- 15 Şubat 2023
- 843
- 1.305
- 43
- 31
Ben de çayda bile şeker kullanmıyorum, tatlıyla, çikolatayla da aram yok. Ama şeker yüklemesi zararlı değil. Tabi takdir sizin ama doktorunuz öneriyorsa yaptırın derim.Kızlar şeker yüklemesini tavsiye ediyo musunuz ? Doktorum yapalım dedi ama ben günlük hayatımda şekeri sadece çayda kullanan bi insanım çikolata bile yemem yani bide zararının olduğunu düşünüyorum araştırmalarım sonucu duyduklarım sonucunda. Yaptırmayan var mı
Hepsiburadadan bende ıslak mendil aldım bi türlü gelmedi sonra zamlar oldu dedim eyvah iptal edicekler 2 hafta sonra geldi ama geldi,Ya ben aslında Hepsiburada ebebek indiriminden sadece çarşaf almıştım 2 farklı türde. Gelince kalitesine de bakar ona göre alırım yine diyordum ama sağ olsun siparişim iptal oldu. Ücret iadesi yaptılar
Sevindim teşekkür ederimCanım arada oluyordu. Hatta iki gündür de var. Daha dün kan ve idrar testi yaptırdım. İkisinde de enfeksiyon çıkmadı. Normal o yüzden kafana takma
ben de şeker yükleme testi yaptırma konusunda tereddütteyim. her doktor gerekli görmese de bazıları yaptırmak gerektiğini söylüyor. sizde yapılmasını gerektiren durumlar var mıydı? mide bulantısı vs oldu mu?Şeker testi hakkında merakı olan varsa da her türlü soruyu sorabilirdeneyimlediğim kadarıyla cevap veririm. Sadece yaptırdıktan sonra kesinlikle yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bunu da söyleyeyim
Benim doktorum da yapılmasından yana, bende genelde bu tarz durumlarda doktorumun kararına uyum sağlıyorum çünkü kendi kendime araştırınca işin içinden çıkamıyorumŞeker testi hakkında merakı olan varsa da her türlü soruyu sorabilirdeneyimlediğim kadarıyla cevap veririm. Sadece yaptırdıktan sonra kesinlikle yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bunu da söyleyeyim
İçeceğin tadı sıcak gazoz gibi. O yüzden de hiçbir yan etkisi yok ki ben de yaşamadim zaten. Sadece aç karnına içildiği için içerken biraz midesi bulanıyor insanın. O yüzden lavaboya yakın içtim benBenim doktorum da yapılmasından yana, bende genelde bu tarz durumlarda doktorumun kararına uyum sağlıyorum çünkü kendi kendime araştırınca işin içinden çıkamıyorumYan etki yaşadınız mı
Yapılması gereken bir durum olmadı. Sadece standart yapılması gereken test diye yaptırdım. Şekerim biraz yüksek olmasına rağmen hiçbir belirti de olmadi. O internette yazan hiçbir belirti de yoktu. Bebeğin suyu kilosu güzeldi. Bende bir belirti yoktu. O yüzden en iyisi her zaman oldugu gibi doktoru dinlemek. Şu saatten sonra dikkat edicem. En azından doğuma sıkıntı olmasın diye. Şeker yüksekliği erken doğuma sebep olabiliyor çünküben de şeker yükleme testi yaptırma konusunda tereddütteyim. her doktor gerekli görmese de bazıları yaptırmak gerektiğini söylüyor. sizde yapılmasını gerektiren durumlar var mıydı? mide bulantısı vs oldu mu?
Bende Olmuyor canim.kaşinti varsa mantar enfeksiyonudur.gebelikte açik sarı kokusuz akıntı oluyorBişey sorucam kızlar enfeksiyonu olmayanlar özellikle, süt beyazı akıntınız oluyor mu
Kızımda oluyodu diye hatırlıyorum enfeksiyonlada uğraştığım için en son düşmüştü biraz bi kaç gündür oluyor acaba enfeksiyon mu normal mi kafamı takıldı gebelikte oluyor diye biliyorum emin olamadım
Ben 3 aylık şekerime baktırdım kan tahlili ile.hepsi normal çıktı.inisulun direncim de çıkmadığı için doktorum şeker yuklemesine gerek yok dediKızlar şeker yüklemesini tavsiye ediyo musunuz ? Doktorum yapalım dedi ama ben günlük hayatımda şekeri sadece çayda kullanan bi insanım çikolata bile yemem yani bide zararının olduğunu düşünüyorum araştırmalarım sonucu duyduklarım sonucunda. Yaptırmayan var mı
Benim de diğer seçeneğim besafe di.soyasosu canım güLe güle kullansın kızın cok begendım . BiZde çok araştırıp besafe almıştık kızımda neyseki hala duruyor bir ara satılıga koymustum ıyıkı satılmamıs
Merhaba, boşuna yastık yorgan almayın kızlar 2 yaşına kadar yastık ve yorgan kullanılmıyor boğulmalardan dolayı. Ben ilk doğduğunda anne yanına müslin örtü seriyordum kusar vs diye iç yatağı da makinada yıkanır cinsten inceydi o şekilde idare ettik. Dönmeyi öğrenince anne yanı tehlikeli olmaya başlıyor 6 7 ay kadar kullanılıyor zaten bir de kilosu 11 di bizimkinin. Sonrasında odasına almıştık odasında da nevresim takımı seriliydi her hafta yorganın örtüsünü değiştiriyorum üzerine yatıyor aslında onun. Hiç daha içine girmedi çünkü kışın uyku tulumu kullanıyoruz üzeri örtülmüyor. Biz hala yastık vermedik kızıma bazen bizimle yatınca benim yastığıma yatıyor. İşe gittiğim zamanda rahat dalsın kokumu hissetsin diye benim yastığıma yatırıyorlarmış o kadar.Benimki de elele. Açıkçası yorgan vs ben de almayacağım, nevresim seti yerine pike seti alırım diye düşündüm. Kalın battaniye bir tane ben aldım, bir tane de mavi de olsa eltim verdiyeter mi emin değilim. lastikli çarşaflarda hangi ölçü ve markayı tercih ediyorsun? Ben pek bulamadım bu ölçüyü. Bu arada ben yataşın yatağını aldım çift taraflı kullanımı var yaşlara göre ama aklında olsun bebekler ilk doğduğunda daha sert zeminde yatmalı diye biliyorum. Hatta puset minderini falan da önermiyor birçok doktor
Son haftalarda hurma yürüyüş merdiven çıkma işe yarıyorYa kızlar biraz önce ablamın kızı doğuma girdi. Ben de eşini aradiydim. O ara yeğenimin bağırmasını duydum. Suni sancı verdiler. İçim çok kötü oldu. Doğum tecrübesi olanlar bize doğum konusunda akıl verebilir mi? Ne kolaylaştırır. Nasıl yapmak gerekir? Kalbim sıkıştı da bir an. Normalde cesur bir karakterim vardır da içim daraldi
Bnde suni sancı ile normal doğum yapmıştım.son zamanlarda merdiven inip çıkmak doğumu kolaylaştırır.egzersiz,yuruyuş,oturma kalkma hareketleri,pilates topu ile dairesel hareketler de doğumu kolaylaştirabilir.Ya kızlar biraz önce ablamın kızı doğuma girdi. Ben de eşini aradiydim. O ara yeğenimin bağırmasını duydum. Suni sancı verdiler. İçim çok kötü oldu. Doğum tecrübesi olanlar bize doğum konusunda akıl verebilir mi? Ne kolaylaştırır. Nasıl yapmak gerekir? Kalbim sıkıştı da bir an. Normalde cesur bir karakterim vardır da içim daraldi
Benim ilkinde senin gibi sınırın üzerindeydi biraz hatta bunda iyi geldi sonuçlar. O zaman perinatolog takip ediyordu endokrin diyetisyene yolladı ve sürekli parmaktan ölçüm yapıp yazıyordum gerçekten çok yıpratıcıydı. Pandemi de işten ayrılmıştım mesela 8 de kahvaltı yap diyordu diyetisyen e ben o saatte uyuyorum ama diyordum şekerin düzenlenmesi için öğün atlamıcaksın vs vs beni baya üzdüler.Benimki sinirdaymis. Özellikle ikinci tokluk 154 olması gerekirken 153 çıkti. Diyet yazmadı ama yediklerine dikkat et dedi. Son zamanlarda çok abur cubur yiyordum zaten. Hatta öğle yemeğini bile bisküvi kurabiye ile geçiştiriyordum. Suyu güzel. Bebeğin fiziksel durumu haftası ile uyumlu. Kilo boy olması gerektiği gibi. Ama merak edenler için şunu da diyim. Şeker sınırda olunca herhangi bir belirti vermiyor vücut. Yani ben iyiyim şekerim yoktur diyip de yaptirmamazlik yapmayın bence. En azından dikkat etmem gerektiğini biliyorum meselainşallah herkesin ki normal cikar
Herkesin acı eşiği farklı biri bağır çağır doğururken biri sakince sancısını ceker . Duanı et saglıkla kucagına almak nasıp olsun ınan kı o an gecınce hıc bırseyı hatırlamıyorsun şayet hatırlıyor olsa insanlar 2. Yı 3.yü doğurmaz .Ya kızlar biraz önce ablamın kızı doğuma girdi. Ben de eşini aradiydim. O ara yeğenimin bağırmasını duydum. Suni sancı verdiler. İçim çok kötü oldu. Doğum tecrübesi olanlar bize doğum konusunda akıl verebilir mi? Ne kolaylaştırır. Nasıl yapmak gerekir? Kalbim sıkıştı da bir an. Normalde cesur bir karakterim vardır da içim daraldi
Ya hayli hazırda yapılmış bir kızım var ya hani ona bir büyüğünü aldık oto koltugunu onun fiyatını gördükçe oh-haaaBenim de diğer seçeneğim besafe di.kazasız , sağlıkla kullansınlar
Evet iyiki satılmamış, fiyatları görsen öpüp sarılırsın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?