Baya iyi çıkmış. Bebek de haftasıyla uyumlu benceCanım sabah gıttım şeker yuklemesını ıstemedıgımı soyledım kabul etti aç tok kan verdım. Tansıyon normal doplere gıdıcem saat 3 de sıra aldım onun dısında hersey normal bır haftadır strestden az yedım şekerli bişi yemedı karbonhıdrat az tukettım bebek 690 gram şükür iyi ınsalalh sımdı daha rahat özgür beslenirimtokluk şekerim 96 çıktı
Bende açlık tokluk vericem bugün aç değildim yaptıramadım bu nasıl oluyor aç gittiğimde alacaklar bir daha ne zaman alıyolar yemekmi yemem lazım kaç saat sonra verdin tok olanı bebişin kilosu iyi bence maşallahCanım sabah gıttım şeker yuklemesını ıstemedıgımı soyledım kabul etti aç tok kan verdım. Tansıyon normal doplere gıdıcem saat 3 de sıra aldım onun dısında hersey normal bır haftadır strestden az yedım şekerli bişi yemedı karbonhıdrat az tukettım bebek 690 gram şükür iyi ınsalalh sımdı daha rahat özgür beslenirimtokluk şekerim 96 çıktı
İnşallah birşey yokturDoktorumu aradım baska bir hastaneye sevk etti yatışını yapsınlar 24 saat çok önemli bebek eşiğinden ayrıldıysa anlayamız dedi
Nesquiki bende duydum ve çok şaşırdımBizde de gelişim geriliği olduğu için hatta ilerde olabiliceği için bi ara kaşar domates ekmekle besleniyodum şuan canım hiç istemiyor, ama araştırmalarıma göre nesquikli süt toz olanı, çiğ badem, maden suyu beypazarı bunlar aldırıyomuş hergün bunları yapıyorum düzenlimuz kabız yapar diye korkuyorum
Nesquik dışında ben de hepsini yapıyorum.Nesquiki bende duydum ve çok şaşırdımbenim 4-5 gün geriden geliyor doktorlar döllenmeyle ilgili diyor ama insanın yinede canını sıkıyor ya nesquik dışında hepsini yapmaya çalışcam bende
Çevremden gördüğüm kadarıyla kimi bebek çok seviyor kimi hiç sevmiyor. Ama ben alacağım olmazsa satarım artık diye düşünüyorumMerhaba kızlar bir şey sorucam.Ana kucağı şart mı hani şu otomatik ve manuel sallananları diyorum .babynest var evde bir de puset.puset aynı işlevi görür mü?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Aaa olabilir, 12.haftada da ön profilden gördüm çünkü. Ayağını yüzünden çekmesi için biraz dürttü o kadar, hatta burda da söylemiştim eşim çikolata yeseydin keşke deyince biz böyle güzel poz veren bebek görmüyoruz ne çikolatası diye kızmıştıBu arada doktor ultrason açısını ayarlayabiliyor, döndürerek ön profil yaptı benimkini de ben de gördüm öyle
Puset olmaz öncelikle onu söyleyeyim, yolculuklarda bile 2-3 saat sonra mutlaka kaldırın uzun süreli kalmasın diyorlarMerhaba kızlar bir şey sorucam.Ana kucağı şart mı hani şu otomatik ve manuel sallananları diyorum .babynest var evde bir de puset.puset aynı işlevi görür mü?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Sen diyince bakmıştım ben ana dizine ama modeller kısıtlı sanki ana kucağı benim aklıma daha çok yatıyor. Bide ben sonrasında satmak istiyorum, o yüzden kolay satılabilen bir şey alacağımPuset olmaz öncelikle onu söyleyeyim, yolculuklarda bile 2-3 saat sonra mutlaka kaldırın uzun süreli kalmasın diyorlarbabynest olduktan sonra bence şart değil. Mesela bende şu an hiçbiri yok anakucağı mı alsam yoksa ana dizi mi kararsızım
Renkleri falan gerçekten çok kötüSen diyince bakmıştım ben ana dizine ama modeller kısıtlı sanki ana kucağı benim aklıma daha çok yatıyor. Bide ben sonrasında satmak istiyorum, o yüzden kolay satılabilen bir şey alacağım
Bazı bebekler duruyor bazıları hiç sevmiyor ben manuel olanlardan almayı düşünüyorum ama nasip belkide almayabilirim letgodan filan bakabilirsin bu tarz ürünler kısa süreli kullanıldığı için iyi birşey bulabilirsin rahatlıkla hamakta çok kullanan arkadaşım oldu oda bir seçenek ben oğlumda babynestte yatırdım hep arada poşete koyup sallardım 4,5 ay sonra da oyun halısına koydumMerhaba kızlar bir şey sorucam.Ana kucağı şart mı hani şu otomatik ve manuel sallananları diyorum .babynest var evde bir de puset.puset aynı işlevi görür mü?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Çok güzel düşünmüşsün ben de not ettim bunu aklımaKızlar, bebek hediyeliği hep yaptırılıyor malum. Düşündüm ki Tema veya ÇYDD gibi derneklerden yaptırayım. Hem onlara bağış olur. Kızım adına ağaç dikilse veya bağışımın kızların okumasına faydası olsa ne mutlu banabaktım magnet tasarımlar var. Gayet de güzeller.
Bebek çikolatası yaptırmayı düşünüyorum bunun yanına sizce hediyelik olarak başka bir şey gerekli mi? Küçük şişilerde kolonyalar da baya hoşuma gidiyor aslında ama fazla olur mu bilemedim.
Poşet inanılmaz mantıklı geldi şu an banaBazı bebekler duruyor bazıları hiç sevmiyor ben manuel olanlardan almayı düşünüyorum ama nasip belkide almayabilirim letgodan filan bakabilirsin bu tarz ürünler kısa süreli kullanıldığı için iyi birşey bulabilirsin rahatlıkla hamakta çok kullanan arkadaşım oldu oda bir seçenek ben oğlumda babynestte yatırdım hep arada poşete koyup sallardım 4,5 ay sonra da oyun halısına koydum
Son zamanlarda kilosu düşük kalırsa olur belki ama şimdiden bizim için gerek yok benceMubeiz
Güle güle kullansın hepsiniPoşet inanılmaz mantıklı geldi şu an banabenim en yakın arkadaşım da 3 çocuk doğurdu artık çocuk düşünmediği için de bütün eşyalarını bana verdi en az 75 bin liralık eşya verdi benim kanguru, bebek arabası anne yanı, oyun halısı, oto koltuğu ve şu elektrikli ana kucağı mi deniyor markası 4moms onu verdi bizi inanılmaz rahatlattı. o da hamile olduğumu öğrendiği anda ne olur gel şunları başımdan al 7 senedir senin için saklıyorum şu evi Bi boşalt at sat kullan ne yaparsan yap dedi hahahha benim hamile olmamı bekliyormuş
Aynen canım ben hala aşağıda hissediyorum doktora sordum baksana sence neden aşağıda dedi, bizim sıpa yüz üstü dönmüş C şeklini almış aşağı vuruyordu o yüzden öyleymiş doktor çok normal ve zaten şu an baş gelisli bir sıkıntı yok dedi bence aşağı yukarı kafanı takma ama ağrıların için mutlaka danışmalısınCanım istersen bir ürolojiye git. Bu kadar ağrı bana da pek normal gelmiyor.
Dilken fotoğraf paylaştığında onun da göbeği aşağıdaydı. Benimki ise tam tersi yukarda. Vücut yapılarımız ya da bebeğin yerleştiği konumla da alakalı olabilir
Aynen canım Şuan için bende tüketmem sevmem de pek oğlumdaki gibi erken doğum durumu olursa belki şimdilik muz süt kaşardan devamtrueliving_ Evet aldırıyordur muhakkak ama bencede şuan gerek yok boşa şeker gibi geliyo bana bide sürekli aynı şeyi yemek. Ama baktım geriden geliyo denerim neden olmasın çokta severim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?