Ben enfeksiyon olduğumda süt beyazı değil sarı akıntım olmuştu.Bişey sorucam kızlar enfeksiyonu olmayanlar özellikle, süt beyazı akıntınız oluyor mu
Kızımda oluyodu diye hatırlıyorum enfeksiyonlada uğraştığım için en son düşmüştü biraz bi kaç gündür oluyor acaba enfeksiyon mu normal mi kafamı takıldı gebelikte oluyor diye biliyorum emin olamadım
Çok çeşitli oto koltukları var. Adac testi yapılmış ve geçmiş olması en önemli kriteri diye düşünmekteyim. Adac testi kaza anındaki güvenlik testi çünküBugün 23 haftalık olduk. Ne kadar süre geçmiş az kaldıkızlar karnımın bazen belli yerinde daha çok şişme ve sertlik oluyor sanki dönüyor bebek karnımın içinde öyle hissediyorum yani. Birde uni baby oto koltuk malum sitede flaş indirim haberiniz olsun bin lira düşmüş iyi midir alsam mı diye düşünüyordum bende
Güle güle kulla canım iyi yapmışsın, mevcut ekonomik düzende ne alırsak kâr ne yazıkkiBugün bir çılgınlık yapıp bunu aldık kızlar. Bebek bunu ortalama 9 kilodan sonra kullanmaya başlayacak. Biraz erkendi ama fiyatlar çok artınca dayanamayıp aldık.
Eki Görüntüle 3277711
Belki de hormonlardan kaynaklı olmuştur. Olabiliyor bazen, kötü koku , kaşıntı, yanma gibi garip belirtiler yoksa paniklemeyin benceBenimki süt beyazı bugün daha emin oldum enfeksiyonum varken yoktu işim garibi
Bende oluyor canım. Başlarda daha çok oluyordu. Hatta iç çamaşırımın dışına çıkacak kadar. Şimdi bazen süt beyazı bazen şeffaf hala geliyor abartı olmadan. İçini ferah tutBişey sorucam kızlar enfeksiyonu olmayanlar özellikle, süt beyazı akıntınız oluyor mu
Kızımda oluyodu diye hatırlıyorum enfeksiyonlada uğraştığım için en son düşmüştü biraz bi kaç gündür oluyor acaba enfeksiyon mu normal mi kafamı takıldı gebelikte oluyor diye biliyorum emin olamadım
Çok iyi yapmışsınız, ben bebek arabasını çok erken aldım, hatta korkmuştum o kadar erkan aldığım için ama aldığımdan bu yana bile fiyatı çok arttı, aynı durumu anne yanı beşiğinde de yaşadım, iyiki almışım diyorum. Güle güle kullanınBugün bir çılgınlık yapıp bunu aldık kızlar. Bebek bunu ortalama 9 kilodan sonra kullanmaya başlayacak. Biraz erkendi ama fiyatlar çok artınca dayanamayıp aldık.
Eki Görüntüle 3277711
Arkadaşlar beşikler için nevresim, özellikle de çarşaf aldınız mı? 70x110 yatak ölçümüz
Benimde başlarda oluyordu canım da normal diye hatırlıyorum emin olmak istedim teşekkür ederimBende oluyor canım. Başlarda daha çok oluyordu. Hatta iç çamaşırımın dışına çıkacak kadar. Şimdi bazen süt beyazı bazen şeffaf hala geliyor abartı olmadan. İçini ferah tut
Ben anlmadım canım park beşiğe kızımdada basit ni nevresim takımı almıştım ama sadece çarşafını kullandım annem daha sonra yün yorgan yaptırdı bi takımda o almıştı ama uyku tulumu kullandım hep park beşik için çarşaf yeterli bence birde ufak yastık ilk zamanlar yan yatırıyoruz ya sırtını destekliyodum onunla 2. Park beşiği aldım bende 70*120 elelenin yatağı hediyeydi ince geldi yün yorganı altına sererim yumuşaak olsun diye düşündüm bari işe yarasın kızım ortada süründürüyoArkadaşlar beşikler için nevresim, özellikle de çarşaf aldınız mı? 70x110 yatak ölçümüz
Benimki de elele. Açıkçası yorgan vs ben de almayacağım, nevresim seti yerine pike seti alırım diye düşündüm. Kalın battaniye bir tane ben aldım, bir tane de mavi de olsa eltim verdiBen anlmadım canım park beşiğe kızımdada basit ni nevresim takımı almıştım ama sadece çarşafını kullandım annem daha sonra yün yorgan yaptırdı bi takımda o almıştı ama uyku tulumu kullandım hep park beşik için çarşaf yeterli bence birde ufak yastık ilk zamanlar yan yatırıyoruz ya sırtını destekliyodum onunla 2. Park beşiği aldım bende 70*120 elelenin yatağı hediyeydi ince geldi yün yorganı altına sererim yumuşaak olsun diye düşündüm bari işe yarasın kızım ortada süründürüyo
Uyku seti falan satılıyor onlar gereklimi bilmedim sadece çarşaf kullandım yani üzerine battaniye yeterli gelmişti ocak ayında bide
Perinatoloji yaptırmanı tavsiye ederim. Ben çikolata değil ama ev yapımı tatlı, reçel severim. karbonhidratı da baş tacı falan yapan bir tipim. Börekler, çöreklerKızlar şeker yüklemesini tavsiye ediyo musunuz ? Doktorum yapalım dedi ama ben günlük hayatımda şekeri sadece çayda kullanan bi insanım çikolata bile yemem yani bide zararının olduğunu düşünüyorum araştırmalarım sonucu duyduklarım sonucunda. Yaptırmayan var mı
1 tane daha Ölçüsüne göre yaptırabilirsin yedek olur diğer türlü bebek nevresim diye toplu satılıyor tek çarşaf satıldığını sanmıyorum bebek nevresim almıştım 60*90 kızımınki olmuştu büyüktü hatta,Benimki de elele. Açıkçası yorgan vs ben de almayacağım, nevresim seti yerine pike seti alırım diye düşündüm. Kalın battaniye bir tane ben aldım, bir tane de mavi de olsa eltim verdiyeter mi emin değilim. lastikli çarşaflarda hangi ölçü ve markayı tercih ediyorsun? Ben pek bulamadım bu ölçüyü. Bu arada ben yataşın yatağını aldım çift taraflı kullanımı var yaşlara göre ama aklında olsun bebekler ilk doğduğunda daha sert zeminde yatmalı diye biliyorum. Hatta puset minderini falan da önermiyor birçok doktor
Ben pek anlamıyorum değerlerden ama bebeğin suyunda ya da kilosunda herhangi bir anormali var mı acaba? Şeker problemi yaşayanlarda bunlar da sorun oluyor diye duymuştum ama tamamen benşm bilgi eksikliğim de olabilir tabiiAçlık 88
1.tokluk 167
2.tokluk 153
2. Tokluk sınırda çıktı. Dikkat et dedi
Ya ben aslında Hepsiburada ebebek indiriminden sadece çarşaf almıştım 2 farklı türde. Gelince kalitesine de bakar ona göre alırım yine diyordum ama sağ olsun siparişim iptal oldu. Ücret iadesi yaptılar1 tane daha Ölçüsüne göre yaptırabilirsin yedek olur diğer türlü bebek nevresim diye toplu satılıyor tek çarşaf satıldığını sanmıyorum bebek nevresim almıştım 60*90 kızımınki olmuştu büyüktü hatta,
Evet kızımınki de e bebekten visko yatak almıştım bu gelene tam bakmadım dün geldi ama gözüme ince geldi üsttü sertte olsa alttan yorgan kalınlık verir sıcak tutar diye düşündüm en kötü beğenmezsem bi tane alırım napalım
Canım arada oluyordu. Hatta iki gündür de var. Daha dün kan ve idrar testi yaptırdım. İkisinde de enfeksiyon çıkmadı. Normal o yüzden kafana takmaBişey sorucam kızlar enfeksiyonu olmayanlar özellikle, süt beyazı akıntınız oluyor mu
Benimki sinirdaymis. Özellikle ikinci tokluk 154 olması gerekirken 153 çıkti. Diyet yazmadı ama yediklerine dikkat et dedi. Son zamanlarda çok abur cubur yiyordum zaten. Hatta öğle yemeğini bile bisküvi kurabiye ile geçiştiriyordum. Suyu güzel. Bebeğin fiziksel durumu haftası ile uyumlu. Kilo boy olması gerektiği gibi. Ama merak edenler için şunu da diyim. Şeker sınırda olunca herhangi bir belirti vermiyor vücut. Yani ben iyiyim şekerim yoktur diyip de yaptirmamazlik yapmayın bence. En azından dikkat etmem gerektiğini biliyorum meselaBen pek anlamıyorum değerlerden ama bebeğin suyunda ya da kilosunda herhangi bir anormali var mı acaba? Şeker problemi yaşayanlarda bunlar da sorun oluyor diye duymuştum ama tamamen benşm bilgi eksikliğim de olabilir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?