2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende son bir aydır hiç kilo almayıp hatta 500 gr vermişim, vitaminlerime de devam ediyorum. :)
Havalar çok sıcak ben de az karbonhidrat almaya başladım bu sebeple oldu bence :)
bebişe kocaman maşallah

Doğru gerçekten, Ağustos sonunda izne çıkmayı planlıyorum zaten benim için daha iyi olur. Evde uzanırım rahat rahat. Tabi iş yoğunluğuma göre çıkmayabilirim de
Çok oturunca da şişiyor ben iznimi sonra kullanmak istiyorum nasıl dayanacağım bilemedim aksi gibi öyle bir yoğunum ki
Günaydın, benin de şeker yüklemesi yarın yapılacak henüz 23+1 sanki benim biraz erken gibi ama umarım bebeklere zarar vermiyordur aç karnına bu kadar şeker Sizin de sonuçlarınız tertemiz gelsin
24-28 haftalar arası diye biliyordum o yüzden çok erken değil, doktorun bilir :)

Yazmış mıydın sebebini hatırlayamadım ama vitaminleri değerlerine göre mi bıraktın, yoksa vücudunu rahatsız ettiği için mi?
Hangisinden kaynaklı olduğunu anlamadım ama ishal yaptı. Bırakınca da vücudumda ekstra bir ağrı sızı olmadı. Onlar yerine yemeklerden ve sebze meyveden dikkat ettim. Çok şükür değerlerim de en son iyiydi kullanmama rağmen. Gerçi biraz sinirdaydi ama olsun. Gebelikte sınır gayet yeterli. Bir de vücudumda da şişlik çok oldu vitamin kullandığım zaman. Şimdi iyiyim. Bana iyi gelmedi yani kisaca

Bende son bir aydır hiç kilo almayıp hatta 500 gr vermişim, vitaminlerime de devam ediyorum. :)
Havalar çok sıcak ben de az karbonhidrat almaya başladım bu sebeple oldu bence :)
bebişe kocaman maşallah
Et kuzu sen. Ben sevmiyorum vitamin falan. Bir görev gibi sanki. Vücut hazıra alışmasın azla idare etsin işte. 30 yıl idare etti sonuçta

Günaydın, benin de şeker yüklemesi yarın yapılacak henüz 23+1 sanki benim biraz erken gibi ama umarım bebeklere zarar vermiyordur aç karnına bu kadar şeker Sizin de sonuçlarınız tertemiz gelsin
Burda mı okudum hatırlamıyorum ama biri 23. Haftada gidince doktoru bu hafta çok erken bir hafta sonra gel demiş ama kimdi inan hatırlamıyorum canım. 24-28 arası öneriliyor zaten de önemli olan senin doktorunun ne dediği. Sonuçta takip eden o

Çok oturunca da şişiyor ben iznimi sonra kullanmak istiyorum nasıl dayanacağım bilemedim aksi gibi öyle bir yoğunum ki

24-28 haftalar arası diye biliyordum o yüzden çok erken değil, doktorun bilir :)
Bütün gün ofiste oturuyorum mecbur, anca minik yürüyüş ofis içinde o kadar. Ben de ilk başta öyle düşünmüştüm, sonra kullanayım diye ama . Kendi işim zaten diye ama evde olmayı istiyorum şimdiden, ayaklarımı rahat rahat uzatabilmek çok cazip geliyor ya

Anladım, benim genel olarak değerlerim hep düşük. Gebelik öncesi de öyleydi, hatta ferrtinin 5lerdeydi ilk defa gebelik döneminde düzenli vitamin kullanıyorum (3-4gündür demir hapını unuttuğumu saymazsak). Ayın 10una randevu aldım bakalım, değerlerim yükselmiş mi, en son Mayıs ayında değerlerime bakılmıştı

20-24 ve 28 haftalar arasında yapılabiliyormuş bende araştırmıştım. Doktorum bana 22+4 de yaptırdı. Doktorlar biliyor zaten ne zaman yapılacağını merak etmeyin.

Benim de hep 5 civarıdır. 9 çıkmış onca takviyeye ülkece düşük ferritin değerlerine sahibiz gerçekten

Canım devletede gittiğim için eşim o günlerrde izin alıyor onu çok yormak istemiyorum onsuzda gitmek istemiyorum 2 haftadır cumartesi günleri yoktu ama ayın 5 inde cumartesiye aldım normal muane yani bizde aynı şeyi düşündük nöbet gününde gitmicem bakalım nasıl geçicek

İyi geçer inşallah, güzel haberler alırsın

Benimde bugün ağzıma sıcak su gelmesi gibi reflüm arttı son 3 aya giriyoruz artık sanırım 32 den sonra 15 günde bir gelin diyorlardı nst ye filan da bağlıyorlar

Bugün 23 haftalık olduk. Ne kadar süre geçmiş az kaldı kızlar karnımın bazen belli yerinde daha çok şişme ve sertlik oluyor sanki dönüyor bebek karnımın içinde öyle hissediyorum yani. Birde uni baby oto koltuk malum sitede flaş indirim haberiniz olsun bin lira düşmüş iyi midir alsam mı diye düşünüyordum bende

Benimde bugün ağzıma sıcak su gelmesi gibi reflüm arttı son 3 aya giriyoruz artık sanırım 32 den sonra 15 günde bir gelin diyorlardı nst ye filan da bağlıyorlar
O bende Bayadır var, yüksek yastıkla falan yatıyorum. Koltuğa uzandığımda alçak geliyor sanırım, orda çok tetikleniyor.
Canım benim de öyle satımız seninle aynı sayılır ama ben artık anlıyorum başı nerde poposu nerde. Ara ara başını mideme yaslıyor, arada da hangi eklem kemiği çözemedim ama göbek ya da kaşık tarafıma batırıyor. Baya baya canımı acıtıyor benim kız fazla hareketli olcak gibi

Bugün bir çılgınlık yapıp bunu aldık kızlar. Bebek bunu ortalama 9 kilodan sonra kullanmaya başlayacak. Biraz erkendi ama fiyatlar çok artınca dayanamayıp aldık.

Eklentiler

• 1690371726569.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar iphone telefon kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi? Benim ki iphone 11 cüzdana kart ekleyip oradan temassız ödeme vs yapmak istiyorum ama böyle diyor. Ne yapmam gerekiyor telefondan temassız ödeme falan yapmak için nasıl yapıcam

Eklentiler

• 6C98428D-A80F-48ED-8739-5EE255C53B95.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 76
Bişey sorucam kızlar enfeksiyonu olmayanlar özellikle, süt beyazı akıntınız oluyor mu
Kızımda oluyodu diye hatırlıyorum enfeksiyonlada uğraştığım için en son düşmüştü biraz bi kaç gündür oluyor acaba enfeksiyon mu normal mi kafamı takıldı gebelikte oluyor diye biliyorum emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…