Kızlar bende daha bu bebişe hiç bir şey almamıştım yani bir çorap bile, kızımın eşyaları çok temizdi ama deprem zamanımda hurçlarıyla 0 6 6 12 ay diye ayırıp her şeyini göndermiştim. Artık yavaş yavaş başlamam ve ikinci bebeğin doğuşunu kabullenmem gerekti

Oda yapmayacaktım aslında anne yanı beşiğinde takılır diyordum ama benim eşim evden çalışıyor çoğu zaman, küçük bebekte var ses olur rahat edemem diye oda yapmaya karar verdim.
Benim bir misafir yatak odam vardı, eşimin çalışma odası olarak kullanıyorduk orayı. Şimdi çalışma masasını yatak odasına taşıyıp, misafir yatağını atıp bir yatak alıp öyle bir oda yapıcam. Mevcutta beyaz dolap ve şifonyer var, o odayı büyük kızıma verip diğer hazır odayı da bebeğe ayarlarım. Evde de o kadar çok oyuncak var ki nereye koyacağımızı şaşırıyoruz. Bisikletler, sallanan eşşek, bebek arabası alışveriş arabası çadır gibi şeyler var hem yer açılır diye düşündüm.
Neyse ki oyuncak, banyo aparatı ve nevresim gibi ihtiyacımız yok, Kv biraz zıbın ve kıyafet almış bende eksikleri tamamlarım yavaş yavaş ağırlaşmadan. Sizde 2 yaşında ki kızıma montessori yatak mı almalıyım, yoksa altı bazalı karyola tarzı bir şey mi. Hangisi daha kullanışlı olur ve daha uzun kullanabilir acaba?