- 28 Nisan 2015
- 6.388
- 13.532
- 448
Ay çok garip bir his içinde bir şey kayıyor resmen benim midem bir garip oluyor.Ben döndüğünü hiç anlamıyorum ya nasıl oluyor![]()
Çok iyi görünüyorsunBugün 3 kez duş almış 26+2 lik hamile pozu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok garip bir his içinde bir şey kayıyor resmen benim midem bir garip oluyor.Ben döndüğünü hiç anlamıyorum ya nasıl oluyor![]()
Çok iyi görünüyorsunBugün 3 kez duş almış 26+2 lik hamile pozu![]()
Ay kızlar kendimi size öyle yakın hissediyorum ki valla oturup Türk Kahvesi eşliğinde saatlerce sohbet edesim geliyo![]()
Tekmelerini filan sert hissediyorum ama hiç döndüğünü anlamıyorum ama elbet dönüyordur ben farkına varamıyorum büyük ihtimalleBende sanki garip bi kayma hissiyle beraber kasılma oluyor. Herkeste nasıl bilmiyorum ama![]()
Acaba benimki dönmüyor mu hiç anlamıyorumAy çok garip bir his içinde bir şey kayıyor resmen benim midem bir garip oluyor.
Çok iyi görünüyorsun![]()
Benim canım acıyor kasıklarım özellikle neden bilmiyorumBen döndüğünü hiç anlamıyorum ya nasıl oluyor![]()
Gönlünüzden geçen olsunBenim de son adet 19 Şubat, 23 Kasım olsun yay burcu olsun keşke :))
Ahahaah ben kendim de Akrep burcuyum, ama akrep burcu olmasa keşke :)) neyse işin şakası sağlıkla gelsinlerGönlünüzden geçen olsunben yay olsun istemem
tanıdığım yaylarla anlaşamıyorum
ama nasipte ne varsa o olur. Kızım koç mesela koç ve ikizler olmasını da istemezdim ama maalesef oldu
bu burçlardan olanlar varsa da bana kızmasın lütfen
![]()
Amin benim yükselenim bile akrep gerisini sen düşün artıkAhahaah ben kendim de Akrep burcuyum, ama akrep burcu olmasa keşke :)) neyse işin şakası sağlıkla gelsinler
Ben kendim yay burcuyum yay imkansız zaten istemezdim de iki kardeşim akrep maalesef annem diyor akrep olmasaydı keşke yüksek ihtimal bebek akrep olacakGönlünüzden geçen olsunben yay olsun istemem
ama nasipte ne varsa o olur. Kızım koç mesela koç ve ikizler olmasını da istemezdim ama maalesef oldu
![]()
Ay kesin ben anlamıyorumBenim canım acıyor kasıklarım özellikle neden bilmiyorum![]()
Ayy ben de yayım keşke bebem de yay olsaydıGönlünüzden geçen olsunben yay olsun istemem
![]()
Ayy hiç merak etme benceAy kesin ben anlamıyorumsiz anlatınca merak ediyorum ama nasıl olduğunu
![]()
Ama sen çok tatlısın ki keşke her yay senin gibi olsaAyy ben de yayım keşke bebem de yay olsaydıyayın halinden yaylar anlar gerçekten
![]()
Yaa teşekkür ederim burdaki herkes öyleAma sen çok tatlısın ki keşke her yay senin gibi olsa![]()
Ya ama göbişin yokmuş senin, maşallah fit hamilelerdensinBugün 3 kez duş almış 26+2 lik hamile pozu![]()
Ya saçmalama, hamişin danası olmaz, olsa olsa göbişi fazla büyüğü olurAy maşallah benim göbek aldı başını gidiyo, ne tontik tontiksiniz hepiniz. Kötü oluyorum böyle sizi görünce ben dana gibiyim![]()
Yaa bu neee buna göbek mi denirBugün 3 kez duş almış 26+2 lik hamile pozu![]()
Ee dogru takvımın benımde 10 subat 17 kasım doğum 10 gun erken alıyorlar 7 kasım..Son adet tarihi 20 Şubat benim. 2 hafta erken alırız 10 Kasım gibi dedisanırım bu takvimim yanlış benim. Benim için 15 kasım da olur bakalım son karar ne olacak
Aynen ondan ötürü eşya ayıklıyorum ama bittim bugun adaya erken veda edecegım bugun bu saatte uyumayaAy bir an önce gelsin o serinlik lütfeno ise ben de kalkıştım, bebek eşyaları gelince koyacak yer bulamadım evin yarısını boşalttım bir de evim 4+1 ama yine de koyacak yer yok Allah yardımcımiz olsun
![]()
Benim doktor aceleci çıktıEe dogru takvımın benımde 10 subat 17 kasım doğum 10 gun erken alıyorlar 7 kasım..
Senın 20 şubatsa 27 kasım 10 gün düş 17 kasım![]()