Ben nexus markasının ateş ölçer ve nebulizatörünü aldım çok öneriliyordu baya beğendim. Ateş ölçeri hem kulaktan hem alından ölçüm yapabiliyo. Tavsiye ederimKızlar ateş ölçer alan var mı aranızda hangi marka iyi ? Ya braun ya omron almayı düşünüyorum ama karar veremedim
Bizdede emzik diyorlarKızlar bebek eşikten öyle kolay ayrılır mı? Ben iskeleden filan atlamıştım bir şey olmadı çok şükür hareketlerini hissediyorum. Anneme yakalanınca o da aynı şeyi dedi sen hamile halinle neden atlıyorsun bebek emzikten ayrılır dedi eşik diyemedi deBence çok korunuyorlar ve güvendeler içimizi ferah tutalım
Ben omron aldım, alından ölçülen, 720 modeliKızlar ateş ölçer alan var mı aranızda hangi marka iyi ? Ya braun ya omron almayı düşünüyorum ama karar veremedim
Evet ya bırde dıyordum son hamılelık doyasıya yasayacagım ama olmayınca olmuyor ılk bi kanama sonra bu derken geldık 24. Haftaya .. Neyse daha var en güzel göbekli günlerÇok şükürçok sevindim. Ama teyzeleri olarak biz sana söyledik ve evet lütfen keyfini çıkar artık, şunun şurasında ne kaldı zaten doğuma
Yaa ne guzel hepsı ıyı olsun hepsı saglıklı olsun guzel haberler alalım hep ınsallahÇok sevindimbizimde kalpteki parlaklık küçülmüş demek ki ilerleyen haftalarda geçen şeylermiş çok şükür
Haha kesinlikleBizdede emzik diyorlarbizimkilere kalsa bir şeye uzanınca bile düşer
Canım ben 3 ile işaretlediğinden aldım daha naturel görünüyor diye sjshsKızlar çok model varmış ya ben atayım siz bana yazar mısınız hangisi iyi sizce. Numaralandırdım karışmasın diye
Teşekkürler bi bakayım ben o markayadaBen nexus markasının ateş ölçer ve nebulizatörünü aldım çok öneriliyordu baya beğendim. Ateş ölçeri hem kulaktan hem alından ölçüm yapabiliyo. Tavsiye ederim
bende omronun kualaktan olanına bakmıştım ama kulaktan mı iyidir temassız mı bilemedimBen omron aldım, alından ölçülen, 720 modeli
Eşik değil o bebeğin eşi derlerKızlar bebek eşikten öyle kolay ayrılır mı? Ben iskeleden filan atlamıştım bir şey olmadı çok şükür hareketlerini hissediyorum. Anneme yakalanınca o da aynı şeyi dedi sen hamile halinle neden atlıyorsun bebek emzikten ayrılır dedi eşik diyemedi deBence çok korunuyorlar ve güvendeler içimizi ferah tutalım
Sevindim rahatlatıcaktır antibiyotik doktorlar kar zarar yapıyor ne kadar istemesekte bi mecbur kalabiliyoruz kullanmaya iyi gelir inşallahÜrolojiden geldim arkadaşlar. Molcef antibiyotik yazdı. Ben enfeksiyon görüyorum. Kültür testinde çıkmamış olması bilindik bir bakteri türü olmayışındandır dedi. Kendi doktoruma da danıştım kullanabilirsin bu ilacı dedi. B sınıfı antibiyotiklerdenmiş.
Hazır bez muhabbeti geçmişken biz de çıkışta ebebekten g.oon marka bebek bezi aldık 2 ve 3 numara ikişer paket. Bu markayı da bir instagram hesabında görmüştüm incelemişler içeriği temizdi. Hatta diğer içeriği temiz olanları da görselde ekliyorum. Bu markada ebebekte Bir alana ikincisi %40 indirimdeydi.Eşim de alışveriş yapınca bakıyorum da gezerken ağrın geçiyor diyor
Haha aynen öyle derler eşik nerden çıktıysaEşik değil o bebeğin eşi derlerkolay ayrılmaz merak etmeyin doğumdan sonra ayrılmayanlar oluyor elle müdahale edip ayırıyorsun
Ayyy canım çok çok sevindim çok şükürKızlar çoook şükür 1 aydır strest endişe içten içe vardı bugun doplerden bakıldı çentik filan geçmiş dediAllah kimseyi evladıyla sınamasın çıkınca güzel bi ağladım rahatladım
Bi fotografımız yok ama şükür herşey yolunda Artık nefes alabılırım artık bi hamileliğimin tadını çıkarayım inşallah
Kızlar merdivenden düştüm ön üstü tutunmaya calıstım dizimi vurdum ve öyle olunca dizimde göbeğime vurdu. Göbeğimde ağrı yok ama belim ve dizim acıyor
Teşekkür ederimSevindim rahatlatıcaktır antibiyotik doktorlar kar zarar yapıyor ne kadar istemesekte bi mecbur kalabiliyoruz kullanmaya iyi gelir inşallahBende kızıma 2. Yaşından sonra kullanmaya başladım goonu güzeldi yine denk geldikçe alırım külot bezde rahat oluyor 4 numara stok yapıcaklar alabilir bence külot bez
Ay geçmiş olsunBuz dolabından sirke alıcaktım kızımın balık yağı ayağımda kırıldı paramparça iğne gibi başta hissetmedim ama 4 yerden kanamaya başladı önemsemedim hemen toplamaya çalıştım bu sefer parmağıma battıkan sulandırıcıdan zor durdu çizilmiş hep, balık yağına üzüldüm gitti yarısı doluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?