Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın, aynen öyle kızım büyüdü bana gelmişlerdi bende öpülmesini sevmiyorum eşim defalarca uyardı öpmeyin diye kızım büyüktü ama olsun ne farkeder geldi öptü sonra bidaha gel öpüyüm falaan dedi sonra bidaha en sonunda öpmeseniz olurmu dedim olur dedi ama suratını astı benim evde olduğu için eşimde koca adamı ne duruma soktun dedi ama napım benden duyması gerekiyodu herkez uyarıyo onu yok anlamıyo adam eşimi biliyorum uyardığını kaç kez ama anlamayanda anlamıyor ya gerçektenBaşınız sağ olsun.
Maalesef bazı insanlar çok cahil oluyor yemi doğan bebeğe zaten yanaşılmaz öpülmez. Bırakın sadece anası babası öpsün çocuğu yani. Kim kırılırsa kırılsın eğer istemiyorsak söylemeliyiz bence de.
Arkadaşıma kalçadan yapmışlardı.Bir de kızlar bu kan uyuşmazlığı iğnesi koldan mı yoksa kalçadan mı yapılıyor ?
Canım son mesajını görmedim ama bel ve kasık ağrısıysa bende doktora gitmiştim doktor rahim ağzına plesanta konumuna ve rahim ağzı uzunluğuma tek tek baktı.Çok şükür sıkıntı çıkmadı.Kasık ağrım dindi ama bel ağrım kronikleşti bu haftalarda başlıyormuş eklem ağrıları genelde.Bazen iyi bazen zorluyor beni ama kesinlikle doktora git için rahat eder en azındanAğrılarım geçmedi bayılacak gibi hissettiğim için randevu aldım doktoruma gidiyorum
Bize de haber verAğrılarım geçmedi bayılacak gibi hissettiğim için randevu aldım doktoruma gidiyorum
kesinlikle almalısınnYaa çok tatlıkumaşı iyi mi ? Bende bu tulumu alıcam büyük ihtimal ya çok hoşuma gitti çünkü
![]()
güzel günlerde sağlıkla giysinler inşallahhAynı hm takım kızımın var şimdi inşallah kardeşi giyecek iyi günlerde giysinler inşallah
Kırmızı tulumun aynısını bend aldım indirimden inanılmaz güzel geldi alacak olanlara tavsiyeayy ben bunu favorilemiştim gelince alırım diye, sonra vazgeçtim bunun hırkalısını aldım. çok güüzeeel. dün geldi hatta. kışlık tulumu LCW dan aldım kupon gelmişti :)
dimii yaaKırmızı tulumun aynısını bend aldım indirimden inanılmaz güzel geldi alacak olanlara tavsiye![]()
ben yokum kuzucum. yaş 33,İstanbul, ilk bebek, cinsiyeti kız :) ismine hala karar veremedikkızlarcım ben tabloyu çok şükür düzenledim. kontrol edip eksik olan varsa beni etiketleyebilir mi hemen düzeltirim![]()
Benım kadın dogumcum yaZmadı bana sattı resmen hastaneden yaptırmam için. İlk defa duydum bunu cunku ben ılk gebelıgımdede bundada yaptırdım ilk önce hastaneye yatısın yapılıyor ıgne vurulup sonra cıkıs yapılıyor.Kızlar merhaba, kan uyuşmazlığı iğnesi kadın doğum doktoruna yazdırılıp sağlık ocağında yapılabiliyormuş.Bu şekilde iğne yaptıranlar oldu mu acaba ? Devlet hastanelerinde de eczaneden alınıp yapılmıyor mu ?
Kalçadan canımBir de kızlar bu kan uyuşmazlığı iğnesi koldan mı yoksa kalçadan mı yapılıyor ?
Evet kuzum bende bayıldımdimii yaabaya sıcak tutacak bişey gibi hemde. sürekli aldıklarıma bakıp bakıp duruyorum kafayı yicemm
Bende şaşırdım kuzum ondan sordum aile hekimine danıştım az önce oluyor diyince size de sormak istedimBenım kadın dogumcum yaZmadı bana sattı resmen hastaneden yaptırmam için. İlk defa duydum bunu cunku ben ılk gebelıgımdede bundada yaptırdım ilk önce hastaneye yatısın yapılıyor ıgne vurulup sonra cıkıs yapılıyor.
Kalçadan canım
Selam güzel annelerimmçooook uzun zamandır yoktum. Nasılsınız? Bebişler nasıl, moraller nasıl?
Eki Görüntüle 3286283
Günaydın Herkese ..
Bugun deniz sizin için denize geldık dıye yumurta yemeyecek değiliz heralde![]()