2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Baya iyi çıkmış. Bebek de haftasıyla uyumlu bence çok sevindim rahatlamana, doppler de iyi gelir

Bende açlık tokluk vericem bugün aç değildim yaptıramadım bu nasıl oluyor aç gittiğimde alacaklar bir daha ne zaman alıyolar yemekmi yemem lazım kaç saat sonra verdin tok olanı bebişin kilosu iyi bence maşallah

Nesquiki bende duydum ve çok şaşırdım benim 4-5 gün geriden geliyor doktorlar döllenmeyle ilgili diyor ama insanın yinede canını sıkıyor ya nesquik dışında hepsini yapmaya çalışcam bende

Merhaba kızlar bir şey sorucam.Ana kucağı şart mı hani şu otomatik ve manuel sallananları diyorum .babynest var evde bir de puset.puset aynı işlevi görür mü?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Nesquiki bende duydum ve çok şaşırdım benim 4-5 gün geriden geliyor doktorlar döllenmeyle ilgili diyor ama insanın yinede canını sıkıyor ya nesquik dışında hepsini yapmaya çalışcam bende
Nesquik dışında ben de hepsini yapıyorum.
Merhaba kızlar bir şey sorucam.Ana kucağı şart mı hani şu otomatik ve manuel sallananları diyorum .babynest var evde bir de puset.puset aynı işlevi görür mü?tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Çevremden gördüğüm kadarıyla kimi bebek çok seviyor kimi hiç sevmiyor. Ama ben alacağım olmazsa satarım artık diye düşünüyorum puset biraz daha oturur pozisyon gibi ya üstünde çok uyutmayın dediler bana

Bu arada doktor ultrason açısını ayarlayabiliyor, döndürerek ön profil yaptı benimkini de ben de gördüm öyle
Aaa olabilir, 12.haftada da ön profilden gördüm çünkü. Ayağını yüzünden çekmesi için biraz dürttü o kadar, hatta burda da söylemiştim eşim çikolata yeseydin keşke deyince biz böyle güzel poz veren bebek görmüyoruz ne çikolatası diye kızmıştı

Puset olmaz öncelikle onu söyleyeyim, yolculuklarda bile 2-3 saat sonra mutlaka kaldırın uzun süreli kalmasın diyorlar babynest olduktan sonra bence şart değil. Mesela bende şu an hiçbiri yok anakucağı mı alsam yoksa ana dizi mi kararsızım

Sen diyince bakmıştım ben ana dizine ama modeller kısıtlı sanki ana kucağı benim aklıma daha çok yatıyor. Bide ben sonrasında satmak istiyorum, o yüzden kolay satılabilen bir şey alacağım

Sen diyince bakmıştım ben ana dizine ama modeller kısıtlı sanki ana kucağı benim aklıma daha çok yatıyor. Bide ben sonrasında satmak istiyorum, o yüzden kolay satılabilen bir şey alacağım
Renkleri falan gerçekten çok kötü tiny love’a da bir bak istersen. Ben hala araştırmadayım

Bazı bebekler duruyor bazıları hiç sevmiyor ben manuel olanlardan almayı düşünüyorum ama nasip belkide almayabilirim letgodan filan bakabilirsin bu tarz ürünler kısa süreli kullanıldığı için iyi birşey bulabilirsin rahatlıkla hamakta çok kullanan arkadaşım oldu oda bir seçenek ben oğlumda babynestte yatırdım hep arada poşete koyup sallardım 4,5 ay sonra da oyun halısına koydum

Çok güzel düşünmüşsün ben de not ettim bunu aklıma ben hediyelikleri kendim makrome anahtarlik yapmayı düşünüyorum ama işte erinmezsem yapıcam eğer yapamazsam da senin fikrinden esinlenirim çok hoşuma gitti

Poşet inanılmaz mantıklı geldi şu an bana benim en yakın arkadaşım da 3 çocuk doğurdu artık çocuk düşünmediği için de bütün eşyalarını bana verdi en az 75 bin liralık eşya verdi benim kanguru, bebek arabası anne yanı, oyun halısı, oto koltuğu ve şu elektrikli ana kucağı mi deniyor markası 4moms onu verdi bizi inanılmaz rahatlattı. o da hamile olduğumu öğrendiği anda ne olur gel şunları başımdan al 7 senedir senin için saklıyorum şu evi Bi boşalt at sat kullan ne yaparsan yap dedi hahahha benim hamile olmamı bekliyormuş

Son zamanlarda kilosu düşük kalırsa olur belki ama şimdiden bizim için gerek yok bence Mubeiz
trueliving_ Evet aldırıyordur muhakkak ama bencede şuan gerek yok boşa şeker gibi geliyo bana bide sürekli aynı şeyi yemek. Ama baktım geriden geliyo denerim neden olmasın çokta severim çünkü

Güle güle kullansın hepsini

Aynen canım ben hala aşağıda hissediyorum doktora sordum baksana sence neden aşağıda dedi, bizim sıpa yüz üstü dönmüş C şeklini almış aşağı vuruyordu o yüzden öyleymiş doktor çok normal ve zaten şu an baş gelisli bir sıkıntı yok dedi bence aşağı yukarı kafanı takma ama ağrıların için mutlaka danışmalısın

trueliving_ Evet aldırıyordur muhakkak ama bencede şuan gerek yok boşa şeker gibi geliyo bana bide sürekli aynı şeyi yemek. Ama baktım geriden geliyo denerim neden olmasın çokta severim çünkü
Aynen canım Şuan için bende tüketmem sevmem de pek oğlumdaki gibi erken doğum durumu olursa belki şimdilik muz süt kaşardan devam çerezde yiyelim bol bol hepsi şifa olsun bebeklerimize ortalama kiloda olsunlar sağlıklı olsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…