- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Günde 4 litre olan su tüketimini 5 olarak değiştirdim enfeksiyondan sonra. Hamilelik öncesi bile vücudumda iyot eksikliği vardı tuz tüketmiyorum diye. Hala aynıyım. Tuzdan nefret ederim. E bir de 5 litre su içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum. Doktorum tahliller temiz çıktığı için bir şey diyemedi tabi. Varisim de çıktı zaten olmazsa ağustos başı kontrolüm var o zaman kalp damar cerrahisine göstereyim mi diye soracağııım
Haftaya doktora gıdecem . Radyolojı detaylı bakacak 24. Hafta oldugu için birde şeker yüklemesi o günü atlatayım sonra aşının 2. Dozu var saglık ocagına gıdıp kan da verecegım .Şimdi mesajını görünce baktım. İdrar ve hemogram sonuçları çıkmış. Hepsi normal görünüyor. Bir enfeksiyonum da yok. Hemoglobin referans aralığı dışında biraz düşük kalmış. Bu da çok normal hamile olunca zaten
Sen de bayadır vermedin tahlil sen de ver
Aradaki 1 ayda detaylı olduğu için 2 ay dedi doktor çok canımı sıkıyor evet şuan hareketlerini hissediyorum diye birraz daha rahatım yoksa bende hep 2 haftada bir gittim haftaya cumartesi gidicem bi detaylıdan 3 hafta geçmiş olucak bakayım nasıl geçicek ona göre değiştirme kararı alıcamİkiz gebelik için 2 ay çok uzun değil mi? Bence sen başke doktora git. Tek bebekte bile 3 hafta ile 1 ay arası değişiyor takipler. Ben ilk hamileliğimde tüp bebekti hiç bekleyemezdim ayın 1inde devlete 15inde özele giderdim
Haftaya ben de şeker yüklemesi için memleketteki kdın doğuma gideceğim bakalım ne diyecekHaftaya doktora gıdecem . Radyolojı detaylı bakacak 24. Hafta oldugu için birde şeker yüklemesi o günü atlatayım sonra aşının 2. Dozu var saglık ocagına gıdıp kan da verecegım .
Insallah hep temız sonuclar alalım saglıkla doguralım .
Canım arada devlette perinatolog ve kadın doğuma gidecekmişsin. Sümeyye hanıma daha öncede nöbetçi olduğunda gitmiştin diye hatırlıyorum. Nöbet yerine normal günde gitsen daha iyi mi muayene olursun acaba? En azından ona göre son kararını sağlıklı vermiş olursun. Ben kendisine bir kere gittiğim için pek bir yorum yapamıyorumAradaki 1 ayda detaylı olduğu için 2 ay dedi doktor çok canımı sıkıyor evet şuan hareketlerini hissediyorum diye birraz daha rahatım yoksa bende hep 2 haftada bir gittim haftaya cumartesi gidicem bi detaylıdan 3 hafta geçmiş olucak bakayım nasıl geçicek ona göre değiştirme kararı alıcam
Doktor zaten 5 litre içmemi söyledi. Vücuduma yetmiyormuş su.Her şeyin fazlası zarar bence suyu çok fazla tüketiyorsunuz vücudunuz dışarı atamamış gibi görünüyor. Umarım tez vakitte geçerçok geçmiş olsun..
Evet canım cok şiş durumla karsılasırsam ben de denicem insallah fayda saglarAa bunu hiç duymamıştım denemek lazım
Doktorlarda degısık 5 litre aslında çok yani herkes uyarıyor suyun fazlasıda zarar dıye kıloya göre söylüyorlar.Doktor zaten 5 litre içmemi söyledi. Vücuduma yetmiyormuş su.
Ya zaten bunu da verırsek doguma kadar gıder işte. Son zamanlarda bısey cıkmazsa kan vermeyız daha. Bakar canım kadın dogum.Haftaya ben de şeker yüklemesi için memleketteki kdın doğuma gideceğim bakalım ne diyecekhem de dahiliye de tüm değerlerime bir baktırayım diyorum. Ya da kadın doğuma söylesem bakar belki. Sağlıkla alalım kucaklarımıza
Benim kilom çok fazla bir de 7 kilo aldım üzerineDoktorlarda degısık 5 litre aslında çok yani herkes uyarıyor suyun fazlasıda zarar dıye kıloya göre söylüyorlar.
Ama doktor ne derse o mecburuz el mahkum . Bu sıcaklarda ben 3/3.5 lıtre ıcıyorum normalde 2 ye zor cıkardım
Dondurulmuş lahana değil de buzluk için hazırladığım dondurulmuş sebzelerden bi tane feda ettim dün gece koydum ayağıma, çok da tutmadım 5-10 dakika falan bugün şişliği inmiş ayağımın. Sanırım çok ayakta kaldığım için de şişti. Dün dinlendim akşam bol bol.Evet canım cok şiş durumla karsılasırsam ben de denicem insallah fayda saglar
Ayy ben de toplamda 7 kilo aldım. Maşallah tospiğe, umarım güzel çıkar şekerin. Ben de haftaya 25+3'te gideceğim. Korkuyorum şeker çıkar diye. İşin kötüsü şekerli tatlı şeyleri hiç sevmem. Kaçlık yapıldı sana? Vitamin konusunda haklısın vallahi. Ben bıraktığımdan beri fazla fazla yemiyorum.Günaydın hanımlar. 26+2 haftalık gebeyim ve sabah şeker yüklemesi için geldim. Ultrasona girdim. 860 gram ve haftası ile birebir gidiyoriçeceği içtim de tek sıkıntısı soğuk verilmemesi bence. Baya bildiğin gazoz yani. En son hamilelikten önce içmiştim gazoz. Zaten açım da iyi geldi 10:30 11:30 kan vericem. İnşallah şekerim iyi çıkar. Son bir aydır hiç kilo almamışım. Ondan önce zaten 8 kilo almıştım. Nerdeyse tüm kiloları ilk 4 ay aldım. O ara da vitaminleri kullanıyordum. Sizi etkilemek istemem de bıraktığından beri kilo alımı yavasladi ve hatta durdu inşallah şekerim de iyi çıkar. Bekliyorum
Cok ayakta kalınca yorulunca hemen şişiyor zaten ya dikkat edicez kendimizş cok yormamaya calıscaz artıkDondurulmuş lahana değil de buzluk için hazırladığım dondurulmuş sebzelerden bi tane feda ettim dün gece koydum ayağıma, çok da tutmadım 5-10 dakika falan bugün şişliği inmiş ayağımın. Sanırım çok ayakta kaldığım için de şişti. Dün dinlendim akşam bol bol.
Doğru gerçekten, Ağustos sonunda izne çıkmayı planlıyorum zaten benim için daha iyi olur. Evde uzanırım rahat rahat. Tabi iş yoğunluğuma göre çıkmayabilirim deCok ayakta kalınca yorulunca hemen şişiyor zaten ya dikkat edicez kendimizş cok yormamaya calıscaz artık
75lik yapıldı ve fruko gibiydi tadı. Ben de tatlı çok tüketmem aslında ama hoşuma gitti bu. Sadece 330ml olması az fazla geliyor. İç iç zor bitiyor biraz. Kilo alımı da normal bence ya. Bir de kısıtlamadan böyle gidiyor. Zaten kısıtlayinca daha çok yiyesim geliyor. Hamilelikten önce nasılsa beslenmem aynı şekilde devam. Sadece meyve tüketmeye çalışıyorum birazcıkAyy ben de toplamda 7 kilo aldım. Maşallah tospiğe, umarım güzel çıkar şekerin. Ben de haftaya 25+3'te gideceğim. Korkuyorum şeker çıkar diye. İşin kötüsü şekerli tatlı şeyleri hiç sevmem. Kaçlık yapıldı sana? Vitamin konusunda haklısın vallahi. Ben bıraktığımdan beri fazla fazla yemiyorum.
Bana da 50lik yaptır demişti doktorum ondan sordum da, niye bana 50 dedi acaba75lik yapıldı ve fruko gibiydi tadı. Ben de tatlı çok tüketmem aslında ama hoşuma gitti bu. Sadece 330ml olması az fazla geliyor. İç iç zor bitiyor biraz. Kilo alımı da normal bence ya. Bir de kısıtlamadan böyle gidiyor. Zaten kısıtlayinca daha çok yiyesim geliyor. Hamilelikten önce nasılsa beslenmem aynı şekilde devam. Sadece meyve tüketmeye çalışıyorum birazcıkinşallah senin de şekerin çıkmaz canım
Günaydın, benin de şeker yüklemesi yarın yapılacak henüz 23+1 sanki benim biraz erken gibi ama umarım bebeklere zarar vermiyordur aç karnına bu kadar şeker75lik yapıldı ve fruko gibiydi tadı. Ben de tatlı çok tüketmem aslında ama hoşuma gitti bu. Sadece 330ml olması az fazla geliyor. İç iç zor bitiyor biraz. Kilo alımı da normal bence ya. Bir de kısıtlamadan böyle gidiyor. Zaten kısıtlayinca daha çok yiyesim geliyor. Hamilelikten önce nasılsa beslenmem aynı şekilde devam. Sadece meyve tüketmeye çalışıyorum birazcıkinşallah senin de şekerin çıkmaz canım
Yazmış mıydın sebebini hatırlayamadım ama vitaminleri değerlerine göre mi bıraktın, yoksa vücudunu rahatsız ettiği için mi?Günaydın hanımlar. 26+2 haftalık gebeyim ve sabah şeker yüklemesi için geldim. Ultrasona girdim. 860 gram ve haftası ile birebir gidiyoriçeceği içtim de tek sıkıntısı soğuk verilmemesi bence. Baya bildiğin gazoz yani. En son hamilelikten önce içmiştim gazoz. Zaten açım da iyi geldi 10:30 11:30 kan vericem. İnşallah şekerim iyi çıkar. Son bir aydır hiç kilo almamışım. Ondan önce zaten 8 kilo almıştım. Nerdeyse tüm kiloları ilk 4 ay aldım. O ara da vitaminleri kullanıyordum. Sizi etkilemek istemem de bıraktığından beri kilo alımı yavasladi ve hatta durdu inşallah şekerim de iyi çıkar. Bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?