2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Selam kızlar nasılsınız herkes iyi mi bebişler iyi mi 17 ya 18 haftalık olanlar var mı hareketleri hissediyormusnz acaba benm 18 e gircm hala bişey yok hareket falan bilemedim yaniii

Selam kızlar nasılsınız herkes iyi mi bebişler iyi mi 17 ya 18 haftalık olanlar var mı hareketleri hissediyormusnz acaba benm 18 e gircm hala bişey yok hareket falan bilemedim yaniii
Canım yarın 19um. İlk kez sabah hisseder gibi oldum onda da emin bile değilim. Doktorum çook normal olduğunu söyledi. 22ye kadar hissedersin ama mutlaka dedi. Belki de anlamıyorum hissettiğimi. 🙈🤷‍♀️

Selam teyzoşlar benim kızım yine şaşırtmadı ellerini gösterdi🥲 18 cm 223 gr olmuş tam olması gerektiği gibi her şey yolunda dedi doktorumuz 🙏🏻🥰
Şuna bak nanik yapıyor resmen🤣

Eklentiler

• IMG_2841.webp
    IMG_2841.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar deodorant olarak ne kullnıyorsunuz acaba, değiştirdiniz mi?

Bugün ben de cinsiyet öğrendim hanımlar. Konuda erkek bebek nüfusu fazla ama bizimki kız olacakmış. 2 tane kızım olacak Allah nasip ederse. Maalesef kanama alanım var aktif kanama da yaşadım yakın zamanda umarım tez zamanda biter de hamileliğin güzel taraflarını yaşayabilirim. Bir de 4lu tarama için kan verdim umarım o da güzel sonuçlanır.

Ben degıstırmedm, emotıon kullanıyorum.. Makyaj da dısarı Bı yere gittikçe yapıorm.. Valla acıkcası bırazda guzel hamılelık gecırmem istiyorum, şöyle bakımlı bakımlı.. İlk hamılelıgımde sefillerden halliceydim🤣 havalar ısınsa elbise filan başlıcam, göbek desen zaten şu an 9 aylık gibi, cuk olur🤣

Ben de geçen haftalarda hastalandım. Zencefil bal limon ve portakal suyu ile geçirdim. Öksürüğümü de ılık limonlu ballı sular içerek geçirdim yine :KK43: yapılacak başka hiç bir şey yok maalesef. Geçmiş olsun hemen geçsin :KK200:
Çok teşekkür ederim inşallah 🙏 normalde olsa geçer gider hiç düşünmem kendimi ama annelik demekki bebişin karnında küçücükken başlıyor kendime hiç bu kadar bakmamıştım 🥹🥰

Ya cnm bende başlarda öksürük olmustu, düşecek fılan dıye korkmustm.. Sımdı bısey olmaz allahın ıznıyle.. Saglık ocagındakı doktorum, bogazını sıcak tut, ılık şeyler iç, gunde en fazla 2 kere ıhlamur iç, vucudunu da sıcak tut demişti.. Ilac verdi, ama mumkunse içme gece uyandırırsa seni iç demişti.. Bende aldm ama içmedim hiç Allaha sukur.. Kendini sıcak tut, gececek diye düşün sürekli.. Benımkı bıkac gun sonra gecmıstı.. İnş tez zamanda senınkı de gecer🙏
Çok teşekkür ederim hepsine dikkat edeceğim benim doktorumda ilaç tavsiyesi vermedi dediğiniz gibi geçip gidecek inşallah 🙏

Siveno kullanıyorum bende fakat bir işe yaramıyor pek. içeriği doğal diye tercih etmiştim arayıştayım bende güzel ve temiz içerikli bir deodorant önerisi olan varsa deneyelim

16. haftamda ilk defa hissetmiştim. Bariz belliydi şimdi belli belirsiz ara sıra oluyor. 18 bitmek üzere bizim. Daha minicikler hissedilmemesi çok normal. ♥

ah senin uykusuzluk çok erken başlamış son aylara doğru olur normalde. annelik ne değerli bişey

Eveeeet benim Emir'im kök söktürüyor bana seninki de öyle mi?
benimki artık biraz büyüdü 12 yaş anca duruldu ama hala yaşıtlarına göre çocuksu ve hareketli
Bizde erkek için isim bulamayanlardanız Atlas düşündük. Ama son zamanlarda çok fazla konuldu. Aren ve Marsel hoşuma gitti eşim ve kardeşim beğenmedi🙂 hala bulamadık isim
benimde Çınar ve Tuna var aklımda ama henüz karar vermedik bir isme

Back
X