Yok hayır idrarda çıktı kanda yoktu. Lökosit değerim yüksek çıktı. Ben zaten endokrin kontrollü tiroid ilacı kullanıyorum. Her ay rutin bakılıyor tsh t3-t4 onlar normalCanım enfeksiyon crp de mi çıktı ? Bir de Serbest T4 baktılar mı ? Benim kanda biraz enfeksiyon çıkmış idrar temiz Bir de serbest T4 düşük çıkmış
Sadece buz gibi içtiğimde rahatlıyorum ama sıcak su da içeceğimYok canım merak etme onu benim kardeşim yaşadı kasılmayla birlikte oluyor o. Benim bıçak saplanıyordu sanki öyle bi ağrı ve acıydı, annem ve kardeşimin başının etini yiyordum bende neden böyle oluyo diyeeğer içebilirsen günde iki üç kere sıcağa yakın su iç o baya rahattı beni
5 litre mii maşallah nasıl içebiliyorsun o kadar suyu var mı bir püf noktasıGünde 4 litre olan su tüketimini 5 olarak değiştirdim enfeksiyondan sonra. Hamilelik öncesi bile vücudumda iyot eksikliği vardı tuz tüketmiyorum diye. Hala aynıyım. Tuzdan nefret ederim. E bir de 5 litre su içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Doktorum tahliller temiz çıktığı için bir şey diyemedi tabi. Varisim de çıktı zaten olmazsa ağustos başı kontrolüm var o zaman kalp damar cerrahisine göstereyim mi diye soracağııım
Tahlillerin normal olduğu için ben de bir sebebe bağlayamadım ama bence kalp damar cerrahiye bir görünmen lazım. Hamilelik herkes de farklı bir şey yapıyor gerçektenDün akşam aniden sol ayağım dinozor ayağına döndü. İğrenç bir ödemim var ayakkabı ve terliklerim 1 günde 2 numara büyüdü. Tansiyonum normal idrarda protein de yok. Dünden beri baktıkça ağlayasım geliyo. Kızlar ayaklarım kocaman oldu mayalı poğaça gibi her yeri şiş.Soğuk su ve sıcak su şoklaması yaptım, sürekli yukarıda tutuyorum ama nafile. Delireceğim.
Bilinen markalarda beypazarı normal sanırım canım en yüksek kızılayHangi markalar ki canım bilemiyorum valla deneyim bende
Kuzenim lahana yapragını dondurmus ve ayagına sarmıs canım cok güzel ödem alıyormus benim de sismişti o önerdiDün akşam aniden sol ayağım dinozor ayağına döndü. İğrenç bir ödemim var ayakkabı ve terliklerim 1 günde 2 numara büyüdü. Tansiyonum normal idrarda protein de yok. Dünden beri baktıkça ağlayasım geliyo. Kızlar ayaklarım kocaman oldu mayalı poğaça gibi her yeri şiş.Soğuk su ve sıcak su şoklaması yaptım, sürekli yukarıda tutuyorum ama nafile. Delireceğim.
Bnmde öyleDün akşam aniden sol ayağım dinozor ayağına döndü. İğrenç bir ödemim var ayakkabı ve terliklerim 1 günde 2 numara büyüdü. Tansiyonum normal idrarda protein de yok. Dünden beri baktıkça ağlayasım geliyo. Kızlar ayaklarım kocaman oldu mayalı poğaça gibi her yeri şiş.Soğuk su ve sıcak su şoklaması yaptım, sürekli yukarıda tutuyorum ama nafile. Delireceğim.
Yaa ne guzel. Benim de yazlikta her mangal yapan komsudan bir tabak geliyor kokmustur diye :) ya da yürüyüş yaparken gören bahcesinden bir sey koparip tutusturuyor elime. Insan cok iyi hissediyor. Istanbuldaki komsularimi yolda gorsem tanimamBayramdan önce ev değişikliği yapmıştık. Bugün ilk defa üst kat komşum geldi elinde bir tabak, hamileymişsin kokmuştur diye. Bide dedi eğer sana bizden bir koku gelip de canın çekerse hemen çık gel hiç düşünmeistanbulda pek alışkın değilizdir bunlara, baya duygulandırdı beni.
Çok güzel ince bir davranış herkes duyarlı olsa önemli olan yemek değil aslında düşünülmekBayramdan önce ev değişikliği yapmıştık. Bugün ilk defa üst kat komşum geldi elinde bir tabak, hamileymişsin kokmuştur diye. Bide dedi eğer sana bizden bir koku gelip de canın çekerse hemen çık gel hiç düşünmeistanbulda pek alışkın değilizdir bunlara, baya duygulandırdı beni.
Tabiki değil hiç koku bile almamıştım aslında. Ama çok güzel bir kalbi varmış, onu da iyilikler bulsun hepÇok güzel ince bir davranış herkes duyarlı olsa önemli olan yemek değil aslında düşünülmek
Morarma mı damar gibi bir şey mi bende o damar gibi şeylerden oldu ama tam bikini bölgesinde başlıyor varis sandım üzüldüm ama değilmiş. Bebeğin duruş kafası çok aşağıya doğru olduğu için baskı yapmış belki seninde öyle bir şeydirMerhaba canlar. Bugün şunu fark ettim. Genital bölgemde morarmalar olmuş. Ayni sorunla karşılaşan var mı?
Son zamanlar hepimizin öyle olacak, biraz şişme normal ama bu kadar şişme hem erken hem çok olmuşDün akşam aniden sol ayağım dinozor ayağına döndü. İğrenç bir ödemim var ayakkabı ve terliklerim 1 günde 2 numara büyüdü. Tansiyonum normal idrarda protein de yok. Dünden beri baktıkça ağlayasım geliyo. Kızlar ayaklarım kocaman oldu mayalı poğaça gibi her yeri şiş.Soğuk su ve sıcak su şoklaması yaptım, sürekli yukarıda tutuyorum ama nafile. Delireceğim.
Normalde de sürekli su içerim. Yanımda muhakkak tupper gibi suluklardan bulunur 1 litrelik şıp şıp bitiyo hemen5 litre mii maşallah nasıl içebiliyorsun o kadar suyu var mı bir püf noktası
Kendi doktorum da hamileliğe bağladı tahliller temiz olunca. Zaten varisim de çıktı mecbur kalp damara gideceğim artıkTahlillerin normal olduğu için ben de bir sebebe bağlayamadım ama bence kalp damar cerrahiye bir görünmen lazım. Hamilelik herkes de farklı bir şey yapıyor gerçekteninşallah hemen geçer
Aa bunu hiç duymamıştım denemek lazımKuzenim lahana yapragını dondurmus ve ayagına sarmıs canım cok güzel ödem alıyormus benim de sismişti o önerdi
Gün içinde sabit oturuyorum ama akşam gelince eve de işten yerimde duramıyorum. Daha önce de ödemim oldu ama bu baya fazlaydı. Tahliller de temiz hamilelikten mi acaba diyorum kontrolüme 2 hafta var o zamana kadar dayanmam lazımSon zamanlar hepimizin öyle olacak, biraz şişme normal ama bu kadar şişme hem erken hem çok olmuşçok ayakta kalıyorsan özellikle sabit kalıyorsan o da etkilemiş olabilir. Ben son zamanlarda sabit durduysam bulaşık, yemek gibi şişme oluyordu. Sıcakta etkilemiş olabilir
Kızlar bişey sorucam, yarın 22 haftalık olucam ikizler ile, en son 13 temmuzda detaylıya girdim 4 gün geri çıktılar ve kızımın kordonunda direnç görüldü doktor 3 haftada bir takip önerdi, bu sırada idrar yolu enfeksiyonlarıyla falan uğraştım kendi doktoruma 22 haziranda gitmiştim 2 ay sonraya çağırmıştı
3 ağustos a devletten kadın doğuma 10 ağus perinatoloji ddevletten aldım riskli takip edilsin arada gidiyim diye zaten riskli gebelere bakılıyormuş, kadın doğuma gitsem iyi olur kan değerlerime falan bakılmış olucak perşembe kendi doktorum nöbetci cumartesi yine yok hastanede perşembe gitsem mi bebeklerin gelişimleri için 3 ağustosu beklesem sonuçlara göremi gitsem bilemedim
Günde 4 litre olan su tüketimini 5 olarak değiştirdim enfeksiyondan sonra. Hamilelik öncesi bile vücudumda iyot eksikliği vardı tuz tüketmiyorum diye. Hala aynıyım. Tuzdan nefret ederim. E bir de 5 litre su içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Doktorum tahliller temiz çıktığı için bir şey diyemedi tabi. Varisim de çıktı zaten olmazsa ağustos başı kontrolüm var o zaman kalp damar cerrahisine göstereyim mi diye soracağııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?