2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Belki hareketsiz kalmamdan da kaynaklanabilir yinede dediğin gibi yap 1 gün düzenli ölçüp takip et igeçici bir durumdur

Benimde bu kadar değildi canım kanım 25 olmuştu ama bakteri ve lökosit bu kadar değildi yüksek geldi bana doktorun umarım dönüş yapar, olmadı acile gitmelisin su ile bu değer düşmez gibi geldi bana
Canım doktorum dönüş yaptı şimdilik bekleyeceğiz dedi. Kültür testi de yapılmış sonucu pazartesi çıkacakmış ona göre ilaç düşünecekmiş ama benim ağrım fena yürüyemiyorum. Aile hekimi arkadaşım monurol kullan dedi ama bilmiyorum kullansam mı

Senin ağrın o yüzden çok yüksek benim 200 bakteri lökasit 20 falan mış ağrıyodu kullandım canım seninki baya yüksek rahatlatır ama nioli yağı dene bide benim ağrıma iyi gelmişti monurol sonra kullanmıştım nioli hafifletmişti ne desem bilemedim bende hastaneden geldim kasık ağrım ve bel ağrım var kan idrar verdim ona göre tekrar gidicem

Ne olduğunu ilk defa sizden duydum ama doktorlar zaten bir farklılık olunca söylüyorlar genellikle. Mesajınızı görünce raporu tekrar okudum ve normal izlendiği yazılmış.

Senin kontrolün yarın dimi canım? İnşallah hem şu enfeksiyondan hem de bebişten güzel haberler alırsın

Senin kontrolün yarın dimi canım? İnşallah hem şu enfeksiyondan hem de bebişten güzel haberler alırsın
Devleet acile gittim canım oda sonuçlar çıkınca kadın doğum acile git direk kasık diyosun ikiz gebelik bide sadece idrar yolu olmayabilir dedi 2 saat orda beklemek istemediim sonuçlar bi çıksın bakıcam artmışmı ne durumda devlette vajinal bakıyor rahim ağızı kısalığına ona bakmak ister diye çekiniyorum eğer çok yüksekse gidicem mecbur belime vuruyor sanki

Anladım canım. Sen normal acil için bağcılara gidiyorsun sanırım, ben gebeliğimi öğrenmeden 3-4 gün önce gitmiştim de çok ordan oraya yollayıp 10da girdiğim hastaneden 15’te çıkmıştım devlet kadın doğum acili neresi var? Ben çok bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. Ama rahat etmeyeceksen yine özele git, şansına belki içini rahatlatan bir doktor denk gelir

Bende bi kere öyle oldu 2 3 saati bulmuştu ama sorun yaşamadım ilgililerdi vajinal istemediğimde bakmıyolar zaten imza atıyorum bunun için ama bu sefer isteyebilir gibi geldi, çam sakura aksine ukalalar ordakiler ikiz olduğu için araştırma ve şehir hastanesi bakıyor bende testlere para verme taraftarı değilim özelde,
Böyle çıkmış belim ağrıyo korkutuyor en kötü yarın özele giderim biraz dinleniyim çok yüksek değil ama crp 10 dan 26 çıkmış

Eklentiler

• IMG_4650.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 72
Bağcılar Güngören ek binada enfeksiyonda Kamuran hanım var, acaba ona da mı bir görünsen? Ben toksoplzma dönemlerinde ona gitmiştim, hoş bir kadın. Sorduğun şeyleri uzun uzun anlatıyor. Çok da bilmiyorum ilgileniyor mu bu bölüm idrar yoluyla ama sonuçta bir enfeksiyon söz konusu.

Bi araştırırım canım şuan çok yüksek ilerlemiyor gibi nur cansu hanım varmış bugün düşündümde direk medipolü yine haftaya yı bekleyim sümeyyeyi (onun muanesi aksıcak) yarın geçmezse bel ağrım falan yine giderim artık kim varsa medipolde onlar ne dicek bakalım araştırılsın derse randevu almaya çalışırım dediğin doktordan teşekkür ederim

Rica ederim canım, Nur Cansu’ya giden arkadaşlarım var memnunlar. İnşallah genel anlamda kolay geçer hepsi

Bende son 2 haftadır aynı durumdayım sabah uyandığımda el ve ayak parlaklarımı kıpırdayamıyorum bir süre gün içinde açılıyor ayaklarım 3 numara büyüdü zaten doktor protein kaçağı varmı diye baktı yokmuş normal o zaman dedi bana hiç normal gelmiyor ama

Canım geçen konuşmuştuk bunu soyasosu , ben ve Al_pi 5.5 aylıksın; 5.ayını doldurduğun için 6.ayın da içindesin. Hangisini söylemek istersen onu söyle
Ama ben bu arada 6 yı bitirdiiim hatta sanırım artık 3. trimestera da girmiş oldum

Bence bir tansiyonunu ölç kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…