2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim de durumum aynı şekilde tansiyonum hep 10/6 oluyor sabah yorgun öğlen dinç akşama ağrılı oluyorum kaçıncı haftadasin?

Kizlar merhaba, devlet hastanesine kontrole gidiyorum. Doktorum birkaç gündür hep idari görevli. Başka bir doktora gitsem sabah erkenden bakar mi acaba? son haftalarda riskli oluyor biliyorsunuz suyu falan azalırsa diye korkuyorum. 39 haftalığız.

Canım şunu diyorsun değil mi ?Ben daha önce eklemiştim ama emin olmaadım sen bunu mu kullanıyorsun?

Eklentiler

• 568E2806-2781-4E60-BF60-0DD631EDB8BF.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 47
2 gündür biz de bu şekildeyiz canım dün gece 3:18de emmeye başladık 5:50de anca durduk tam yatırıyorum hemen aranmaya başlıyo bu şekilde 2,5 saat uğraştık. Sabah 7den sonra tekrar aynı şeyleri yaşadık.
Bu sabah da 6:12 de başladık 8:45 de sonunda tamamen uykuya daldı.
Sürekli memede uyumak istiyo tam aldığımda kıyamet kopuyo ağzı açık aranıyo sinirleniyo. Ben dikişlerden oturamıyorum bi de o yüzden hep uzanıp emziriyorum çok zor oluyo beraber yatmak zorunda kalıyoruz. Ben en son çareyi silikon meme ucunda buldum şuan onu kullanıyorum yoksa benimde meme ucum pert iyileşene kadar silikon uçla idare edicem.

Bende cok sukur hic ödem olmadi.ilk hamileligimde de hic ödem olmamisti. Zaten doguma da 2 hafta kaldi.Bundan sonra ödem olur mu bilmiyorum. Tansiyonum da oldu bitti bu sekilde diye tuza dikkat etmiyorum ayranima tuz falan ekliyorum.

Benim de durumum aynı şekilde tansiyonum hep 10/6 oluyor sabah yorgun öğlen dinç akşama ağrılı oluyorum kaçıncı haftadasin?
Aynen anlattigin gibiyim. Aksam sirt agrim basliyor. Pazar gunu tam 37 haftalik olacagim

Bende cok sukur hic ödem olmadi.ilk hamileligimde de hic ödem olmamisti. Zaten doguma da 2 hafta kaldi.Bundan sonra ödem olur mu bilmiyorum. Tansiyonum da oldu bitti bu sekilde diye tuza dikkat etmiyorum ayranima tuz falan ekliyorum.
Yani haksizlik baska neden olur, agirlastik tabii o da olabilir... Odem bende de yoktu. 38den sonra olmaya basladi. Sen muhtemel gormeden bu zamanlari insallah saglikla kucagina alacaksin ...

Bakar canim neden bakmasin. Sonucta doktorun izinli yani.

Silikon uç ben de almıştım ilk hafta canım ama tutmadı onu illa temas istiyor bizimki Bizimki de aynı sinirleniyor kafayı sağa sola atıyor ağzına memeyi vermeden asla sakinleşmiyor. Napıcaz böyle bilmiyorum Umarım geçici bir şeydir atak falandır. Hiç böyle değildi çünkü dün oldu ne olduysa. Ben de korktum acaba sütüm mü azaldı doymuyor mu diye. Göğsümü sıkınca bazen şakır şakır akıyor bazen de hiç gelmiyor anlamadım. Gazı olan bebekler de hep emmek istermiş belki de gazı var ama çıkarmadı bağırsak gazını :/

Kızlar pazartesi sezaryen ameliyatım var, sizin pozitif güzel sezaryen hikayelerinizi okurken bile başım dönüyor sanki midem bulanıyor ben niye böyle stres oldum bilmiyorum. Anestezi uzmanına da söyledim ben kötü olabilirim hatta bayılabilirim belki ameliyatta sorun olur mu diye sorun değil rahat rahat bayıl dedi
Varsa operasyon sırasında kendimi telkin edeceğim bir yönteminiz söyleyebilirsiniz

Ben o an sadece bebeğimin sesini duyacağım, onu ilk kez göreceğim anı hayal ettim canım. Zaten 5 dk sonra hayalimi yaşıyordum Seni ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama gerçekten korkulacak strese girecek hiçbir şey yok.. Sadece kavuşacağınız o büyülü anı düşün. Hele bir de o sıcacık yanağı yanağına değdiği an..

Mama ver canim istersen. Gazı olmadığına eminsen mama yediğinde uyuyorsa doymamistir bence. Bugün çok yorgunum sütüm iyi yok emzirdim uyumadı benim kız da mama verdim 60 cc 2 saattir uyuyor

Ne guzel ya... Benim kizim asla uyumazdi bebek uyumaz mi ya, benim kizim uyumazdi. O kadar ozeniyorum ki boyle uyuyan bebek duyunca... Benim sansima kesin simdi oglum da uyumaz
İnşallah bu sefer uyuyan bebek olur

Doğumdan sonra hastaneden çıkmadan yaptılar benim oğluma işitme testini ve derin uykuda olması lazım diye gece gelip yaptılar.
5 saat nasıl uyanık olacakmış ufacık bebe
Bizumkilere de hastaneden çıkmadan yaptılar ancak prematüre bebekler genelde testi geçemiyormuş bizimkiler de testten kaldılar. Tekrar yaptırmamız gerekiyormuş.
Bilmiyorum bakalım nasıl olcak ama 5 saat zor

Yani mümkün değil pek. Gittiğinizde cok laf ederlerse buyurun çocuklar burda siz 5 saat uyanık tutun kolaysa diyesi geliyor insanin
Bikaç saat yeterli olur sanırım çünkü çok küçükler

Canım insan ister istemez stres oluyor tabi o stresi yönetmek mesele. Ben derin derin nefes alıp verdim bi de orda görevli personeller çok rahatlatti beni sohbet muhabbet kafamı dağıttılar en son bi kıza eyelinerimin markasini söylüyordum Doğum anında ise içimden hep dua ettim rabbi yesir okudum beni o dua çok sakinleştiriyor anlamı da Allahim islerimi kolaylastir zorlastirma hayırla sonuclandir demek zaten. Başında personeller olacak zaten mesela miden bulanirsa midem bulandi de ona göre ilaç yapıyorlar sürekli kontrol altindasin korkma. Bir de istersen doğumdan sonra sakinleştirici yapilmasini işte bebeğini gördükten sonra gevşemek çok iyi geliyor. Bebeği bana gösterdikten sonra sakinleştirici yapmışlar dikiş anı falan bende hiç yok iyi ki yapmışlar diyorum dikişi beklemek çok stresli olurdu benim için

Mama ver canim istersen. Gazı olmadığına eminsen mama yediğinde uyuyorsa doymamistir bence. Bugün çok yorgunum sütüm iyi yok emzirdim uyumadı benim kız da mama verdim 60 cc 2 saattir uyuyor
Şuan uyuyor 1 saattir aç olsa uyur muydu acaba Gazı olmadığına emin değilim canım ya üstten çıkardı ama alttan sabah çıkarmıştı en son. Karnı da sert biraz. Uyanınca gaz için uğraşacağım. Gece beni zorlarsa mama veririm. Seninle 3 gün vardı aramızda sanırım Ekin 5. hafta atağını geçirdi mi? Böyle bir yazı okudum belirtiler falan aynı sanırım atak haftasındayız :/ Bebeklerde Birinci Büyüme Atağı | İlk Adımlarım

Canım şunu diyorsun değil mi ?Ben daha önce eklemiştim ama emin olmaadım sen bunu mu kullanıyorsun?
Yok canım benim dediğim bu şurup gibi bu içinden ölçeği çıkıyor onla veriyorsun

Eklentiler

• IMG_20230317_194715.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…