2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allah sabır versin ne denir bilemiyorum çok üzgünüm

Kızlar bugün alini doktora götürdük 4 günde 150 gram almış doktor çok iyi dedi mamayı kesti artık sadece memeden devam edicez bakalım. Onun dışında ocean d vit verdi bir de burun tıkanıklığı olursa diye nazal damla verdi. Bir de doktorun yanında göbeği düştü yarın ilk banyosunu yaptırıcaz minigimin.

Gayet iyi sen üşümüyorsan bebekte üşümez. Doktorlar soğuk değil sıcak hasta eder diye bas bas bağırıyor. Sen kendi bildiğini oku çocuklar çok sıcakta tıkanıyorlar.

Karninda iken uyanik zamanlari şuanki ile benzer miBaya da buyuttun masallah 29 gun olmus

Dışı krem rengi sarı gibi pure&soft kullanıyorum ben cok memnun kaldım.

Canim masallah Aline. Bu arada Alin ismine bayiliyorum. Oglumun adi Ali Cinar esime.soylerdim kiz olursa adini Alin koyalimTabi esim kabul etmiyordu da neyse Nazal damlayi her tikandigini fark ettiginde mi sik dedi. Serum fizyolojik vs onermedi o zaman.

Amazon kadını gibi geziyorum evde Defnoş hiç ayrılmadı benden kucağımda ve hep memede durmak istedi beşiğe koyduğum an ya uyandı ya on dk uyudu sizinde böyle mi? tam iki haftalık oldu bugün bu aradaaaa canım kızım büyüyor yaa kiloda almaya başladı

Henuz dogum yapmamis arkadaslar 2 gundur sabah ilk uyaniyorum iyiyim. Sonra ögleden sonraya kadar aşiri bitkinim elim kolum tutmuyor. Kahve vs iciyorum da kendime geliyorum. Normalde tansiyonum surekli nerde ölcseler 10/6 10/7 ilk hamileligimde de boyleydi bundada hic beni etkilemez yani. Bu ara acaba etkiliyor mu diye dusunuyorum. Sizlerde durumlar nasil

Kantaronu biz kendimiz yapıyoruz . Doktorum göğsüne kantaron sür emzirme sonrası dedi. Emzirme öncesi de silmeye gerek yok demişti. Ağız içinde pamukcuk olusumunu engelledi mesela. Kızımda kullanırken hiç silmedim. Bu sefer daha gerek olmadığı için başlamadım. Ama kullanmaya başlarsam kendi kantaron yagimi kullanırım ve silmem

Evet canım gece çok hareketliydi gündüzleri falan çok hareket etmiyordu şimdi de gündüz uyuyo gece kıpırdak
Benim ki de geceleri bir ara cok hareketliydi ne zamandir durulmus geceleri o zaman uyuyorsa saatleri belki uyur benimkisi geceleri

Benim tansoyonum 2 haftadir dusuk canim. Tuzu cok az tuketiyordum odem yuzunden, simdi normal tuketiyorum ama bu defa da odem belasi basladi. Cok agirlastim ben, gobek asagida, yer cekimi gobegi asagi cektikce belim agrimaya basladi... Allah'a sukur devam ediyoruz ama salidan sonra plates zaten yapiyorum, yuruyusu max yapicam...

Canım ben de yaz ismini koymayı çok istemiştim eşim istemedi kesinlikle keske erkekler her şeye karışmasa sonradan alin çok içime sindi hem söylenişi kolay hem anlamı çok güzel senin de beğenmene çok sevindim nazal damlayı tıkandığını hissettiğinde sabah ve akşam birer damla sık dedi serum fizyolojik önermedi kuzum

Gecmis olsun benimki de aynen nst, muayene sonra haftaya dogurmazsan gel diyo. Fark ben de sanci var, acilma var ama dogum baslamiyor insallah ben de haftaya sali kontrolden sonra bol bol yuruyecegim. Cidden yuruyus etkili ...
Bende hiçbiri yok 39+0 olduk bugün siz kaçıncı haftadasiniz tahmini günü 23 mart acaba diyorum o günmü gelecek

Kızlar dünden beri bizimkinde bi haller var. Atak mıdır acaba bilmiyorum 26.gündeyiz. Bugün tam 1 saat memedeydi uyuyunca bıraktı ben de yatağına koydum 5 dk sonra tekrar uyanıp ağlamaya başladı bi baktım elini falan emiyor kafasını sallayıp duruyor aranıyor. Neyse yine emzirdim sonra yine aynı şey.. Üstten gaz çıkardı alttan da uğraştım ama bişey çıkmadı sabah çıkarmıştı en son. Emzik veriyorum tutmuyor illa meme istiyor. Sütüm mü azaldı doymuyor mu anlamıyorum. Sütümüzün azalıp azalmadığını nasıl anlarız? Göğüs uçlarım sürekli emzirmekten sızım sızım sızlıyor anlatamam çok fenayım. Krem yağ vs sürüyorum ama sürekli emmek isteyince mecbur siliyorum iyileşemiyor bir türlü özellikle sol göğsüm çatlak var ve çok canım yanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…