Kayınvalidem de araştırmış tam diyor 23. Haftada yalancı doğum sancıları yaşanıyormuş diye anlattı ama ben pek inanmamıştım. Senin yaşadığının çok benzeri o zaman canım içim daha da rahatladı bunu duyuncaTam 22. Haftamda bende 3-4 gün süren bi kasık ağrısı yaşamıştım tam anlattığın gibiydi. Üşüttüğümü sanıyordum ama belkide rahim büyüyordu. Bazen üşütmeye bağlı ağrıda olabiliyor havalar sıcak, soğuk su içiyoruz klimalı ortamda bulunuyoruz. Başka bişey olacağını sanmıyorum ayaklarını sıcak tut yinede. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Çok sıcak bir yaz geçiriyoruz ve ben ekstra sıcaklıyorum. Ama yine de geceleri dikkat edeceğim çünkü vantilatörde veya her yeri açıp uyuyoruzGeçmiş olsun, geçen hafta benimde kasıklarım ağrıdı birkaç gün geçmedi yürüyünce yatınca ağrıyordu biraz daha geçmese doktora gidecektim ama geçti. Geceleri özellikle yaz da olsa üstünüz pek açık yatmamaya ve çorap giyerek yatmanızı öneririm. Rahim büyüdüğü içinde ağrı olabilir. Umarım geçer sizinde
Yok canım merak etme onu benim kardeşim yaşadı kasılmayla birlikte oluyor o. Benim bıçak saplanıyordu sanki öyle bi ağrı ve acıydı, annem ve kardeşimin başının etini yiyordum bende neden böyle oluyo diyeKayınvalidem de araştırmış tam diyor 23. Haftada yalancı doğum sancıları yaşanıyormuş diye anlattı ama ben pek inanmamıştım. Senin yaşadığının çok benzeri o zaman canım içim daha da rahatladı bunu duyuncaEvet hamilelik öncesinde de üşüttüğümde benzer bir donuk kasık ağrısı olurdu aslında
Sonuclar ne zamana cıkarmısKan idrar tahlili verdim umarım sonuçlar da güzel çıkar. Hemşirem trafikte kalmış gelemedi. Kalbini duyayım demedim artık. Diğer hemşirenin başı çok kalabalıktı tek olduğu için
ayyyy aynıyım yemin ederim korkunç spor ayakkabılarım bile aşırı sıkıyor ödemle nasıl baş edilir Allah aşkına bi yardımmDün akşam aniden sol ayağım dinozor ayağına döndü. İğrenç bir ödemim var ayakkabı ve terliklerim 1 günde 2 numara büyüdü. Tansiyonum normal idrarda protein de yok. Dünden beri baktıkça ağlayasım geliyo. Kızlar ayaklarım kocaman oldu mayalı poğaça gibi her yeri şiş.Soğuk su ve sıcak su şoklaması yaptım, sürekli yukarıda tutuyorum ama nafile. Delireceğim.
Şimdi mesajını görünce baktım. İdrar ve hemogram sonuçları çıkmış. Hepsi normal görünüyor. Bir enfeksiyonum da yok. Hemoglobin referans aralığı dışında biraz düşük kalmış. Bu da çok normal hamile olunca zatenSonuclar ne zamana cıkarmıs
Canım geçmiş olsun senin için can sıkıcı bir durum olmuş ama çok şükür ki tansiyon ve başka problem görünmüyor anladığım kadarıyla susuz kalıyor olabilirmisin veya çok tuz tüketimi dr ne diyor bu durum içinDün akşam aniden sol ayağım dinozor ayağına döndü. İğrenç bir ödemim var ayakkabı ve terliklerim 1 günde 2 numara büyüdü. Tansiyonum normal idrarda protein de yok. Dünden beri baktıkça ağlayasım geliyo. Kızlar ayaklarım kocaman oldu mayalı poğaça gibi her yeri şiş.Soğuk su ve sıcak su şoklaması yaptım, sürekli yukarıda tutuyorum ama nafile. Delireceğim.
Ne güzel sağlık ocağı ne kadar çabuk çıkmış ve idrar tahlili yapmaları da güzel sonuçlarının güzel çıkmasına sevindimŞimdi mesajını görünce baktım. İdrar ve hemogram sonuçları çıkmış. Hepsi normal görünüyor. Bir enfeksiyonum da yok. Hemoglobin referans aralığı dışında biraz düşük kalmış. Bu da çok normal hamile olunca zaten
Sen de bayadır vermedin tahlil sen de ver
Vallahi deliricemmmmayyyy aynıyım yemin ederim korkunç spor ayakkabılarım bile aşırı sıkıyor ödemle nasıl baş edilir Allah aşkına bi yardımm
Günde 4 litre olan su tüketimini 5 olarak değiştirdim enfeksiyondan sonra. Hamilelik öncesi bile vücudumda iyot eksikliği vardı tuz tüketmiyorum diye. Hala aynıyım. Tuzdan nefret ederim. E bir de 5 litre su içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Doktorum tahliller temiz çıktığı için bir şey diyemedi tabi. Varisim de çıktı zaten olmazsa ağustos başı kontrolüm var o zaman kalp damar cerrahisine göstereyim mi diye soracağııımCanım geçmiş olsun senin için can sıkıcı bir durum olmuş ama çok şükür ki tansiyon ve başka problem görünmüyor anladığım kadarıyla susuz kalıyor olabilirmisin veya çok tuz tüketimi dr ne diyor bu durum için
Sen bütün tedbirini almışsın canım gebelikten ötürü sıcaklardan filan herhalde inşallah düzelirGünde 4 litre olan su tüketimini 5 olarak değiştirdim enfeksiyondan sonra. Hamilelik öncesi bile vücudumda iyot eksikliği vardı tuz tüketmiyorum diye. Hala aynıyım. Tuzdan nefret ederim. E bir de 5 litre su içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Doktorum tahliller temiz çıktığı için bir şey diyemedi tabi. Varisim de çıktı zaten olmazsa ağustos başı kontrolüm var o zaman kalp damar cerrahisine göstereyim mi diye soracağııım
Hiç üzülme canımSelam kızlar tatlı anneler bugün 19 haftalık olduk ben sadece 3 kilo aldım 43 kilo ile yola devam ediyorum çok üzülüyorum zayıfımsizler kaç kilo sunuz ve ne kadar aldınız
İnşallah çok kötü görünüyor artıkSen bütün tedbirini almışsın canım gebelikten ötürü sıcaklardan filan herhalde inşallah düzelir
Benim de öyle canım malesef özellikle 20. Haftadan sonra iyice arttı .Herşey normal ama inanılmaz şiş.Komtrole gittiğimde doktora soracağım bendeDün akşam aniden sol ayağım dinozor ayağına döndü. İğrenç bir ödemim var ayakkabı ve terliklerim 1 günde 2 numara büyüdü. Tansiyonum normal idrarda protein de yok. Dünden beri baktıkça ağlayasım geliyo. Kızlar ayaklarım kocaman oldu mayalı poğaça gibi her yeri şiş.Soğuk su ve sıcak su şoklaması yaptım, sürekli yukarıda tutuyorum ama nafile. Delireceğim.
Evet biz de çabuk çıkıyor ama diğerleri daha yarın çıkar. Hepimizin sonuçları iyi gelsinNe güzel sağlık ocağı ne kadar çabuk çıkmış ve idrar tahlili yapmaları da güzel sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim
Canım enfeksiyon crp de mi çıktı ? Bir de Serbest T4 baktılar mı ? Benim kanda biraz enfeksiyon çıkmış idrar temiz Bir de serbest T4 düşük çıkmışGünde 4 litre olan su tüketimini 5 olarak değiştirdim enfeksiyondan sonra. Hamilelik öncesi bile vücudumda iyot eksikliği vardı tuz tüketmiyorum diye. Hala aynıyım. Tuzdan nefret ederim. E bir de 5 litre su içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Doktorum tahliller temiz çıktığı için bir şey diyemedi tabi. Varisim de çıktı zaten olmazsa ağustos başı kontrolüm var o zaman kalp damar cerrahisine göstereyim mi diye soracağııım
Ben 19 haftalıkken hiç kilo almamıştım canım hiç morelini bozma bir sonraki kontrolde gittiğimde 4 kilo almıştım doktor bile şaşırdıHiç üzülme canımbebeğinin gelişimi iyiyse senin kilo alıp almaman önemli değil.ben 18 haftalık hamileyim hiç kilo almadım. aksine gebeligimin başından beri 5 kilo verdim.bulantim ve kusmam olmamasina rağmen doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyor.ilerleyen aylarda zaten kilo alımı artacak.ilk kızımda da 8 kilo almıştım toplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?