- 6 Mart 2023
- 14
- 18
- 3
- 38
Tüh yaaYasak valla banlanırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh yaaYasak valla banlanırız![]()
Kullanırsın canım yeterli olur oğlum 5 yaşında biz hala dolap almadık ona 5 li büyük şifonyer kullanıyor hala almışken şimdi büyük olsun 2 si içinde bol bol yetsinAh keşke bu bilgiyi daha önce bilseydim. Belki de sizden alırdık. İstanbuldayım gerçi ama olsun, valla Bursadaki arkadaşlar baksın
Ahaha benim ilk çocuk olunca küçükten başladık umarım rahatça kullanırız![]()
Yenice tabloyu buldumCanım selam eğer tablodaki bilgileri yazarsan eklerim tabiikibu arada meslektaşız sanırım ben de beden eğitimi öğretmeniyim
![]()
Ben de bi bakayım canım, teşekkürlerBen bunu aldım. Kelebek mobilya markası. Ama benzerlerini çok gördüm mobilyacılarda. Sadece çok geç geliyor eğer böyle alacaksan tek önerim hemen alman olacaktır![]()
Canım bak hep böyle diyorsun sonra tartıda maşallah çok güzel sonuç alıyorsunKızlar bana bu hafta bişey oldu ben hiç doymuyorumyani bu hafta 10 kilo almış olabilirim bu nasıl iştah arkadaş yemek yerken aklımda diğer yemeği ayarlıyorum çok fenayım dostlar
![]()
Çok güzel bende bu yazıyla oğlumda kalem ve kurşun kalem bitince tohum etkiliyordu öyle bir şey dagitmistim ...çok güzel anılarEki Görüntüle 3279029
Hastanede dağıtacağım çikolatayı yaptırdım teyzeleri bu arada ♥
Sana birşey diyim mi 5,6 kilo almış olabilirim Şuan aldıklarımın üstüne ciddiyimCanım bak hep böyle diyorsun sonra tartıda maşallah çok güzel sonuç alıyorsuniştahı çok olmayıp da kilo alanlar var burda
![]()
Ya bayıldımEki Görüntüle 3279029
Yaaa geldik mi o evrelereEki Görüntüle 3279029
Ödemdir o ödemSana birşey diyim mi 5,6 kilo almış olabilirim Şuan aldıklarımın üstüne ciddiyimtatılıcam söz bulduğum anda evde yok
![]()
Ödemim yok kendimi kandırmiyim hiçÖdemdir o ödembu aralar o kadar şişkin bir haldeyim ki, hani kuzu devirip yesem bu kadar şiş olmam sanırım. Karnım patlayacak gibi
![]()
Sen bensin arkadaşım gel yiyelim beraberKendimi tutuyorum derken yediğim şey bu aradaeşime aç mısın dedim hiç aç değilim dedi yıkıldım akşam yemeği saatini bekliyorum
![]()
Bunu beğendim Bi andaYa bayıldımben de böyle yaptıracağım
![]()
Trendyoldan yaptırdım 50 adet 230 TLydiYaaa geldik mi o evrelereçok güzel olmuş, sağlıkla gelsin Leyla kız
nerde yaptırdın? Artık birbirimize bol bol öneri verme zamanları sanırım
![]()
Gelirim arkadaşım seninle sabahlara kadar yoğurtlu makarna partileri yaparızÖdemim yok kendimi kandırmiyim hiçneyse canım hamileyiz olacak bu kadarcık
Sen bensin arkadaşım gel yiyelim beraber![]()
Ay buna ben de varıımGelirim arkadaşım seninle sabahlara kadar yoğurtlu makarna partileri yaparız![]()
Yaşasınn, sizlerle makarna partisi yapmak hayali bile güzelAy buna ben de varıım![]()