2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Her şeyin fazlası zarar bence suyu çok fazla tüketiyorsunuz vücudunuz dışarı atamamış gibi görünüyor. Umarım tez vakitte geçer çok geçmiş olsun..

Haftaya doktora gıdecem . Radyolojı detaylı bakacak 24. Hafta oldugu için birde şeker yüklemesi o günü atlatayım sonra aşının 2. Dozu var saglık ocagına gıdıp kan da verecegım .
Insallah hep temız sonuclar alalım saglıkla doguralım .

Aradaki 1 ayda detaylı olduğu için 2 ay dedi doktor çok canımı sıkıyor evet şuan hareketlerini hissediyorum diye birraz daha rahatım yoksa bende hep 2 haftada bir gittim haftaya cumartesi gidicem bi detaylıdan 3 hafta geçmiş olucak bakayım nasıl geçicek ona göre değiştirme kararı alıcam

Haftaya ben de şeker yüklemesi için memleketteki kdın doğuma gideceğim bakalım ne diyecek hem de dahiliye de tüm değerlerime bir baktırayım diyorum. Ya da kadın doğuma söylesem bakar belki. Sağlıkla alalım kucaklarımıza

Canım arada devlette perinatolog ve kadın doğuma gidecekmişsin. Sümeyye hanıma daha öncede nöbetçi olduğunda gitmiştin diye hatırlıyorum. Nöbet yerine normal günde gitsen daha iyi mi muayene olursun acaba? En azından ona göre son kararını sağlıklı vermiş olursun. Ben kendisine bir kere gittiğim için pek bir yorum yapamıyorum

Doktor zaten 5 litre içmemi söyledi. Vücuduma yetmiyormuş su.
Doktorlarda degısık 5 litre aslında çok yani herkes uyarıyor suyun fazlasıda zarar dıye kıloya göre söylüyorlar.
Ama doktor ne derse o mecburuz el mahkum . Bu sıcaklarda ben 3/3.5 lıtre ıcıyorum normalde 2 ye zor cıkardım

Ya zaten bunu da verırsek doguma kadar gıder işte. Son zamanlarda bısey cıkmazsa kan vermeyız daha. Bakar canım kadın dogum.

Benim kilom çok fazla bir de 7 kilo aldım üzerine Serum takalım diye ısrar etmişti hatta geçen hafta kanında su yok diye, ya arttıracaksın ya da hastaneye yatıracağız diyince 5 litrede anlaştık :/

Evet canım cok şiş durumla karsılasırsam ben de denicem insallah fayda saglar
Dondurulmuş lahana değil de buzluk için hazırladığım dondurulmuş sebzelerden bi tane feda ettim dün gece koydum ayağıma, çok da tutmadım 5-10 dakika falan bugün şişliği inmiş ayağımın. Sanırım çok ayakta kaldığım için de şişti. Dün dinlendim akşam bol bol.

Günaydın hanımlar. 26+2 haftalık gebeyim ve sabah şeker yüklemesi için geldim. Ultrasona girdim. 860 gram ve haftası ile birebir gidiyor içeceği içtim de tek sıkıntısı soğuk verilmemesi bence. Baya bildiğin gazoz yani. En son hamilelikten önce içmiştim gazoz. Zaten açım da iyi geldi 10:30 11:30 kan vericem. İnşallah şekerim iyi çıkar. Son bir aydır hiç kilo almamışım. Ondan önce zaten 8 kilo almıştım. Nerdeyse tüm kiloları ilk 4 ay aldım. O ara da vitaminleri kullanıyordum. Sizi etkilemek istemem de bıraktığından beri kilo alımı yavasladi ve hatta durdu inşallah şekerim de iyi çıkar. Bekliyorum

Ayy ben de toplamda 7 kilo aldım. Maşallah tospiğe, umarım güzel çıkar şekerin. Ben de haftaya 25+3'te gideceğim. Korkuyorum şeker çıkar diye. İşin kötüsü şekerli tatlı şeyleri hiç sevmem. Kaçlık yapıldı sana? Vitamin konusunda haklısın vallahi. Ben bıraktığımdan beri fazla fazla yemiyorum.

Cok ayakta kalınca yorulunca hemen şişiyor zaten ya dikkat edicez kendimizş cok yormamaya calıscaz artık

75lik yapıldı ve fruko gibiydi tadı. Ben de tatlı çok tüketmem aslında ama hoşuma gitti bu. Sadece 330ml olması az fazla geliyor. İç iç zor bitiyor biraz. Kilo alımı da normal bence ya. Bir de kısıtlamadan böyle gidiyor. Zaten kısıtlayinca daha çok yiyesim geliyor. Hamilelikten önce nasılsa beslenmem aynı şekilde devam. Sadece meyve tüketmeye çalışıyorum birazcık inşallah senin de şekerin çıkmaz canım

Bana da 50lik yaptır demişti doktorum ondan sordum da, niye bana 50 dedi acaba

Günaydın, benin de şeker yüklemesi yarın yapılacak henüz 23+1 sanki benim biraz erken gibi ama umarım bebeklere zarar vermiyordur aç karnına bu kadar şeker Sizin de sonuçlarınız tertemiz gelsin

Yazmış mıydın sebebini hatırlayamadım ama vitaminleri değerlerine göre mi bıraktın, yoksa vücudunu rahatsız ettiği için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…