• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah keşke bu bilgiyi daha önce bilseydim. Belki de sizden alırdık. İstanbuldayım gerçi ama olsun, valla Bursadaki arkadaşlar baksın🌸

Ahaha benim ilk çocuk olunca küçükten başladık umarım rahatça kullanırız 🙏
Kullanırsın canım yeterli olur oğlum 5 yaşında biz hala dolap almadık ona 5 li büyük şifonyer kullanıyor hala almışken şimdi büyük olsun 2 si içinde bol bol yetsin

WhatsApp Image 2023-07-29 at 19.14.18.webp

Hastanede dağıtacağım çikolatayı yaptırdım teyzeleri bu arada ♥

Kızlar bana bu hafta bişey oldu ben hiç doymuyorum 🤣 yani bu hafta 10 kilo almış olabilirim bu nasıl iştah arkadaş yemek yerken aklımda diğer yemeği ayarlıyorum çok fenayım dostlar :KK70:
Canım bak hep böyle diyorsun sonra tartıda maşallah çok güzel sonuç alıyorsun 😅 iştahı çok olmayıp da kilo alanlar var burda 🤣🤣

Sana birşey diyim mi 5,6 kilo almış olabilirim Şuan aldıklarımın üstüne ciddiyim 🤣 tatılıcam söz bulduğum anda evde yok 🙈
Ödemdir o ödem 😂😂 bu aralar o kadar şişkin bir haldeyim ki, hani kuzu devirip yesem bu kadar şiş olmam sanırım. Karnım patlayacak gibi 🙈🙈

Ödemdir o ödem 😂😂 bu aralar o kadar şişkin bir haldeyim ki, hani kuzu devirip yesem bu kadar şiş olmam sanırım. Karnım patlayacak gibi 🙈🙈
Ödemim yok kendimi kandırmiyim hiç 🙈 neyse canım hamileyiz olacak bu kadarcık 😍
Kendimi tutuyorum derken yediğim şey bu arada🤦🏼‍♀️ eşime aç mısın dedim hiç aç değilim dedi yıkıldım akşam yemeği saatini bekliyorum 😂😂
Sen bensin arkadaşım gel yiyelim beraber 😂

Back
X