Bizimkinde de var canım doktor normal dediKızlar ya yüzünde sivilce çıktı bebişimin neden acaba
Benim de durumum aynı şekilde tansiyonum hep 10/6 oluyor sabah yorgun öğlen dinç akşama ağrılı oluyorum kaçıncı haftadasin?Henuz dogum yapmamis arkadaslar 2 gundur sabah ilk uyaniyorum iyiyim. Sonra ögleden sonraya kadar aşiri bitkinim elim kolum tutmuyor. Kahve vs iciyorum da kendime geliyorum. Normalde tansiyonum surekli nerde ölcseler 10/6 10/7 ilk hamileligimde de boyleydi bundada hic beni etkilemez yani. Bu ara acaba etkiliyor mu diye dusunuyorum. Sizlerde durumlar nasil
Canım şunu diyorsun değil mi ?Ben daha önce eklemiştim ama emin olmaadım sen bunu mu kullanıyorsun?Canım uyumadan emziriyorum bi posta uyuyor 2-2.5 saate tekrar uyanıyor 60 cc veriyorum tekrar uyuyir bu sefer 3-3,5 saati buluyor uyanması tekrar uyandığında tekrar meme veriyorum uyuyor 2 saat kadar uyuyor uyanıyor göğüslerim doluysa emziriyorum boş hissediyorsam yine 60 cc veriyorum. Gündüz de nama vermiyorum hep emziriyorum. Tabi bazen de dünkü gibi hiç uyumadigi oluyor sabaha kadar. Çok sık uyaniyorsa tam doymuyor olabilir ya da gazdan dolayi emmek istiyor olabilir canim. Probiyotik kullaniyor musun?
Zor canım valla. Allahtan Ekinin o deli ağlamaları kalmadi buna da şükür diyorum. Ağlayıp sakinlestirememek daha zor. Probiyotik çok fayda etti bize o konuda ilerisi için de çok faydaliymis inşallah az sancilarla geçer böyle. Bir de nurse Harveys in colex diye bi şurubu var bitkisel gaz damlasından daha fayda etti o bize aklınızda olsun
2 gündür biz de bu şekildeyiz canım dün gece 3:18de emmeye başladık 5:50de anca durduk tam yatırıyorum hemen aranmaya başlıyo bu şekilde 2,5 saat uğraştık. Sabah 7den sonra tekrar aynı şeyleri yaşadık.Kızlar dünden beri bizimkinde bi haller var. Atak mıdır acaba bilmiyorum 26.gündeyiz. Bugün tam 1 saat memedeydi uyuyunca bıraktı ben de yatağına koydum 5 dk sonra tekrar uyanıp ağlamaya başladı bi baktım elini falan emiyor kafasını sallayıp duruyor aranıyor. Neyse yine emzirdim sonra yine aynı şey.. Üstten gaz çıkardı alttan da uğraştım ama bişey çıkmadı sabah çıkarmıştı en son. Emzik veriyorum tutmuyor illa meme istiyor. Sütüm mü azaldı doymuyor mu anlamıyorum. Sütümüzün azalıp azalmadığını nasıl anlarız? Göğüs uçlarım sürekli emzirmekten sızım sızım sızlıyor anlatamam çok fenayım. Krem yağ vs sürüyorum ama sürekli emmek isteyince mecbur siliyorum iyileşemiyor bir türlü özellikle sol göğsüm çatlak var ve çok canım yanıyor..
Bende cok sukur hic ödem olmadi.ilk hamileligimde de hic ödem olmamisti. Zaten doguma da 2 hafta kaldi.Bundan sonra ödem olur mu bilmiyorum. Tansiyonum da oldu bitti bu sekilde diye tuza dikkat etmiyorum ayranima tuz falan ekliyorum.Benim tansoyonum 2 haftadir dusuk canim. Tuzu cok az tuketiyordum odem yuzunden, simdi normal tuketiyorum ama bu defa da odem belasi basladi. Cok agirlastim ben, gobek asagida, yer cekimi gobegi asagi cektikce belim agrimaya basladi... Allah'a sukur devam ediyoruz ama salidan sonra plates zaten yapiyorum, yuruyusu max yapicam...
Aynen anlattigin gibiyim. Aksam sirt agrim basliyor. Pazar gunu tam 37 haftalik olacagimBenim de durumum aynı şekilde tansiyonum hep 10/6 oluyor sabah yorgun öğlen dinç akşama ağrılı oluyorum kaçıncı haftadasin?
Yani haksizlik baska neden olur, agirlastik tabii o da olabilir... Odem bende de yoktu. 38den sonra olmaya basladi. Sen muhtemel gormeden bu zamanlari insallah saglikla kucagina alacaksin ...Bende cok sukur hic ödem olmadi.ilk hamileligimde de hic ödem olmamisti. Zaten doguma da 2 hafta kaldi.Bundan sonra ödem olur mu bilmiyorum. Tansiyonum da oldu bitti bu sekilde diye tuza dikkat etmiyorum ayranima tuz falan ekliyorum.
Bakar canim neden bakmasin. Sonucta doktorun izinli yani.Kizlar merhaba, devlet hastanesine kontrole gidiyorum. Doktorum birkaç gündür hep idari görevli. Başka bir doktora gitsem sabah erkenden bakar mi acaba?son haftalarda riskli oluyor biliyorsunuz suyu falan azalırsa diye korkuyorum. 39 haftalığız.
Silikon uç ben de almıştım ilk hafta canım ama tutmadı onu illa temas istiyor bizimki2 gündür biz de bu şekildeyiz canım dün gece 3:18de emmeye başladık 5:50de anca durduk tam yatırıyorum hemen aranmaya başlıyo bu şekilde 2,5 saat uğraştık. Sabah 7den sonra tekrar aynı şeyleri yaşadık.
Bu sabah da 6:12 de başladık 8:45 de sonunda tamamen uykuya daldı.
Sürekli memede uyumak istiyo tam aldığımda kıyamet kopuyo ağzı açık aranıyo sinirleniyo. Ben dikişlerden oturamıyorum bi de o yüzden hep uzanıp emziriyorum çok zor oluyo beraber yatmak zorunda kalıyoruz. Ben en son çareyi silikon meme ucunda buldum şuan onu kullanıyorum yoksa benimde meme ucum pert iyileşene kadar silikon uçla idare edicem.
Teşekkür ederim canimBakar canim neden bakmasin. Sonucta doktorun izinli yani.
Ben o an sadece bebeğimin sesini duyacağım, onu ilk kez göreceğim anı hayal ettim canım. Zaten 5 dk sonra hayalimi yaşıyordumKızlar pazartesi sezaryen ameliyatım var, sizin pozitif güzel sezaryen hikayelerinizi okurken bile başım dönüyor sanki midem bulanıyor ben niye böyle stres oldum bilmiyorum. Anestezi uzmanına da söyledim ben kötü olabilirim hatta bayılabilirim belki ameliyatta sorun olur mu diye sorun değil rahat rahat bayıl dedi
Varsa operasyon sırasında kendimi telkin edeceğim bir yönteminiz söyleyebilirsiniz
Mama ver canim istersen. Gazı olmadığına eminsen mama yediğinde uyuyorsa doymamistir bence. Bugün çok yorgunum sütüm iyi yok emzirdim uyumadı benim kız da mama verdim 60 cc 2 saattir uyuyorKızlar dünden beri bizimkinde bi haller var. Atak mıdır acaba bilmiyorum 26.gündeyiz. Bugün tam 1 saat memedeydi uyuyunca bıraktı ben de yatağına koydum 5 dk sonra tekrar uyanıp ağlamaya başladı bi baktım elini falan emiyor kafasını sallayıp duruyor aranıyor. Neyse yine emzirdim sonra yine aynı şey.. Üstten gaz çıkardı alttan da uğraştım ama bişey çıkmadı sabah çıkarmıştı en son. Emzik veriyorum tutmuyor illa meme istiyor. Sütüm mü azaldı doymuyor mu anlamıyorum. Sütümüzün azalıp azalmadığını nasıl anlarız? Göğüs uçlarım sürekli emzirmekten sızım sızım sızlıyor anlatamam çok fenayım. Krem yağ vs sürüyorum ama sürekli emmek isteyince mecbur siliyorum iyileşemiyor bir türlü özellikle sol göğsüm çatlak var ve çok canım yanıyor..
İnşallah bu sefer uyuyan bebek olurNe guzel ya... Benim kizim asla uyumazdibebek uyumaz mi ya, benim kizim uyumazdi. O kadar ozeniyorum ki boyle uyuyan bebek duyunca... Benim sansima kesin simdi oglum da uyumaz
Bizumkilere de hastaneden çıkmadan yaptılar ancak prematüre bebekler genelde testi geçemiyormuş bizimkiler de testten kaldılar. Tekrar yaptırmamız gerekiyormuş.Doğumdan sonra hastaneden çıkmadan yaptılar benim oğluma işitme testini ve derin uykuda olması lazım diye gece gelip yaptılar.
5 saat nasıl uyanık olacakmış ufacık bebe
Bikaç saat yeterli olur sanırım çünkü çok küçüklerYani mümkün değil pek. Gittiğinizde cok laf ederlerse buyurun çocuklar burda siz 5 saat uyanık tutun kolaysa diyesi geliyor insanin
Canım insan ister istemez stres oluyor tabi o stresi yönetmek mesele. Ben derin derin nefes alıp verdim bi de orda görevli personeller çok rahatlatti beni sohbet muhabbet kafamı dağıttılar en son bi kıza eyelinerimin markasini söylüyordumKızlar pazartesi sezaryen ameliyatım var, sizin pozitif güzel sezaryen hikayelerinizi okurken bile başım dönüyor sanki midem bulanıyor ben niye böyle stres oldum bilmiyorum. Anestezi uzmanına da söyledim ben kötü olabilirim hatta bayılabilirim belki ameliyatta sorun olur mu diye sorun değil rahat rahat bayıl dedi
Varsa operasyon sırasında kendimi telkin edeceğim bir yönteminiz söyleyebilirsiniz
Şuan uyuyor 1 saattir aç olsa uyur muydu acabaMama ver canim istersen. Gazı olmadığına eminsen mama yediğinde uyuyorsa doymamistir bence. Bugün çok yorgunum sütüm iyi yok emzirdim uyumadı benim kız da mama verdim 60 cc 2 saattir uyuyor
Yok canım benim dediğim bu şurup gibi bu içinden ölçeği çıkıyor onla veriyorsunCanım şunu diyorsun değil mi ?Ben daha önce eklemiştim ama emin olmaadım sen bunu mu kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?