2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün günler sonunda tartıldım 65,80 geldim yaklaşık 7 kg ile devam ediyorum o kadar hastalanıp kusmama rağmen nasıl oluyor anlamadım

Sevindirici haber ise ilk gebelikte bu haftalarda 69 kiloymuşum ve 74 le doğum yapmıştım. Yani bir 6 7 kilo daha aldırız biter gibi bu serüven

Son 90 günümde sence kaç kilo alırım? hedefim 60tı. Önümde son beş kilo var. Ama son hafta tartılmam sanırım

Benim bel ağrım arada olurdu dinlenince geçerdi. 2 gündür ise hiç geçmedibebekler büyüdükçe normal aslında. İyice yer açılıyor şimdi onlara

sadece göbekte olsa iyi, benim yüzümde de oldu... erkek bebek mi bekliyorsunuz? benimkiler ikiz erkek, doktor çok normal dedi, dokunma dökülür dedi, dokunmayıp öyle dolanıyorum ben de...
benimde yüzümde hafif var göbekteki kadar değil benimki kız demek ki olabiliyor . Progestan kullanıyorum hala oda yapmış olabilir. Umarım doğumdan sonra geçerler.

Bende şikayetleri mi söylediğimde doktorum enfeksiyon ve mantar için vajinal krem ve fitil verdi adlarını şuan hatırlamıyorum. Kullanmakta fayda var . Sadece Nil ismide güzel bence . Benimkide kız Ela ya karar verdik. Kısa ve öz isimleri daha çok seviyorum. İdil de güzel , Ada, Duru, İnci, Defne , Mira bunlar da fena değil bence :)

hadi ya çok geçmiş olsun canım gerçekten kafaya takar insan ama bebeğin için kendini strese sokmamaya çalış sen de

Evet bende çok ağrı yaşıyorum acaba diyorum idrar yolları enfeksiyonu mu ağrı yapıyor diye düşünüyorum. Nefes alıp verirken batıyor .
Benim de normalde çok ayakta durup yorulduğumda oluyordu ama geçiyordu.Geçmeyince bende meraklandım canım ama genel olrak yaşıyoruz galiba bu durumu biraz rahatladım şimdi

50 gr şeker yüklemesinden sonucumu aldım. 1. Saatte 154 çıktı. Asm doktoru ya testi tekrarlar ya da diyet önerir doktorun ona göster yarın dedi. Nur topu gibi şekerim olmuş oldu İnanılmaz midem bulanıyo Bi de hala

Günaydın herkese.. Benim de bel ağrılarım sıklaştı. Özellikle yatakta uzandığımda geri kalkmaya çalışırken aşırı zorluyor. İlk gebeliğimde diz kapaklarım çok ağırırdı. Bunda da belim zorlayacak gibi görünüyor

2.saat ölçülmeyecek miymiş?

Geçmiş olsun 3 kez verilmiyo mu normal de, bebek nasıl ileride mi gidiyordu buda belirtiler arasında ben yaptırmak istiyorum ama 3 saat hastanede beklemek gözümde büyüyor

Ay ben üstüne tost yemiştim kızımda bır tek o bastırmıstı beni.
Doktor bana 75 lık yapacagım demıstı saglık ocagı 50 yapıyor bırde seker cıkarsa 2 kere yapmak zorunda kalıyoruz demıstı
İnşallah sana 2. Kere yüklemezler olmadı aç tok vereyim dersin .

Canım kac olması gerekiyormus ben de 75lik yaptırdım sonuc bekliyorum cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…