2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kız puset yazmıştım ben ah bu klavye sen çok şanslısın canım şuanki ekonomide böyle bir arkadaş herkese nasip olsun çok şanslısın güle güle kullansın bebeğin hepsini

Şimdi özel sektörde 6 ay. Devlette 24 aya kadar diye biliyorum ben. Keşke eşit olsaydı hatta
Ben de bir süre kullanacağım zaten ama bakalım biraz psikolojiye de bağlı bence işe dönüş süresi
10 aya kadar alınabiliyor izin benim bi arkadaşım 10 ay kullandı özel sektörde banada 10 ay kullanabilirsin demişlerdi. Tabi ücretli ücretsiz toplam izin süresi

10 aya kadar alınabiliyor izin benim bi arkadaşım 10 ay kullandı özel sektörde banada 10 ay kullanabilirsin demişlerdi. Tabi ücretli ücretsiz toplam izin süresi
Toplam 10 ay olduğu konusunda hemfikirim 4 ayı ücretli izin oluyor.
Bir arkadaş bizde bir seneye kadar talep ediliyor demiş ama bilmiyorum belki değişiyordur kurumdan kuruma.

Oyyy maşallah ne kadar net yerim yerimmmmm

Kız puset yazmıştım ben ah bu klavye sen çok şanslısın canım şuanki ekonomide böyle bir arkadaş herkese nasip olsun çok şanslısın güle güle kullansın bebeğin hepsini
Hahahah anladım yanlış yazdığını ayy amin canim en büyük desteğim o biz geçen hafta 30. Yılımızı kutladık gerçekten kan bağı olmayan kız kardeşim

Aaa 6 ay mı ben de 1 yıl diye biliyordum yani ücretli izin birimine alırım diyordum.

Evet bizim sirket de is kanunu uyguluyor 4 ay ucretli(ikiz icin 4,5) + 6 ay ucretsiz
Benim cok fazla birikmis yillik iznim var devaminda 2 3 ay tum izinlerimi kullanmayi talep edecegim :) arada yonetici degisikligi fln olmazsa kabul ettiririm. Boylece 1 seneyi tamamlarim diyorum.

Kızlar çok şükür bebek sağlıklı, 23+3 boy 30.50 cm, kilosu 635 gram, suyu normal seviyedeymiş, fakat 75lik şeker yüklemesi sonucunda benim 3. değerim yüksek çıktı. Doktor hemen korkmaman gerektiğini ama bi dahiliye ya da endokronolojinin görmesi gerektiğini söyledi. Umarım güzel sonuçlar alırım Gebeliğe kilolu başlamamış ve 4 kilo almıştım aslında ama bu durumun onunla pek de ilgisi yokmuş sanırım.

Kızlar sleepy nin iki modeli var biri yeşil renkte cırtlı bez diye geçiyor diğeri natural yazıyor beyaz paket hangisi iyi ki sizce

Ac verdım 2 saat sonra gıdıp tok verdım ama tok olanı parmaktan ölçüm yaptı.

Süper birazcık yeme içmeye dikkat etmekle hemen çözülür merak etme

Kızlar çoook şükür 1 aydır strest endişe içten içe vardı bugun doplerden bakıldı çentik filan geçmiş dedi Allah kimseyi evladıyla sınamasın çıkınca güzel bi ağladım rahatladım
Bi fotografımız yok ama şükür herşey yolunda Artık nefes alabılırım artık bi hamileliğimin tadını çıkarayım inşallah

Çok şükür çok sevindim. Ama teyzeleri olarak biz sana söyledik ve evet lütfen keyfini çıkar artık, şunun şurasında ne kaldı zaten doğuma

Kızlar ateş ölçer alan var mı aranızda hangi marka iyi ? Ya braun ya omron almayı düşünüyorum ama karar veremedim

Kızlar sleepy nin iki modeli var biri yeşil renkte cırtlı bez diye geçiyor diğeri natural yazıyor beyaz paket hangisi iyi ki sizce
Bu paketi iyi diye duydum yani ilk aylar iyimiş bebek büyüdükçe sızdırma olmuş diğer pakete geçmiş o daha iyimiş arkadaştan duydum benden . Sanırım bu cırtlı model

Eklentiler

• B1803D3A-0283-4561-8D63-38E5845ED969.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 42
Çok sevindim bizimde kalpteki parlaklık küçülmüş demek ki ilerleyen haftalarda geçen şeylermiş çok şükür

Kızlar merdivenden düştüm ön üstü tutunmaya calıstım dizimi vurdum ve öyle olunca dizimde göbeğime vurdu. Göbeğimde ağrı yok ama belim ve dizim acıyor
Bende Efes’te düşmüştüm ama olduğum yere popo üstü kayıp düştüm. Kanamam olmadığı için doktora gitmemiştim sorun olmamıştı. Umarım sende de sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…