2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hiç bilmiyorum, taş ya da kum düşürme ihtimaliniz olabilir belki ama en iyi yorumu doktorunuz yapacaktır. Siz endişe etmeden, strese çok girmeden doktorunuzundan dönüş bekleyin bence, ben olumsuz bir sonuç alacağınızı hiç zannetmiyorum. Çok geçmiş olsun

Canım ben internette bir takım görmüştüm, mobilyacıya sipariş verdim yapılacak o takım, bana 1 ay dediler ağustos sonu-eylül başı anca gelir tahminimce, yani hemen ulaşmıyor elimize zaten
Biz zaten mobilyacıyız, hemen yapabiliyoruz o yüzden sordum erken mi olur diye 1 ay sonraya bırakayım madem ben de

Gerçi orası da öyle babası bi modelde karar versin de bakalım. Ben normalde son aya bırakalım demiştim eşime ama erken doğma ihtimalini unutmuşum, tabi temennim hepimizin sağlıkla vaktinde doğum yapması da

Baya olmuş gecikmesiiii. Ben de yavaş yavaş model seçimi falan bakayım, eşim de sabırsız o da bakıyor Bi yandan gerçi de

Anladım canım teşekkürler sen nerden sipariş verdin? Ben de dönüşte direk dolabı halledip evdeki tüm kolileri dışarı atmak istiyorum
Ben bunu aldım. Kelebek mobilya markası. Ama benzerlerini çok gördüm mobilyacılarda. Sadece çok geç geliyor eğer böyle alacaksan tek önerim hemen alman olacaktır

Eklentiler

• IMG_3750.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 107
Canım selam eğer tablodaki bilgileri yazarsan eklerim tabiiki bu arada meslektaşız sanırım ben de beden eğitimi

Canım selam eğer tablodaki bilgileri yazarsan eklerim tabiiki bu arada meslektaşız sanırım ben de beden eğitimi öğretmeniyim
Merhabalar meslektaş olmamıza sevindim besyocu Anneler olarak uzun zamandır giremedim maalesef geç cevapladım kusura bakmayın.bilgileri hemen giriyorum ... teşekkür ederim şimdiden

Kızlar bana bu hafta bişey oldu ben hiç doymuyorum yani bu hafta 10 kilo almış olabilirim bu nasıl iştah arkadaş yemek yerken aklımda diğer yemeği ayarlıyorum çok fenayım dostlar
bende aynı durumdayım bıraksanız 10 öğün beslenebilirim kendimi çok zor tutuyorum

Canım selam eğer tablodaki bilgileri yazarsan eklerim tabiiki bu arada meslektaşız sanırım ben de beden eğitimi öğretmeniyim
Ayyy nedense ben o tabloyu yani genel tabloyu göremedim.Aklimda olanları yazayım
Sat 6 Şubat, doğum tarihi 13 Kasım , 26 haftalık, Kızım olacak nasipse adı da Zeynep Almila umarım eksik yazmamışimdir

Kızlar oğlumda da yapmıştık Anneler ile sizlerle WhatsApp grubu oluştursak ne dersiniz daha hızlı olmaz mı ..tabiki bir öneri

Biz zaten mobilyacıyız, hemen yapabiliyoruz o yüzden sordum erken mi olur diye 1 ay sonraya bırakayım madem ben de
Ne kadar güzel süreç tamamen sizin kontrolünüzde olur o zaman biraz daha bekleyebilirsiniz bencede, ama bir an önce düzenim oluşsun yerleşeyim derseniz de ağustos ayını da değerlendirebilirsiniz

Ah keşke bu bilgiyi daha önce bilseydim. Belki de sizden alırdık. İstanbuldayım gerçi ama olsun, valla Bursadaki arkadaşlar baksın
Çok güzel ve içi çok kullanışlı kapak sayısı fazla olan yokmu bize az gelir bu
Ahaha benim ilk çocuk olunca küçükten başladık umarım rahatça kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…