Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptın mıBende makarna yapmamak için nefsimle savaş veriyorum![]()
24.haftadan selamlar2 gündür iyice büyüdük maşallah
![]()
Maşallah maşallah24.haftadan selamlar2 gündür iyice büyüdük maşallah
![]()
Canım kötü haber bilgisayarimin şarj aleti Ankara'da kaldı
Aa süper buna bakıyımBacak boyunu 7 çarp canım boyu çıkıyor![]()
Ah canım sen de benim gibi sıkıntılıymışsinSu korkum var, yüzemiyorumgebelik öncesi fizyoterapist eşliğinde reformer yapıyordum. 5.aya kadar doktorum istemedi spor yapmamı, düşük tehlikesi sebebiyle. E şimdi de yaz tatili, 15 gün orda 15 gün burda olunca dedim en azından bu yürüyüşleri yapayım, bir de içinde ufak tefek egzersizlerde var. İnşallah doğru yapıykrumdur. Ben de sadece hafif düzey skolyoz var, diğerleri yok çok şükür
![]()
Yaa maşallah maşallahhh24.haftadan selamlar2 gündür iyice büyüdük maşallah
![]()
Yaa maşallah maşallahhhelbisene bayıldımm nerden aldın
![]()
Hayır yapmadım ama çok zorlandımYaptın mı![]()
Günaydın ben erken saatte yesem de artık yemekte biraz yağ varsa, veya sos varsa, (baharatlardan hiç bahsetmiyorum bile) midem boğazıma kadar cayır cayır yanıyor ve yaklaşık bir aydır böyleyimGünaydın kızlar. Dün arkadaşlar ile dışarı çıkmıştık yemeği geç saatte fazla kaçırınca eve geldim uyutmadı beni. Hamilelik reflüsü de başlıyor artık sanırım. Sabaha kadar oturdum desem yeridir yatınca midem ağzıma geliyor. Boğazım yanıyor çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hemen favladim, teşekkürler
GünaydınGünaydın kızlar. Dün arkadaşlar ile dışarı çıkmıştık yemeği geç saatte fazla kaçırınca eve geldim uyutmadı beni. Hamilelik reflüsü de başlıyor artık sanırım. Sabaha kadar oturdum desem yeridir yatınca midem ağzıma geliyor. Boğazım yanıyor çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Nioli bir hafta kullanıp bırakmamı söylemişti başka bir kadın doğum uzmanı ben de 1 hafta sonra bıraktım yine enfeksiyon çıktı. Bende etkisi olmamış sanırım.Ben kaç kez kullandım mecbur, protein yoksa endişe etme nioli yağı ile baya düştü yoktu hatta idrardaki benim ben ona bağlıyorum geçen hafta düzenli kullanmadım biraz artmıştı tavsiye ederim
Benim de kapalı deniz kenarı ama cehennem sıcağı zıkkım şehir Dün öğlen yemeği yiyemedim sıcaktan akşama doğru akşam+öğlen gibi bir öğün oldu.Kizlar günaydın, ya aslında ankara öyle aman aman sıcak değil deniz kenarı olmadığı için nem de yok ama ben nedense hiç yiyemiyorum iştah sıfır canım istemiyor. Sıcak yemek yemeyi içim almıyor kahvaltıda da yumurta falan midem bulanıyor hiç yiyemiyorum sıcaklardan galiba siz de durumlar ne , iştahı kapanan var mı benim gibi?
Benimde bu hayatta en sevdiğim şey makarna olabilirHayır yapmadım ama çok zorlandımbende kendime şaşırdım zaten beni bitiren tek şey şu gece makarnaları
![]()
2 haftadır kilomu sabit tuttumHayır yapmadım ama çok zorlandımbende kendime şaşırdım zaten beni bitiren tek şey şu gece makarnaları
![]()