• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar, benim idrarımda bakteri 2000 lerde, lökosit 75 (++) ama kültür testinde “üreme olmadı” ibaresi var. İnternette araştırdığımda enfeksiyon olmadığı anlamına geliyormuş ama lökosit neden yüksek o zaman? Ağrım da var geçmiyor 😥
Hiç bilmiyorum, taş ya da kum düşürme ihtimaliniz olabilir belki ama en iyi yorumu doktorunuz yapacaktır. Siz endişe etmeden, strese çok girmeden doktorunuzundan dönüş bekleyin bence, ben olumsuz bir sonuç alacağınızı hiç zannetmiyorum. Çok geçmiş olsun🌸

Canım ben internette bir takım görmüştüm, mobilyacıya sipariş verdim yapılacak o takım, bana 1 ay dediler ağustos sonu-eylül başı anca gelir tahminimce, yani hemen ulaşmıyor elimize zaten☺️
Biz zaten mobilyacıyız, hemen yapabiliyoruz o yüzden sordum erken mi olur diye 🥰 1 ay sonraya bırakayım madem ben de

Bence kendiniz yapacaksanız başlayabilirsiniz. Açıkçası ben 32.hafta sonrasına pek bir şey bırakmak istemiyorum. Hem riske atmamak için hem de ağırlaşma öncesi olduğu için. Eylül grubunda bile şimdiden doğum yapan birkaç kişi var. Biz de ne olur bilinmez, sağlıkla vaktinde gelsinler tabi de🥰🥰
Gerçi orası da öyle babası bi modelde karar versin de bakalım. Ben normalde son aya bırakalım demiştim eşime ama erken doğma ihtimalini unutmuşum, tabi temennim hepimizin sağlıkla vaktinde doğum yapması da🥰😻

İkeanın modellerine çok aşinayım açıkçası çoğu eşyamı ordan aldım. Dolapları mdf çok kaliteli değil. Ama yıllardır var bende hiç bir şey de olmadı. Bana istediğin gibi değiştirip türetebilmek ve çıkarabilmek çok rahat geliyor. İster askı taktır ister raf. Ya da yetmedi yanına ince kapılı tekli dolap eklet. Tamamen hayal gücün yani. Ancak ben bebeğe bu sefer ordan yaptırmadım. Sanki bebek için biraz daha erkenmiş gibi🙈 bütçe olarak da bu sefer biraz daha fazla bir ücret çıktı. Bir mobilyacıdan aldım içime sinen bir model.

Ben🙈 bir buçuk ayı geçti hala gelmedi. Erken değil bence🤣
İşte ikea olsaydı çoktan evimdeydi gerçi o ayrı🤣🤣
Baya olmuş gecikmesiiii. Ben de yavaş yavaş model seçimi falan bakayım, eşim de sabırsız o da bakıyor Bi yandan gerçi de 😂

Anladım canım teşekkürler 🥰 sen nerden sipariş verdin? Ben de dönüşte direk dolabı halledip evdeki tüm kolileri dışarı atmak istiyorum 😅😅
Ben bunu aldım. Kelebek mobilya markası. Ama benzerlerini çok gördüm mobilyacılarda. Sadece çok geç geliyor eğer böyle alacaksan tek önerim hemen alman olacaktır🙈

Eklentiler

• IMG_3750.webp
    IMG_3750.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 109
Canım selam eğer tablodaki bilgileri yazarsan eklerim tabiiki 🥰 bu arada meslektaşız sanırım ben de beden eğitimi

Canım selam eğer tablodaki bilgileri yazarsan eklerim tabiiki 🥰 bu arada meslektaşız sanırım ben de beden eğitimi öğretmeniyim 😍
Merhabalar meslektaş olmamıza sevindim besyocu Anneler olarak 🥰🥰 uzun zamandır giremedim maalesef geç cevapladım kusura bakmayın.bilgileri hemen giriyorum ... teşekkür ederim şimdiden 😊

Kızlar bana bu hafta bişey oldu ben hiç doymuyorum 🤣 yani bu hafta 10 kilo almış olabilirim bu nasıl iştah arkadaş yemek yerken aklımda diğer yemeği ayarlıyorum çok fenayım dostlar :KK70:
bende aynı durumdayım bıraksanız 10 öğün beslenebilirim kendimi çok zor tutuyorum 😂😂

Canım selam eğer tablodaki bilgileri yazarsan eklerim tabiiki 🥰 bu arada meslektaşız sanırım ben de beden eğitimi öğretmeniyim 😍
Ayyy nedense ben o tabloyu yani genel tabloyu göremedim.Aklimda olanları yazayım
Sat 6 Şubat, doğum tarihi 13 Kasım , 26 haftalık, Kızım olacak nasipse adı da Zeynep Almila 🤲🏻 umarım eksik yazmamışimdir 😊

Biz zaten mobilyacıyız, hemen yapabiliyoruz o yüzden sordum erken mi olur diye 🥰 1 ay sonraya bırakayım madem ben de
Ne kadar güzel süreç tamamen sizin kontrolünüzde olur o zaman 😍 biraz daha bekleyebilirsiniz bencede, ama bir an önce düzenim oluşsun yerleşeyim derseniz de ağustos ayını da değerlendirebilirsiniz😍🙏🏻

Ah keşke bu bilgiyi daha önce bilseydim. Belki de sizden alırdık. İstanbuldayım gerçi ama olsun, valla Bursadaki arkadaşlar baksın🌸
Çok güzel ve içi çok kullanışlı kapak sayısı fazla olan yokmu bize az gelir bu 😂
Ahaha benim ilk çocuk olunca küçükten başladık umarım rahatça kullanırız 🙏

Back
X