2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok geçmiş olsun, önce sinirlenip üzülüp sonra gülünecek bir durum olmuş; en kötüsü de bu olsun

Kızımın benim artık ilacım olmucak mı ben bidaha içemicemiyim diye ağlaması inşallah nazarda çıkmıştır
Ay ben böyle durumlara hamilelikte çok gülmeye başladım evde bardak, tabak kırılıyor halılar batıyor ben temizlemek yerine durup durup gülüyorum kıyamam kızçeye ona üzüldüm bak

Ay ben böyle durumlara hamilelikte çok gülmeye başladım evde bardak, tabak kırılıyor halılar batıyor ben temizlemek yerine durup durup gülüyorum kıyamam kızçeye ona üzüldüm bak
Bende üzülmem kırılsın dökülsün bi donup kalıp nasıl temizliceğimi düşümüyorum kara kara tabi sinir geliyo o an ama olsun bide o anda ilacım diye ağlayan çocuk olunca hepten delirmelik sonra düşününce ne güzell ilacım diye ağladı yavrum diyorum olur böyle şeyler Allah beterinden korusun, en iyisi gülüp geçmek

Aklıma geldıkce yazıyorum buraya benım muayene ücreti 615 olmustu daha gecen gün gittiğimde şimdi ikinci zam gelmiş 695 ödedim Dogumu sormadım ama sanırım biz dogurana kadar 2 katına cıkacqk 10 bın demıstı ılk 20 olur sanırım ..
(Acı)Bademi filan düşünemiyorum

Haftaya aynısını ben de yapacağım bir kurtulayım valla psikolojik midir bilmiyorum ama hamileliğin başından beri tatlı istemeyen canım günlerdir tatlı istiyor

Fiyatlarımız aynıymış aynı oranda artmış hatta doğumda 11 civarıyken 13 14 oldu bir zam daha gelecekmiş ben o hastaneyi bıraktım gerçi ama sürekli zam gelmesi çok kötü istersen hastaneyle konuş canım takipli hastalarında sabitliyor bi çoğu özel yada önden ödeme şansınız varsa artık doğum ücreti neysede muayeneler bana gereksiz pahalı geliyor

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine balık yapı dökülünce temizliğide işkence olmuştur sana başıma gelmişti benimde çok iyi bilirim

Kızlar bende yemek yedikten sonra sol kaburga kısmında ağrı oluyor nefes alamıyorum sanki böyle birşey yaşayan varmı

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine balık yapı dökülünce temizliğide işkence olmuştur sana başıma gelmişti benimde çok iyi bilirim
Teşekkür ederim canım evet şansıma eşimde yoktu havlu kağıt ile topladım biraz sonra süpürdüm sonra vileda ile silebildim iz kaldı uğraşamadım yarın tekrar gündüz gözüyle bakarım kokusu kaldı hep Allahtan miğdem bulanmıyor

Al_pi o an gelme buraya falan demekle meşguldum panik oldum kan faşanda görünce kardeşimde almaya gelmişti dışarı çıkarıcaktı iki ağıt yaktı gitti sonra düşününce bende çok güldüm alem bu kızlar babasına bi anlatışı var ama ooo

Bizim bebiş hareket etmiyor dedim dedim bugün doktora gittik cihazı dokundurmasıyla tekme atması bir oldu canı ultrason çekmiş dedim ne diyim haftamızla uyumluyuz 815 gram 33-34 cm civarlarında suyu falan herşeyi iyiymiş başı aşşağıda dedi normal doğum pozisyonuna giriyor sanırım bugün biraz suratsızdık yüzümüzü göstermek istemedik

Eklentiler

• IMG_5777.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 81
Herkese günaydın, ben de dün (24+2) şeker yüklemesi (75gr) yaptırdım. Devlette yaptırdım, doktor yarın çıkar demişti ama abartıyor sanmıştım cidden bu sabah çıkmış sonucum. Neyse ki şeker çıkmamış (açlık 82 1. Saat 159 2. Saat 142)Darısı diğer yaptıracakların başına

Yalnız dün sonuçları beklerken stresten evde tatlı namına ne varsa sildim süpürdüm (Allah’tan fazla bir şey yokmuş), umarım kan şekerim ilişkimizi gözden geçirmeye karar vermemiştir

Al_pi iyi haberler almana çok sevindim. Bundan sonrası sorunsuz geçsin hepimiz için

Haftaya aynısını ben de yapacağım bir kurtulayım valla psikolojik midir bilmiyorum ama hamileliğin başından beri tatlı istemeyen canım günlerdir tatlı istiyor
Yok canım psikolojik değilmiş bu haftalarda tatlı isteği artarmış ondan bu haftalarda şeker yüklemesi yapılıyormus
Ya bızım tek hastane burada yakın olması avantaj o yüzden bırakmam burayı evıme 5 dk yürüsem 10 dk. Önden ödeme şansım sıfır ama giidnce sorayım bakayım kaç olmuş.
Dün bir muayene bir dopplere girdim 1.500 ödedim yuh yani .. Cidden alışamıyorum yeni fiyatlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…