- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Belki hareketsiz kalmamdan da kaynaklanabilir yinede dediğin gibi yap 1 gün düzenli ölçüp takip et igeçici bir durumdurHiç bakmadım tansıyonuma Ama bende degısık hiç durum yok sadece elim ayagım şişti . Oda sanırım 3-4 gundur hep oturdum dısardaydım dınlenmedım ondan mı acaba dedım.
Maşallah kuzuma
Arkadasımdan alayım tansıyon aletını bi ölçeyim yarın düzenli ölçümde belli olur. Ayakta degılde daha cok oturdum ben . Hareketsız kaldım
Canım doktorum dönüş yaptı şimdilik bekleyeceğiz dedi. Kültür testi de yapılmış sonucu pazartesi çıkacakmış ona göre ilaç düşünecekmişBenimde bu kadar değildi canım kanım 25 olmuştu ama bakteri ve lökosit bu kadar değildi yüksek geldi bana doktorun umarım dönüş yapar, olmadı acile gitmelisin su ile bu değer düşmez gibi geldi bana
Senin ağrın o yüzden çok yüksek benim 200 bakteri lökasit 20 falan mış ağrıyodu kullandım canım seninki baya yüksek rahatlatır ama nioli yağı dene bide benim ağrıma iyi gelmişti monurol sonra kullanmıştım nioli hafifletmişti ne desem bilemedim bende hastaneden geldim kasık ağrım ve bel ağrım var kan idrar verdim ona göre tekrar gidicemCanım doktorum dönüş yaptı şimdilik bekleyeceğiz dedi. Kültür testi de yapılmış sonucu pazartesi çıkacakmış ona göre ilaç düşünecekmişama benim ağrım fena yürüyemiyorum. Aile hekimi arkadaşım monurol kullan dedi ama bilmiyorum kullansam mı
Ne olduğunu ilk defa sizden duydum ama doktorlar zaten bir farklılık olunca söylüyorlar genellikle. Mesajınızı görünce raporu tekrar okudum ve normal izlendiği yazılmış.Bu dediğin detaylı ultrasonda görünüyor Muş doktorlar buna çok önem veriyormus YouTube da kağan Kocatepe videosunda izledim. Google da Korpus kallozumun ince olması dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuna neden olabilir. Korpus kallozum her bir yarı küreye spesifik fonksiyonların açıklanmasında önemli bir role sahiptir.
Raporda vardır doktora da sormadım.
Belki de fark bı terimi vardır ben bilmiyorum
Senin kontrolün yarın dimi canım? İnşallah hem şu enfeksiyondan hem de bebişten güzel haberler alırsınSenin ağrın o yüzden çok yüksek benim 200 bakteri lökasit 20 falan mış ağrıyodu kullandım canım seninki baya yüksek rahatlatır ama nioli yağı dene bide benim ağrıma iyi gelmişti monurol sonra kullanmıştım nioli hafifletmişti ne desem bilemedim bende hastaneden geldim kasık ağrım ve bel ağrım var kan idrar verdim ona göre tekrar gidicem
Devleet acile gittim canım oda sonuçlar çıkınca kadın doğum acile git direk kasık diyosun ikiz gebelik bide sadece idrar yolu olmayabilir dedi 2 saat orda beklemek istemediim sonuçlar bi çıksın bakıcam artmışmı ne durumda devlette vajinal bakıyor rahim ağızı kısalığına ona bakmak ister diye çekiniyorum eğer çok yüksekse gidicem mecburSenin kontrolün yarın dimi canım? İnşallah hem şu enfeksiyondan hem de bebişten güzel haberler alırsın
Anladım canım. Sen normal acil için bağcılara gidiyorsun sanırım, ben gebeliğimi öğrenmeden 3-4 gün önce gitmiştim de çok ordan oraya yollayıp 10da girdiğim hastaneden 15’te çıkmıştımDevleet acile gittim canım oda sonuçlar çıkınca kadın doğum acile git direk kasık diyosun ikiz gebelik bide sadece idrar yolu olmayabilir dedi 2 saat orda beklemek istemediim sonuçlar bi çıksın bakıcam artmışmı ne durumda devlette vajinal bakıyor rahim ağızı kısalığına ona bakmak ister diye çekiniyorum eğer çok yüksekse gidicem mecburbelime vuruyor sanki
Bende bi kere öyle oldu 2 3 saati bulmuştu ama sorun yaşamadım ilgililerdi vajinal istemediğimde bakmıyolar zaten imza atıyorum bunun için ama bu sefer isteyebilir gibi geldi, çam sakura aksine ukalalar ordakiler ikiz olduğu için araştırma ve şehir hastanesi bakıyor bende testlere para verme taraftarı değilim özelde,Anladım canım. Sen normal acil için bağcılara gidiyorsun sanırım, ben gebeliğimi öğrenmeden 3-4 gün önce gitmiştim de çok ordan oraya yollayıp 10da girdiğim hastaneden 15’te çıkmıştımdevlet kadın doğum acili neresi var? Ben çok bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. Ama rahat etmeyeceksen yine özele git, şansına belki içini rahatlatan bir doktor denk gelir
Bağcılar Güngören ek binada enfeksiyonda Kamuran hanım var, acaba ona da mı bir görünsen? Ben toksoplzma dönemlerinde ona gitmiştim, hoş bir kadın. Sorduğun şeyleri uzun uzun anlatıyor. Çok da bilmiyorum ilgileniyor mu bu bölüm idrar yoluyla ama sonuçta bir enfeksiyon söz konusu.Bende bi kere öyle oldu 2 3 saati bulmuştu ama sorun yaşamadım ilgililerdi vajinal istemediğimde bakmıyolar zaten imza atıyorum bunun için ama bu sefer isteyebilir gibi geldi, çam sakura aksine ukalalar ordakiler ikiz olduğu için araştırma ve şehir hastanesi bakıyor bende testlere para verme taraftarı değilim özelde,
Böyle çıkmışbelim ağrıyo korkutuyor en kötü yarın özele giderim biraz dinleniyim çok yüksek değil ama crp 10 dan 26 çıkmış
Normal canım bu haftalarda artık bebisler bu dönemde çok daha hızlı büyüdükleri için sancılanma oluyorSelam kızlar26. Haftadayız bu hafta çok sancım oluyor kısa süreli sizde de oluyor mu
6 ay 1 hafta oluyor canımKızlar 23. hafta kaç aylık oluyor? 5 bucuk mu 6 mı?
Bi araştırırım canım şuan çok yüksek ilerlemiyor gibi nur cansu hanım varmış bugün düşündümde direk medipolü yine haftaya yı bekleyim sümeyyeyi (onun muanesi aksıcak) yarın geçmezse bel ağrım falan yine giderim artık kim varsa medipolde onlar ne dicek bakalım araştırılsın derse randevu almaya çalışırım dediğin doktordan teşekkür ederimBağcılar Güngören ek binada enfeksiyonda Kamuran hanım var, acaba ona da mı bir görünsen? Ben toksoplzma dönemlerinde ona gitmiştim, hoş bir kadın. Sorduğun şeyleri uzun uzun anlatıyor. Çok da bilmiyorum ilgileniyor mu bu bölüm idrar yoluyla ama sonuçta bir enfeksiyon söz konusu.
Rica ederim canım, Nur Cansu’ya giden arkadaşlarım var memnunlar. İnşallah genel anlamda kolay geçer hepsiBi araştırırım canım şuan çok yüksek ilerlemiyor gibi nur cansu hanım varmış bugün düşündümde direk medipolü yine haftaya yı bekleyim sümeyyeyi (onun muanesi aksıcak) yarın geçmezse bel ağrım falan yine giderim artık kim varsa medipolde onlar ne dicek bakalım araştırılsın derse randevu almaya çalışırım dediğin doktordan teşekkür ederim
Bende son 2 haftadır aynı durumdayım sabah uyandığımda el ve ayak parlaklarımı kıpırdayamıyorum bir süre gün içinde açılıyor ayaklarım 3 numara büyüdü zaten doktor protein kaçağı varmı diye baktı yokmuş normal o zaman dedi bana hiç normal gelmiyor amaGünaydın herkese ..
Bugun bende çok şiş uyandım elimi kapatamadım sabah birde ayaklarım terliğe sıgmadıSanırım sıcaklarda etkili ben hiç böyle olmamıştım kızımda son ay şişmişti ayaklarım .
Bence bir tansiyonunu ölç kuzuHiç bakmadım tansıyonuma Ama bende degısık hiç durum yok sadece elim ayagım şişti . Oda sanırım 3-4 gundur hep oturdum dısardaydım dınlenmedım ondan mı acaba dedım.
Maşallah kuzuma
Arkadasımdan alayım tansıyon aletını bi ölçeyim yarın düzenli ölçümde belli olur. Ayakta degılde daha cok oturdum ben . Hareketsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?