2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ateş ölçer alan var mı aranızda hangi marka iyi ? Ya braun ya omron almayı düşünüyorum ama karar veremedim
Ben nexus markasının ateş ölçer ve nebulizatörünü aldım çok öneriliyordu baya beğendim. Ateş ölçeri hem kulaktan hem alından ölçüm yapabiliyo. Tavsiye ederim

Kızlar bebek eşikten öyle kolay ayrılır mı? Ben iskeleden filan atlamıştım bir şey olmadı çok şükür hareketlerini hissediyorum. Anneme yakalanınca o da aynı şeyi dedi sen hamile halinle neden atlıyorsun bebek emzikten ayrılır dedi eşik diyemedi de Bence çok korunuyorlar ve güvendeler içimizi ferah tutalım

Bizdede emzik diyorlar bizimkilere kalsa bir şeye uzanınca bile düşer

Çok şükür çok sevindim. Ama teyzeleri olarak biz sana söyledik ve evet lütfen keyfini çıkar artık, şunun şurasında ne kaldı zaten doğuma
Evet ya bırde dıyordum son hamılelık doyasıya yasayacagım ama olmayınca olmuyor ılk bi kanama sonra bu derken geldık 24. Haftaya .. Neyse daha var en güzel göbekli günler
Çok sevindim bizimde kalpteki parlaklık küçülmüş demek ki ilerleyen haftalarda geçen şeylermiş çok şükür
Yaa ne guzel hepsı ıyı olsun hepsı saglıklı olsun guzel haberler alalım hep ınsallah

Kızlar çok model varmış ya ben atayım siz bana yazar mısınız hangisi iyi sizce. Numaralandırdım karışmasın diye

Eklentiler

• B54F4342-7E73-42E9-A9AF-099CF92FABAB.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 63
  • 79BDD9D1-ACA8-473B-B202-E336960DB61A.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 72A33CE5-9E01-41B9-8296-6C343D4B605B.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 72
Bizdede emzik diyorlar bizimkilere kalsa bir şeye uzanınca bile düşer
Haha kesinlikle ama yine de çok uzanmayalım ben ilkinde perde astım sonra regl olcakmışım gibi sancım oldum bir de temizlik vardı evde. Ertesi gün işte doktor kontrolüm vardı biraz sancım oldu filan dedim 1 cm açılma olmuştu ilk o zaman. Belki de olacağındandır bilmiyorum ama biraz uzanmaya inandım, emzik düşmez ama alttan olanlar olabilir

Ürolojiden geldim arkadaşlar. Molcef antibiyotik yazdı. Ben enfeksiyon görüyorum. Kültür testinde çıkmamış olması bilindik bir bakteri türü olmayışındandır dedi. Kendi doktoruma da danıştım kullanabilirsin bu ilacı dedi. B sınıfı antibiyotiklerdenmiş.
Hazır bez muhabbeti geçmişken biz de çıkışta ebebekten g.oon marka bebek bezi aldık 2 ve 3 numara ikişer paket. Bu markayı da bir instagram hesabında görmüştüm incelemişler içeriği temizdi. Hatta diğer içeriği temiz olanları da görselde ekliyorum. Bu markada ebebekte Bir alana ikincisi %40 indirimdeydi. Eşim de alışveriş yapınca bakıyorum da gezerken ağrın geçiyor diyor

Eklentiler

• IMG_9192.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 65
Eşik değil o bebeğin eşi derler kolay ayrılmaz merak etmeyin doğumdan sonra ayrılmayanlar oluyor elle müdahale edip ayırıyorsun

Sevindim rahatlatıcaktır antibiyotik doktorlar kar zarar yapıyor ne kadar istemesekte bi mecbur kalabiliyoruz kullanmaya iyi gelir inşallah Bende kızıma 2. Yaşından sonra kullanmaya başladım goonu güzeldi yine denk geldikçe alırım külot bezde rahat oluyor 4 numara stok yapıcaklar alabilir bence külot bez

Eşik değil o bebeğin eşi derler kolay ayrılmaz merak etmeyin doğumdan sonra ayrılmayanlar oluyor elle müdahale edip ayırıyorsun
Haha aynen öyle derler eşik nerden çıktıysa evet bekleniyor sanırım doğumdan sonra ayrılmasını, aslında plesanta adı böyle daha kolay söylemek

Ayyy canım çok çok sevindim çok şükür

Kızlar merdivenden düştüm ön üstü tutunmaya calıstım dizimi vurdum ve öyle olunca dizimde göbeğime vurdu. Göbeğimde ağrı yok ama belim ve dizim acıyor

Geçmiş olsun.. Bende popoüstü düşmüştüm, hatta ilk gebelikte de popoüstü düşmüştüm.. Mutlaka acile gitmelisin.. 24saat yatış verılıo devlette, takip açısından... Kanama, ağrı vsvs varsa yatış kabul et derim.. Bende yoktu, kağıt imzalayıp çıktım.. İnşallah ters bir durum yoktur

Teşekkür ederim Bence de enfeksiyonun yayılması bebek için daha riskli bir durum. Biz eşimle biraz tesadüfen indirimi görünce alalım dedik aslında bez stoklamak memnun kalmazsam veya bebeğin poposu sevmezse diye bana mantıklı gelmiyor ama piyasa şartları

Buz dolabından sirke alıcaktım kızımın balık yağı ayağımda kırıldı paramparça iğne gibi başta hissetmedim ama 4 yerden kanamaya başladı önemsemedim hemen toplamaya çalıştım bu sefer parmağıma battı kan sulandırıcıdan zor durdu çizilmiş hep, balık yağına üzüldüm gitti yarısı doluydu

Ay geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…