2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selaamm. 19+3 oldum bugün yaşadığım ilçede devlet ve özellerde ayrıntı ultrason yok bende İzmirde yaptırmak için araştırdım orda da devletlerde yok diye duydum sonra yine yaşadığım yerde ki devlet hastanesinde kendi doktorum yok diye başka doktora gittim perinatolojiye alan açsın vs diye ve bana senden kim ayrıntılı ultrason istedi biz ikili üçlü taramada sıkıntı çıkarsa ayrıntılı istiyoruz dedi beni bi vazgeçirdi ama kafama takıldı bi sürü insan yaptırıyor bana sizce yaptırılmalı mı
Doktor demeye şahit istermiş yuhh yani ayrıntılı usg ikili vb tarama ile tamamen alakasiz en önemli testtir onlar tarama ama bu bizzat bebeğin parmaklarına kadar bakılıyor Allah korusun damağında dudakda bir sorun varsa doğum da ekip hazır bekliyor besleneneme ihtimaline karşı hemen doğar doğmaz işlem yapılıyor keza böbrek, bi organ en sık rastlanan kalp ya da Allah korusun beyin de bi tümör bile olsa bunu muayene de hiç bir doktor göremez bunlar hep ayrıntılı usg ile anlaşılır doğmadan önlem alınmak,için tedavi planı yapılıyor mutlaka yaptir arkadasim hiç bir testi yaptirmasan da,bunu yaptir bence

Kizlar doktorumuza gittik bugun. telefon yoğunlugundan anca girebildim merak eden edene herkes doktora gitmemi bekliyormus. nasipse iki oglusumdan sonra kızımız geliyorrrr 😍 Al_pi Al_pi soyasosu soyasosu @1ciftyesilgozz tahminleriniz ve teoriler tuttu. cogu belirtimizde tuttu tiksinme tatlidan etten uzaklasma falan ilk defa böyle bir hamilelik geciriyorum. Dilkenn Dilkenn tahminimiz kizdi oyle kalabilir artik listede 😌
Ama çooook sevindim❤️❤️❤️ sağlıkla gelsin güzel prensesimiz🌸 oh harika harika 🎈

Yaaa benim nipt sonucum geldi 🥰🥰 10 15 gun demislerdi. 10. Gunde geldi sonuc.
Ikizlerde cok kapsamli bir tarama yapilamiyormus maalesef. Doktorum oncesinde anlatmisti. Ama temel testlerde risk düşük 😇
Cinsiyetler ise iki kiz 🩷🩷
Ayyy ne güzel haberler ile doldu burası🌸🌸🌸 sağlıkla gelsinler❤️

Kizlar doktorumuza gittik bugun. telefon yoğunlugundan anca girebildim merak eden edene herkes doktora gitmemi bekliyormus. nasipse iki oglusumdan sonra kızımız geliyorrrr 😍 Al_pi Al_pi soyasosu soyasosu @1ciftyesilgozz tahminleriniz ve teoriler tuttu. cogu belirtimizde tuttu tiksinme tatlidan etten uzaklasma falan ilk defa böyle bir hamilelik geciriyorum. Dilkenn Dilkenn tahminimiz kizdi oyle kalabilir artik listede 😌
Senin adına çok sevindim teorileri tutan tek sensin sanırım 🙈

aslinda en cok solda olmasi ve bulanti tiksinme cirkinlesme gibi seyler tuttu digerlerinde hic olmayan belirtiler 🙈
Benimde aynı şekilde olmuştu oğlumda olmayan bulantı kusma tiksinme sivilcelenme kese konumu ama bende tutmadı hiç biri 🙈 senin adına çok çok sevindim ama sağlıkla gelsin prensesin iki erkekten sonra baya değişik gelecektir size şimdi 🌸❤️

Benimde aynı şekilde olmuştu oğlumda olmayan bulantı kusma tiksinme sivilcelenme kese konumu ama bende tutmadı hiç biri 🙈 senin adına çok çok sevindim ama sağlıkla gelsin prensesin iki erkekten sonra baya değişik gelecektir size şimdi 🌸❤️
evet bazen tutmuyor dedigin gibi ama senin iki oğlunun cok iyi anlasacagina eminim 💕 amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah 🌸

Ikizlerde cok kapsamli bir tarama yapilamiyormus maalesef. Doktorum oncesinde anlatmisti. Ama temel testlerde risk düşük 😇

maşallah.. Saglıkla gelsinler. 🧿🧿
10.gün gelıcek dediler benimde salı günü 20sınde. Beklıyorum. İçiniz rahat olsun en güvenilir olanı bu test.

Benim küçülmeden haberim yoktu hiç. Ekstra kuruda mı çekiyor? Dolap kuruluğu yaptım ben hep. Çocuklarınki bir şey değil de bizimkiler çekmesin ya, günden güne şişeceğiz zaten😝

Bu arada beslenme konusunda nasıl gidiyorsunuz? Ben kendime diyetisyen bulana kadar devletteki doktorumun yönlendirdiği diyetisyene bir uğrayayım dedim. Fazla kilolu olduğum için bana 7 kg ile kapatsan iyi olur dedi ve bir liste verdi 1900 kalorilik, 3x3’ten 9 dilim ekmek yediriyor günde🤣 dedim bizde kahvaltı dışında yenmez ekmek, yok öyle bir alışkanlık, o zaman muadili olarak pilav makarna yenecekmiş. Yani, bilemedim acaba ben mi çok şüpheciyim. Böyle beslensem 17 den aşağısıyla kapatmam gibi geldi. Siz ne dersiniz, soyasosu soyasosu ?
Ben şimdi cevap yazabiliyorum dün okurken şarjım bitti sonrada unuttum🥰 Yok canım o kadar küçülmüyor pamuklu pijamalar kapri gibi oluyor boydan daha çok😂

Ben 1.74 boy 58 ile hamile kaldım en son 62 ya da 63 dün bence çok iyiydi ama şu bir haftadır tatildeyiz dünyaları yedim bakalım dönünce kaç kilo ile dönücem😂 Tek avantajım yediğim kadar yaktım da aslında günde en az 10 bin adım atmışım çocuğun peşinde😂 İstanbul’a dönünce yürüyüşlere devam edicem bence doğumu kolaylaştıran en güzel şey düzenli yürüyüş. İlk doğumu 3 saatte tamamlamıştım mesela genelde zor olur yok şu kadar saat sancı çektim olur ben o sancıyı anlayıp gittiğimde 7 cm di. Sanırım ikinciler daha kolay oluyormuş üzerinden de 2.5 yıl geçmiş olacak o yüzden yürüyüşe devam 🥰

Bu arada ben ilkinde gebelik şekerinden muzdarip olanlardanım. 24 lerde sanırım ölçtüler ondan sonra endokrin diyetisyen sürekli parmaktan ölçüm yapmakla uğraştım. Ama sınırdaydı benim şekerim sonra çok bunaldım doktoru değiştirdim. Şuan gittiğim ve doğum yaptığım doktora gittim şekerin sınırda biraz dikkat et ama sürekli ölçüm yapmana gerek yok boşuna üzülmüşsün dedi. Sonra işte 3950 sağlıkla kucağıma aldım ama iri bebek öyküsü var bende o yüzden dikkat etmekte fayda var🙏

Ayyy ayyy ayyy gelsin pembişler 🌸🌸 İçimden hep kız geçti hiç erkek gecmedı saglıkla gelsın evin minnak prensesi 💜
Senin adına çok sevindim teorileri tutan tek sensin sanırım 🙈
Ben ben ben 💙

Hem ikiz hem ikizi de kız ayyyy bayılcamm aynı aynı gıyınıp gezecekler emekleyecekler popolarda bezler 😍😍😍
Saglıkla gelsınler 🐣🐣

Günaydın kızlar :) bugün detaylı ultrasonum var cinsiyeti öğrendik ama içim kıpır kıpır bebeği net görebileceğim için :) geçtiğimiz hafta üç gün çok net hareketlerini hissettim ama iki gündür hissedemiyorum. bu haftalarda normal olduğu için telaşlanmadım ama insan özlüyor

Günaydın kızlar :) bugün detaylı ultrasonum var cinsiyeti öğrendik ama içim kıpır kıpır bebeği net görebileceğim için :) geçtiğimiz hafta üç gün çok net hareketlerini hissettim ama iki gündür hissedemiyorum. bu haftalarda normal olduğu için telaşlanmadım ama insan özlüyor
Erken degılmı detaylı ıcın . Bende 20. Haftaya aldım acaba 21 le degıssem mı dıyorum 😀

Günaydın ☺️ bu haftada detaylı yapılıyor mu bilmiyordum

Ben şimdi cevap yazabiliyorum dün okurken şarjım bitti sonrada unuttum🥰 Yok canım o kadar küçülmüyor pamuklu pijamalar kapri gibi oluyor boydan daha çok😂

Ben 1.74 boy 58 ile hamile kaldım en son 62 ya da 63 dün bence çok iyiydi ama şu bir haftadır tatildeyiz dünyaları yedim bakalım dönünce kaç kilo ile dönücem😂 Tek avantajım yediğim kadar yaktım da aslında günde en az 10 bin adım atmışım çocuğun peşinde😂 İstanbul’a dönünce yürüyüşlere devam edicem bence doğumu kolaylaştıran en güzel şey düzenli yürüyüş. İlk doğumu 3 saatte tamamlamıştım mesela genelde zor olur yok şu kadar saat sancı çektim olur ben o sancıyı anlayıp gittiğimde 7 cm di. Sanırım ikinciler daha kolay oluyormuş üzerinden de 2.5 yıl geçmiş olacak o yüzden yürüyüşe devam 🥰

Bu arada ben ilkinde gebelik şekerinden muzdarip olanlardanım. 24 lerde sanırım ölçtüler ondan sonra endokrin diyetisyen sürekli parmaktan ölçüm yapmakla uğraştım. Ama sınırdaydı benim şekerim sonra çok bunaldım doktoru değiştirdim. Şuan gittiğim ve doğum yaptığım doktora gittim şekerin sınırda biraz dikkat et ama sürekli ölçüm yapmana gerek yok boşuna üzülmüşsün dedi. Sonra işte 3950 sağlıkla kucağıma aldım ama iri bebek öyküsü var bende o yüzden dikkat etmekte fayda var🙏
Ayni boy ve kiloda hamile kalmisiz. Ben 14. Haftada 60 a dayandim :)

Back
X