- 28 Nisan 2015
- 6.388
- 13.532
- 448
Valla ben de öyleyim ama oldum olası et sevmezdim zaten. Ki tavuk organik olmadığı sürece çok tüketmemek gerek. Kırmızı et olarak da ben köfte dışında bir şey yiyemiyorum.Bu kadar fazla et tüketirsem yan etki yapar bünyeme vallahiZaten hamilelikte et ve türevleri değil de sebze ve meze türlerine düşer oldum. Taze fasulye çekiyor sürekli canım. :)
Sürekli sebze meze tarzı besleniyorum ben de
 hatta
 hatta 
			 Al_pi
 de. Ama protein almamız gerek kızlar. İlk zamanlar önemli değildi ama artık önemli. Ve maalesef ki bakliyatlardaki protein içeriği çok yeterli değil

Al_pi
 de. Ama protein almamız gerek kızlar. İlk zamanlar önemli değildi ama artık önemli. Ve maalesef ki bakliyatlardaki protein içeriği çok yeterli değil

açtı gerçekle bir kez daha yüzleştim
 açtı gerçekle bir kez daha yüzleştim 

Buraya bebiş sağlıklı doğdu yazmak umarım hepimize nasip olsun
 Buraya bebiş sağlıklı doğdu yazmak umarım hepimize nasip olsun 

Rahim ağzı uzunluğunuz ve kasılmalarınız hakkında görüşebildiniz mi doktorunuzla, nasipse bende cuma tekrar görüşeceğim
 Rahim ağzı uzunluğunuz ve kasılmalarınız hakkında görüşebildiniz mi doktorunuzla, nasipse bende cuma tekrar görüşeceğim

ablası yeğeninin resmine bakıp ay çok tatlı yeğenim falan ne bileyim bişey diyeceğine bebeğin elini başka bir kafa daha var sanıp ikiz de söylemiyor musunuz siz bize desin anca
 ablası yeğeninin resmine bakıp ay çok tatlı yeğenim falan ne bileyim bişey diyeceğine bebeğin elini başka bir kafa daha var sanıp ikiz de söylemiyor musunuz siz bize desin anca