıcağa yakın su iç o baya rahattı beni

Kan idrar tahlili verdim umarım sonuçlar da güzel çıkar. Hemşirem trafikte kalmış gelemedi. Kalbini duyayım demedim artık. Diğer hemşirenin başı çok kalabalıktı tek olduğu için
Sonuclar ne zamana cıkarmıs

Dün akşam aniden sol ayağım dinozor ayağına döndü. İğrenç bir ödemim var ayakkabı ve terliklerim 1 günde 2 numara büyüdü. Tansiyonum normal idrarda protein de yok. Dünden beri baktıkça ağlayasım geliyo. Kızlar ayaklarım kocaman oldu mayalı poğaça gibi her yeri şiş. Soğuk su ve sıcak su şoklaması yaptım, sürekli yukarıda tutuyorum ama nafile. Delireceğim.

ayyyy aynıyım yemin ederim korkunç spor ayakkabılarım bile aşırı sıkıyor ödemle nasıl baş edilir Allah aşkına bi yardımm

Sonuclar ne zamana cıkarmıs
Şimdi mesajını görünce baktım. İdrar ve hemogram sonuçları çıkmış. Hepsi normal görünüyor. Bir enfeksiyonum da yok. Hemoglobin referans aralığı dışında biraz düşük kalmış. Bu da çok normal hamile olunca zaten
Sen de bayadır vermedin tahlil sen de ver

Canım geçmiş olsun senin için can sıkıcı bir durum olmuş ama çok şükür ki tansiyon ve başka problem görünmüyor anladığım kadarıyla susuz kalıyor olabilirmisin veya çok tuz tüketimi dr ne diyor bu durum için

Ne güzel sağlık ocağı ne kadar çabuk çıkmış ve idrar tahlili yapmaları da güzel sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim

Günde 4 litre olan su tüketimini 5 olarak değiştirdim enfeksiyondan sonra. Hamilelik öncesi bile vücudumda iyot eksikliği vardı tuz tüketmiyorum diye. Hala aynıyım. Tuzdan nefret ederim. E bir de 5 litre su içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Doktorum tahliller temiz çıktığı için bir şey diyemedi tabi. Varisim de çıktı zaten olmazsa ağustos başı kontrolüm var o zaman kalp damar cerrahisine göstereyim mi diye soracağııım

Kızlar peki aranızda bu haftalarda benim gibi uykucu olan varmı ? Her bulduğum yerde her an uyumak istiyorum o kadar uykum geliyor ki oğlum yanımdayken uyuyorum tek başına birşey olur diye çok korkuyorum ama elimde değil pat diye uyuyorum

Sen bütün tedbirini almışsın canım gebelikten ötürü sıcaklardan filan herhalde inşallah düzelir

Selam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfım sizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız
Hiç üzülme canım bebeğinin gelişimi iyiyse senin kilo alıp almaman önemli değil.ben 18 haftalık hamileyim hiç kilo almadım.aksine gebeligimin başından beri 5 kilo verdim.bulantim ve kusmam olmamasina rağmen doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyor.ilerleyen aylarda zaten kilo alımı artacak.ilk kızımda da 8 kilo almıştım toplam

Benim de öyle canım malesef özellikle 20. Haftadan sonra iyice arttı .Herşey normal ama inanılmaz şiş.Komtrole gittiğimde doktora soracağım bende

Canım enfeksiyon crp de mi çıktı ? Bir de Serbest T4 baktılar mı ? Benim kanda biraz enfeksiyon çıkmış idrar temiz Bir de serbest T4 düşük çıkmış

Ben 19 haftalıkken hiç kilo almamıştım canım hiç morelini bozma bir sonraki kontrolde gittiğimde 4 kilo almıştım doktor bile şaşırdı Şimdi maşallah ödemden tartıda daha fazla çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…