sadece göbekte olsa iyi, benim yüzümde de oldu... erkek bebek mi bekliyorsunuz? benimkiler ikiz erkek, doktor çok normal dedi, dokunma dökülür dedi, dokunmayıp öyle dolanıyorum ben de...
benimde yüzümde hafif var göbekteki kadar değil benimki kız demek ki olabiliyor . Progestan kullanıyorum hala oda yapmış olabilir. Umarım doğumdan sonra geçerler.
Arkadaşlar bizde bugün kontrole gittik şeker yükleme testim vardı şekerim çıkmadı çok şükür ama idrat yolu enfeksiyonu çıktı mantarda varmış vajinal muayene etti. Mantar için fitil ve krem verdi enfeksiyon içinde 1 günlük şase. Ama enfeksiyon çok korkutuyır beni hemen geçsin istiyorum. Siz hangi yöntemleri ve ilaçları kullanıyorsunız.
Kızımda 900 gram olmuş. 24+3 teyiz. Boyunu tam sormadım.
Yalnız isim konusunda hiç mi hiç fikrimiz yok hala kızımın adı Gökçe Nil. Uyumlu olması şart değil ama idil dışında fikir yok hiç. Fikirlerinize açığım. Bu da benim kızım. Aynı ablası.
Bende şikayetleri mi söylediğimde doktorum enfeksiyon ve mantar için vajinal krem ve fitil verdi adlarını şuan hatırlamıyorum. Kullanmakta fayda var . Sadece Nil ismide güzel bence . Benimkide kız Ela ya karar verdik. Kısa ve öz isimleri daha çok seviyorum. İdil de güzel , Ada, Duru, İnci, Defne , Mira bunlar da fena değil bence :)
Mesela benim boy 178 çocuk uzun olur diye düşünürken normal bi boyda 27 cm falan sanırım çarpıp hesapladım. Değişir belki zamanla ama önemli değil sağlıklı doğsunlar da, bize detaylı ultrasonda yarık damak dudak teşhisi koydu doktorum onla dolu kafam bu aralar
Benim de normalde çok ayakta durup yorulduğumda oluyordu ama geçiyordu.Geçmeyince bende meraklandım canım ama genel olrak yaşıyoruz galiba bu durumu biraz rahatladım şimdi
Bence çok normal, anormal bir ağrı olsa bunu anlayacağımızı düşünüyorum ki illaki aksi durumda başka belirtilerimiz olcak. Hep kendimi böyle rahatlatırım
50 gr şeker yüklemesinden sonucumu aldım. 1. Saatte 154 çıktı. Asm doktoru ya testi tekrarlar ya da diyet önerir doktorun ona göster yarın dedi. Nur topu gibi şekerim olmuş oldu İnanılmaz midem bulanıyo Bi de hala
Günaydın herkese.. Benim de bel ağrılarım sıklaştı. Özellikle yatakta uzandığımda geri kalkmaya çalışırken aşırı zorluyor. İlk gebeliğimde diz kapaklarım çok ağırırdı. Bunda da belim zorlayacak gibi görünüyor
50 gr şeker yüklemesinden sonucumu aldım. 1. Saatte 154 çıktı. Asm doktoru ya testi tekrarlar ya da diyet önerir doktorun ona göster yarın dedi. Nur topu gibi şekerim olmuş oldu İnanılmaz midem bulanıyo Bi de hala
Geçmiş olsun 3 kez verilmiyo mu normal de, bebek nasıl ileride mi gidiyordu buda belirtiler arasında ben yaptırmak istiyorum ama 3 saat hastanede beklemek gözümde büyüyor
Ay ben üstüne tost yemiştim kızımda bır tek o bastırmıstı beni.
Doktor bana 75 lık yapacagım demıstı saglık ocagı 50 yapıyor bırde seker cıkarsa 2 kere yapmak zorunda kalıyoruz demıstı
İnşallah sana 2. Kere yüklemezler olmadı aç tok vereyim dersin .