Başınız sağolsunEn son buraya cinsıyet ogrendıgımde yazmıstım tam hatırlamadım ama maalesef ben bu savası kaybettim BEBEGIM 30 haftalıkken ölü dogum yaptm.. Preeklampsi gebelik zehirlenmesi yasadım farkında bile degıldım. Suan 26 gunluk lohusayım yasadıklarımı anlatamam sadece cok sınsı bır hastalık nolur kontrolleronızı aksatmayın.. Ben oglumı cok ozledımmm
Benimde 3 oğlum var güzel bir duygu. Şimdi de bir kızım olacak inşallah.evet 3. oğlan :)) büyük bir heycanla beklıyorum şuan nasıl olcak kime benzicek abilerle nasıl olacak
Umarım ciddi bişey değildir.Mesela benim boy 178 çocuk uzun olur diye düşünürken normal bi boyda 27 cm falan sanırım çarpıp hesapladım. Değişir belki zamanla ama önemli değil sağlıklı doğsunlar da, bize detaylı ultrasonda yarık damak dudak teşhisi koydu doktorum onla dolu kafam bu aralar
Yok yok bende istemezdim kendi annem babam olsa bile her evin kendi düzeni var başkasının yanında aynı rahatlıkla davranamıyorsun. O yüzden bencede, bir de bir şey yapınca hep ben baktım şöyle yaptım böyle yaptım gibi söylemleri oluyor ya eksik kalsın ben hallederimBen dıyorum kı 1 hafta taş çatlasın 10 gün kalsın annem ama uzak yoldan gelıyo git de denmez. Ama alışma süreci onlar varken daha zor her işimi annem babam yapıyo ben yatıyorum elimi birşeye sürmedim annem 3-4 ay kaldı bende .
Ama yok ılktı o bunda tecrubelendim eşim zaten destek oluyor o izin alır kızım okulda tüm gün aç kalacaksamda kalayım uykusuz kalacaksamda kalayım ama kendım ayaga kalkayım ıstıyorum .
Ben hayatımda hiç bebek bakmak zorunda kalmamıştım çok da bebek görmemiştim açıkçasıYa insanlara garip geliyor ama ben bebek altı temizleme, banyo yaptırma, kıyafet değişimi vs hepsini hiç çocuğum olmamasına rağmen çok rahat yapıyorum
Eltimin 2. çocuğu doğdukta sonra sadece ben vardım kadın olarak yanında, herkes şaşırmıştı bunları hem korkusuz hem de iğrenmeden nasıl yaptığıma ama bebekleri gerçekten çok seviyor ve soğukkanlı olmam etkili sanırım
Anneme arada sen dinlen gelme derim, o da sorun yapmaz zaten bunu. 40 mevlüdü yapmak istediğim için öncesinde Mevlüt için de kv ile ev işleri, hazırlık vs yaparlar. Aileler şehir dışında oldukları için bebeğin özel anında yanımızda olsunlar istiyorum
Boy konusuna çok takılmayın kızlar, benimde boyum uzun ailede herkesin uzun çok uzun olur diye bekledik ama 50 cm doğdu kuzum. Sonra öyle bir boy attı öyle bir boy attı ki şuan 27 aylık olmak üzere 94 cm.Mesela benim boy 178 çocuk uzun olur diye düşünürken normal bi boyda 27 cm falan sanırım çarpıp hesapladım. Değişir belki zamanla ama önemli değil sağlıklı doğsunlar da, bize detaylı ultrasonda yarık damak dudak teşhisi koydu doktorum onla dolu kafam bu aralar
Ben o hatayı çalışırken yaptım keşke ama keşke bakıcı bulsaydım. Bakıcı da zordur eminim gelmediği günler olur, erken çıkacağı zaman olur belki çocuk alıştı vazgeçilmezim sanar garip davranır. Ama en zoru annane babanneye baktırmak.
Benim kızım ilk konuşmaya başladı ona da anne dedi efendim annecim diyordu. Anne bunu deme çocuk öğrensin Babanne kavramını diyordum. Kameradan bakıyordum efendim annecim diyor çocuğa sürekli. Müdahale hakkı doğuyordu bakıyor ya kendi kendine bana bir şeyler söylüyordu. Sebze yedir, iki kat çorap giydir şöyle yap böyle yap. Koyduğun kurallara kesinlikle uymuyordu kendisini sevsin diye, mesela mama sandalyesi dışında her yerde yemek yediriyordu alan bilmiyordu çocuk. Annem ya da ben baktığımızda bize öfkeleniyordu kızımda. Bunda benimde faklı olacak Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten bakıyorlar diye sanki anne oymuş gibi davranıyorlar
Geçen gün toplu taşımaya binmek durumunda kaldım kimse yer vermedi. Oturabiliyor musun bari? Ağırlık merkezi değiştikçe dengemiz bozuluyor bence
Boy konusuna çok takılmayın kızlar, benimde boyum uzun ailede herkesin uzun çok uzun olur diye bekledik ama 50 cm doğdu kuzum. Sonra öyle bir boy attı öyle bir boy attı ki şuan 27 aylık olmak üzere 94 cm.
Bende ilkinde boy kiloya çok takılıyordum şimdi açıkçası çok kilolu olmasında rahat rahat doğurayım diye bakıyorum. Zaten doğunca büyüyecekÇok geçmiş olsun bu arada, her şeyin bir çaresi vardır. Zaten detaylıya da bu sebeple girdik erken öğrenmeniz çok iyi olmuş
Canım ben. Tam 2 yıldır aynı çantayı nerdeyse her güm kullanıyorum. Markası sunshine. Ne bir sökülme ne bir fermuarda bozulma ne bir yırtılma yaşadım. Leke bile tutmuyor su geçirmiyor. O kadar sağlam geldi ki ben bile şaşırdım. Ama şuan stokta yok. Markanın diğer ürünlerine bakabilirsin. Benim kullandığım model buydu. Markanın ürünleri gerçekten sağlam.Kızlar bende ufaktan fiyat araştırması yapmaya başladım.. Benim için en gerekli şey öncelik olarak 1.blender, 2.bebek bakım çantası...
Bebek bakım çantasını alan araştıran var mı? İlkinde çok saçma çantalar kullandım, bu sefer güzel almak istiyorum ama aşırı pahalı da var orta halli de.. Kalite bakımından karar veremedim.. Ebebege baktım ama ordakıler de pek sarmadı, sanki boşa gitcekmiş gibime geldi 300 400tl.. Önceden kullandığı marka olup memnun kalan var mı?
Benim hala karnım tam çıkmadıGeçen gün toplu taşımaya binmek durumunda kaldım kimse yer vermedi. Oturabiliyor musun bari? Ağırlık merkezi değiştikçe dengemiz bozuluyor bence
Canım ben. Tam 2 yıldır aynı çantayı nerdeyse her güm kullanıyorum. Markası sunshine. Ne bir sökülme ne bir fermuarda bozulma ne bir yırtılma yaşadım. Leke bile tutmuyor su geçirmiyor. O kadar sağlam geldi ki ben bile şaşırdım. Ama şuan stokta yok. Markanın diğer ürünlerine bakabilirsin. Benim kullandığım model buydu. Markanın ürünleri gerçekten sağlam.
Günaydın canım, ben 2-3 haftadır sık yaşıyorum. Ayakta kalmak, ters pozisyonda uzanmak vs hepsi aşırı tetikliyor beni. Hatta şu an yatakta bir o yana bir bu yana dönüyorum bel ağrısı yüzündenKızlar Günaydın, aranızda bel ağrısı yaşayan var mı ? 2 gündür belim ağrıyor yorgunluktan sandım önemsemedim ama ince ince ağrı hep var
Böyle önünde bebek geliyor yazan tshirtlerden giyBenim hala karnım tam çıkmadıo yüzden yer veren yok.Boş bulursam ancak oturuyorum.
Benim de ağrıyordu magnezyum kullandıktan sonra geçti kullanıyor musunnnKızlar Günaydın, aranızda bel ağrısı yaşayan var mı ? 2 gündür belim ağrıyor yorgunluktan sandım önemsemedim ama ince ince ağrı hep var
Kolay gelsin valla haber ver olur muuGünaydın teyzeler. Şeker yüklemesi için gidiyorum şimdiii
Yok bizim ki oğluna aşırı düşkün çocuklarım için yaşıyorum kafasında hiç bir yere koyamıyor onlarıBirebir aynı, imzamı atarım.. Neden bilio musun, seni anne yerine koymuyor, Allah bilir bu kayınvaliden oğlunu da adam yerine koymuyordur, en azından bizimki öylesiz ana baba olcanız da görcem diodu bide haspa sayesinde çocuk biz ne desek tersini yapıyor, bir de sanki bu bizim suçumuzmuş gibi suçu bize atıyor kaynanam ben bu kaynana meselesinden öyle bıktım ki anlatsam sayfalar yetmez
Kesinlikle öyle akran grubundaki o eğrinin altında kalmayalım yeterBen özellikle boyda kendini kıyaslarım, mesela 90cm diyelim misal 2 3 yaş arasında 5cm mi atması gerekiyor, 3 yaşında 95cmse benim için olay bitiyor.. Olması gerekeni alsın da herkesten kısa da olsa mühim değil.. Ki benim atom karıncam 43cm 1820gr doğdu.. Şimdi tosbağa oldu boyuna enine
Evet bende çok ağrı yaşıyorum acaba diyorum idrar yolları enfeksiyonu mu ağrı yapıyor diye düşünüyorum. Nefes alıp verirken batıyor .Kızlar Günaydın, aranızda bel ağrısı yaşayan var mı ? 2 gündür belim ağrıyor yorgunluktan sandım önemsemedim ama ince ince ağrı hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?