2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar merdivenden düştüm ön üstü tutunmaya calıstım dizimi vurdum ve öyle olunca dizimde göbeğime vurdu. Göbeğimde ağrı yok ama belim ve dizim acıyor
Ben merdivenden değilde evde düştüm elimde çamaşır sepetiyle biraz yüksek bir çıkıntıya takıldım belimin üstüne düşmüştüm onların bulunduğu kese onları çok güzel koruyor korkma annesi çok çok sert vurmadıysan bişey olmamıştır

Merhaba kizlar. Biz de bugün 22+3 te devlet Hastanesi'nde detaylıya girdik. Perinatolog olmadığı için radyolog baktı. Çok şükür bir sikinti görmedi.

Eklentiler

• IMG_20230731_115930.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 75
Ya maşallah güzel kuzuya, bizim seninle boyu kilosu geriliği bile aynıydı canım inşallah benim bebişimde yakalar, çok mutlu oldum
Evet canım geriydi kilo boy olarak toparlamış ama ben baya muz ve kilo yapacak şeylere odaklandım o süreçte işe yaramış gibi görünüyor

Doktorumu aradım baska bir hastaneye sevk etti yatışını yapsınlar 24 saat çok önemli bebek eşiğinden ayrıldıysa anlayamız dedi

Muz ve kaşarı o kadar kişiden duydum ki sabah sipariş ettim hatta muzdan nefret ederim ama bende yicem artık
Bizde de gelişim geriliği olduğu için hatta ilerde olabiliceği için bi ara kaşar domates ekmekle besleniyodum şuan canım hiç istemiyor, ama araştırmalarıma göre nesquikli süt toz olanı, çiğ badem, maden suyu beypazarı bunlar aldırıyomuş hergün bunları yapıyorum düzenli muz kabız yapar diye korkuyorum

Kaşar peyniri de çok güzel aldırdığı için ben de onu yiyorum , bol süt ürünü tüketiyorum bide. Bir de ceviz ve yulaf iyi geliyormuş

Şimdi özel sektörde 6 ay. Devlette 24 aya kadar diye biliyorum ben. Keşke eşit olsaydı hatta
Ben de bir süre kullanacağım zaten ama bakalım biraz psikolojiye de bağlı bence işe dönüş süresi
Aa evet özelde öyle. Ben devletteyim Ekim sonu izne ayrılıp martta da ücretsize ayrılacağım hazirana kadar. Eylülde okula dönerim bakıcı bulursam.

Randevun kaçta?

Al_pi çıkınca hemen bize de yaz şeker yüklemen çok kolay geçer, kontrolünde çok iyi şeyler duyarsın inşallah
Canım sabah gıttım şeker yuklemesını ıstemedıgımı soyledım kabul etti aç tok kan verdım. Tansıyon normal doplere gıdıcem saat 3 de sıra aldım onun dısında hersey normal bır haftadır strestden az yedım şekerli bişi yemedı karbonhıdrat az tukettım bebek 690 gram şükür iyi ınsalalh sımdı daha rahat özgür beslenirim tokluk şekerim 96 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…