2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Başınız sağolsun
evet 3. oğlan :)) büyük bir heycanla beklıyorum şuan nasıl olcak kime benzicek abilerle nasıl olacak
Benimde 3 oğlum var güzel bir duygu. Şimdi de bir kızım olacak inşallah.
Umarım ciddi bişey değildir.

Yok yok bende istemezdim kendi annem babam olsa bile her evin kendi düzeni var başkasının yanında aynı rahatlıkla davranamıyorsun. O yüzden bencede, bir de bir şey yapınca hep ben baktım şöyle yaptım böyle yaptım gibi söylemleri oluyor ya eksik kalsın ben hallederim

Ben hayatımda hiç bebek bakmak zorunda kalmamıştım çok da bebek görmemiştim açıkçası bir de kıyafet değiştirirken ağlıyorsa iyice panik oluyordum kolumu acıdı bir şey mi oldu diye. Ama insan mecbur kalınca her şeyi yapıyor ve zaten kendi çocuğundan iğrenmem mümkün olmuyor

Evet evet arada insan bebekle tek kalmak istiyor aslında

Boy konusuna çok takılmayın kızlar, benimde boyum uzun ailede herkesin uzun çok uzun olur diye bekledik ama 50 cm doğdu kuzum. Sonra öyle bir boy attı öyle bir boy attı ki şuan 27 aylık olmak üzere 94 cm.

Bende ilkinde boy kiloya çok takılıyordum şimdi açıkçası çok kilolu olmasında rahat rahat doğurayım diye bakıyorum. Zaten doğunca büyüyecek Çok geçmiş olsun bu arada, her şeyin bir çaresi vardır. Zaten detaylıya da bu sebeple girdik erken öğrenmeniz çok iyi olmuş

Arkadaşlar bizde bugün kontrole gittik şeker yükleme testim vardı şekerim çıkmadı çok şükür ama idrat yolu enfeksiyonu çıktı mantarda varmış vajinal muayene etti. Mantar için fitil ve krem verdi enfeksiyon içinde 1 günlük şase. Ama enfeksiyon çok korkutuyır beni hemen geçsin istiyorum. Siz hangi yöntemleri ve ilaçları kullanıyorsunız.
Kızımda 900 gram olmuş. 24+3 teyiz. Boyunu tam sormadım.
Yalnız isim konusunda hiç mi hiç fikrimiz yok hala kızımın adı Gökçe Nil. Uyumlu olması şart değil ama idil dışında fikir yok hiç. Fikirlerinize açığım. Bu da benim kızım. Aynı ablası.

Eklentiler

• D5B6BEC7-9DAF-4C51-A453-E2417C3729CF.webp
    15 KB · Görüntüleme: 97

Birebir aynı, imzamı atarım.. Neden bilio musun, seni anne yerine koymuyor, Allah bilir bu kayınvaliden oğlunu da adam yerine koymuyordur, en azından bizimki öyle siz ana baba olcanız da görcem diodu bide haspa sayesinde çocuk biz ne desek tersini yapıyor, bir de sanki bu bizim suçumuzmuş gibi suçu bize atıyor kaynanam ben bu kaynana meselesinden öyle bıktım ki anlatsam sayfalar yetmez

Geçen gün toplu taşımaya binmek durumunda kaldım kimse yer vermedi. Oturabiliyor musun bari? Ağırlık merkezi değiştikçe dengemiz bozuluyor bence

Ben talep etmiyorum artık geçen bir kadın yer verdi kendiliğinden, Bi de kızdı hamilesin sen bu senin hakkın söyle kalksınlar dedi.. İlk haftalarda sorun olmuyordu da bundan snra binersem istiycem sanrm çünkü cidden normalde bile otobus yolculugu yorucu oluyoken hamıleyken x2 oluyo..

Ben özellikle boyda kendini kıyaslarım, mesela 90cm diyelim misal 2 3 yaş arasında 5cm mi atması gerekiyor, 3 yaşında 95cmse benim için olay bitiyor.. Olması gerekeni alsın da herkesten kısa da olsa mühim değil.. Ki benim atom karıncam 43cm 1820gr doğdu.. Şimdi tosbağa oldu boyuna enine

Kızlar bende ufaktan fiyat araştırması yapmaya başladım.. Benim için en gerekli şey öncelik olarak 1.blender, 2.bebek bakım çantası...
Bebek bakım çantasını alan araştıran var mı? İlkinde çok saçma çantalar kullandım, bu sefer güzel almak istiyorum ama aşırı pahalı da var orta halli de.. Kalite bakımından karar veremedim.. Ebebege baktım ama ordakıler de pek sarmadı, sanki boşa gitcekmiş gibime geldi 300 400tl.. Önceden kullandığı marka olup memnun kalan var mı?

Canım ben. Tam 2 yıldır aynı çantayı nerdeyse her güm kullanıyorum. Markası sunshine. Ne bir sökülme ne bir fermuarda bozulma ne bir yırtılma yaşadım. Leke bile tutmuyor su geçirmiyor. O kadar sağlam geldi ki ben bile şaşırdım. Ama şuan stokta yok. Markanın diğer ürünlerine bakabilirsin. Benim kullandığım model buydu. Markanın ürünleri gerçekten sağlam.

Eklentiler

• AEB4A67F-A82E-4958-97ED-D8475DF07CF5.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 79

Hemen bakayım, sağolasın

Kızlar Günaydın, aranızda bel ağrısı yaşayan var mı ? 2 gündür belim ağrıyor yorgunluktan sandım önemsemedim ama ince ince ağrı hep var
Günaydın canım, ben 2-3 haftadır sık yaşıyorum. Ayakta kalmak, ters pozisyonda uzanmak vs hepsi aşırı tetikliyor beni. Hatta şu an yatakta bir o yana bir bu yana dönüyorum bel ağrısı yüzünden

Yok bizim ki oğluna aşırı düşkün çocuklarım için yaşıyorum kafasında hiç bir yere koyamıyor onları Ya işte Allahtan bizim o bakım süresi kısa sürdü de toparlandı. Yoksa bizde de aynıydı durumlar
Kesinlikle öyle akran grubundaki o eğrinin altında kalmayalım yeter Zaten çok kilolu doğanlar ileri de zayıf oluyor benim gözlemim. Daha ufak doğanlar çok daha hızlı büyüyor Sağlıklı olsunlar da bizde vitaminlerle büyüdük hep kilo alalım diye, ergenlikte de vermeye çalışıyor insan

Kızlar Günaydın, aranızda bel ağrısı yaşayan var mı ? 2 gündür belim ağrıyor yorgunluktan sandım önemsemedim ama ince ince ağrı hep var
Evet bende çok ağrı yaşıyorum acaba diyorum idrar yolları enfeksiyonu mu ağrı yapıyor diye düşünüyorum. Nefes alıp verirken batıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…