• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de son adet 19 Şubat, 23 Kasım olsun yay burcu olsun keşke :))
Gönlünüzden geçen olsun 🤣 ben yay olsun istemem 😅 tanıdığım yaylarla anlaşamıyorum 😂😂 ama nasipte ne varsa o olur. Kızım koç mesela koç ve ikizler olmasını da istemezdim ama maalesef oldu🤪 bu burçlardan olanlar varsa da bana kızmasın lütfen 🤭

Gönlünüzden geçen olsun 🤣 ben yay olsun istemem 😅 tanıdığım yaylarla anlaşamıyorum 😂😂 ama nasipte ne varsa o olur. Kızım koç mesela koç ve ikizler olmasını da istemezdim ama maalesef oldu🤪 bu burçlardan olanlar varsa da bana kızmasın lütfen 🤭
Ahahaah ben kendim de Akrep burcuyum, ama akrep burcu olmasa keşke :)) neyse işin şakası sağlıkla gelsinler

Ben kendim yay burcuyum yay imkansız zaten istemezdim de iki kardeşim akrep maalesef annem diyor akrep olmasaydı keşke yüksek ihtimal bebek akrep olacak 😂 terazi olsa fena olmazdı gibi ama zor 😅 oğlumda başak olacaktı aslan oldu çok zor bir burç 🤣

Ayy ben de yayım keşke bebem de yay olsaydı 😂 yayın halinden yaylar anlar gerçekten 🥲

Son adet tarihi 20 Şubat benim. 2 hafta erken alırız 10 Kasım gibi dedi😂 sanırım bu takvimim yanlış benim. Benim için 15 kasım da olur bakalım son karar ne olacak
Ee dogru takvımın benımde 10 subat 17 kasım doğum 10 gun erken alıyorlar 7 kasım..
Senın 20 şubatsa 27 kasım 10 gün düş 17 kasım 😂

Ay bir an önce gelsin o serinlik lütfen 😂 o ise ben de kalkıştım, bebek eşyaları gelince koyacak yer bulamadım evin yarısını boşalttım bir de evim 4+1 ama yine de koyacak yer yok Allah yardımcımiz olsun 😅
Aynen ondan ötürü eşya ayıklıyorum ama bittim bugun adaya erken veda edecegım bugun bu saatte uyumaya 🤣🤣 yorgunluktan uyku tutarsa tabı ..

Back
X