- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Kız puset yazmıştım ben ah bu klavyePoşet inanılmaz mantıklı geldi şu an banabenim en yakın arkadaşım da 3 çocuk doğurdu artık çocuk düşünmediği için de bütün eşyalarını bana verdi en az 75 bin liralık eşya verdi benim kanguru, bebek arabası anne yanı, oyun halısı, oto koltuğu ve şu elektrikli ana kucağı mi deniyor markası 4moms onu verdi bizi inanılmaz rahatlattı. o da hamile olduğumu öğrendiği anda ne olur gel şunları başımdan al 7 senedir senin için saklıyorum şu evi Bi boşalt at sat kullan ne yaparsan yap dedi hahahha benim hamile olmamı bekliyormuş
10 aya kadar alınabiliyor izin benim bi arkadaşım 10 ay kullandı özel sektörde banada 10 ay kullanabilirsin demişlerdi. Tabi ücretli ücretsiz toplam izin süresiŞimdi özel sektörde 6 ay. Devlette 24 aya kadar diye biliyorum ben. Keşke eşit olsaydı hatta
Ben de bir süre kullanacağım zaten ama bakalım biraz psikolojiye de bağlı bence işe dönüş süresi
Toplam 10 ay olduğu konusunda hemfikirim10 aya kadar alınabiliyor izin benim bi arkadaşım 10 ay kullandı özel sektörde banada 10 ay kullanabilirsin demişlerdi. Tabi ücretli ücretsiz toplam izin süresi
Oyyy maşallah ne kadar netSelam kızlar nasılsınız bugün benimde detaylım vardı eğitim araştırmada raporu kendi dr götürdüm şimdilik herşey yolunda benim paşam 811 gram 33 cm olmuş haftamızla uyumlu kendi doktorumuza gittik yüzünüzde gösterdi çok güzeldi teyzeleri
Amin canım inşallahAynen canım Şuan için bende tüketmem sevmem de pek oğlumdaki gibi erken doğum durumu olursa belki şimdilik muz süt kaşardan devamçerezde yiyelim bol bol hepsi şifa olsun bebeklerimize ortalama kiloda olsunlar sağlıklı olsunlar yeter
Hahahah anladım yanlış yazdığınıKız puset yazmıştım ben ah bu klavyesen çok şanslısın canım şuanki ekonomide böyle bir arkadaş herkese nasip olsun çok şanslısın güle güle kullansın bebeğin hepsini
Aaa 6 ay mı ben de 1 yıl diye biliyordumyani ücretli izin birimine alırım diyordum.
Evet bizim sirket de is kanunu uyguluyor 4 ay ucretli(ikiz icin 4,5) + 6 ay ucretsiz10 aya kadar alınabiliyor izin benim bi arkadaşım 10 ay kullandı özel sektörde banada 10 ay kullanabilirsin demişlerdi. Tabi ücretli ücretsiz toplam izin süresi
Değişmiş paketi ben yeşil almışım hep açıp bakmadım içini hiçKızlar sleepy nin iki modeli var biri yeşil renkte cırtlı bez diye geçiyor diğeri natural yazıyor beyaz paket hangisi iyi ki sizce
Natural yazanı aldım ben hatta bionatural yazıyor.Kızlar sleepy nin iki modeli var biri yeşil renkte cırtlı bez diye geçiyor diğeri natural yazıyor beyaz paket hangisi iyi ki sizce
Ac verdım 2 saat sonra gıdıp tok verdım ama tok olanı parmaktan ölçüm yaptı.Bende açlık tokluk vericem bugün aç değildim yaptıramadım bu nasıl oluyor aç gittiğimde alacaklar bir daha ne zaman alıyolar yemekmi yemem lazım kaç saat sonra verdin tok olanı bebişin kilosu iyi bence maşallah
SüperKızlar çok şükür bebek sağlıklı, 23+3 boy 30.50 cm, kilosu 635 gram, suyu normal seviyedeymiş, fakat 75lik şeker yüklemesi sonucunda benim 3. değerim yüksek çıktı. Doktor hemen korkmaman gerektiğini ama bi dahiliye ya da endokronolojinin görmesi gerektiğini söyledi. Umarım güzel sonuçlar alırımGebeliğe kilolu başlamamış ve 4 kilo almıştım aslında ama bu durumun onunla pek de ilgisi yokmuş sanırım.
Doppler nasıl geçti? Ne dedilerAc verdım 2 saat sonra gıdıp tok verdım ama tok olanı parmaktan ölçüm yaptı.
Çok şükürKızlar çoook şükür 1 aydır strest endişe içten içe vardı bugun doplerden bakıldı çentik filan geçmiş dediAllah kimseyi evladıyla sınamasın çıkınca güzel bi ağladım rahatladım
Bi fotografımız yok ama şükür herşey yolunda Artık nefes alabılırım artık bi hamileliğimin tadını çıkarayım inşallah
Bu paketi iyi diye duydum yani ilk aylar iyimiş bebek büyüdükçe sızdırma olmuş diğer pakete geçmiş o daha iyimiş arkadaştan duydum benden . Sanırım bu cırtlı modelKızlar sleepy nin iki modeli var biri yeşil renkte cırtlı bez diye geçiyor diğeri natural yazıyor beyaz paket hangisi iyi ki sizce
Çok sevindimKızlar çoook şükür 1 aydır strest endişe içten içe vardı bugun doplerden bakıldı çentik filan geçmiş dediAllah kimseyi evladıyla sınamasın çıkınca güzel bi ağladım rahatladım
Bi fotografımız yok ama şükür herşey yolunda Artık nefes alabılırım artık bi hamileliğimin tadını çıkarayım inşallah
Bende Efes’te düşmüştüm ama olduğum yere popo üstü kayıp düştüm. Kanamam olmadığı için doktora gitmemiştim sorun olmamıştı. Umarım sende de sorun olmazKızlar merdivenden düştüm ön üstü tutunmaya calıstım dizimi vurdum ve öyle olunca dizimde göbeğime vurdu. Göbeğimde ağrı yok ama belim ve dizim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?