Allah sabır versin ne denir bilemiyorum çok üzgünümBebeğimi doğumdan hemen sonra kaybettim. Öldü küçücük yavrum. Dünya tatlısı çok güzel bir bebek taşımışım. Buraya muhtemelen girmem artık, lütfen soru sormayın. Kimse tam emin değil tam olarak ne olduğundan şu anda.
Herkesin bebeğine uzun, sağlıklı, mutlu ömürler diliyorum. Çok üzgünüm.
Gayet iyi sen üşümüyorsan bebekte üşümez. Doktorlar soğuk değil sıcak hasta eder diye bas bas bağırıyor. Sen kendi bildiğini oku çocuklar çok sıcakta tıkanıyorlar.Kızlar imdatşimdi evin derecesi 23.7 ben bu dereceyi uygun bulup doğalgazı yakmıyorum . Ama eşim ve sülalesi dışarda kar yağarken evde atletle falan dolaşcak kadar sıcak sevdikleri için sürekli yak yak modundalar en son patladım bende eviniz sürekli sıcak ama sürekki hastasınız dedim ayıp mı ettim olsun ediyim artık yetti
Oğlun kesin uyurNe guzel ya... Benim kizim asla uyumazdibebek uyumaz mi ya, benim kizim uyumazdi. O kadar ozeniyorum ki boyle uyuyan bebek duyunca... Benim sansima kesin simdi oglum da uyumaz
Karninda iken uyanik zamanlari şuanki ile benzer miDün gece Ekin de uyumadı en son saate baktığımda saat 7 yi gördümuykuya dalamiyor bi türlü kucağımda uyuyor yatağına koyuyorum ıkır mıkır öyle ciyak ciyakta aglamiyor karni tok ne derdi vardı anlamadım en son uyuklayarak masaj yaptim baya karnına ayaklarına ikimiz bayılmışız
Bizim hep 21 22 ya onda bile tisortleyiz hani bence cok ideal bu sicaklikBenim oda şu an 22.5 derece icerisi gayet iyi bence.24'u gecince de cok sicak oluyor.
Dışı krem rengi sarı gibi pure&soft kullanıyorum ben cok memnun kaldım.Merhaba bebek bezi olarak Molfix kullananlar hangisini kullanıyor acaba mavi olan mi diğer rengi mi ? Bir de memnun musunuz? Prima kullandık şimdiye kadar ama maşallah bizimmkiz fazla cisli biraz daha ekonomik bir beze geçmeyi düşünüyoruz
Canim masallah Aline. Bu arada Alin ismine bayiliyorum. Oglumun adi Ali Cinar esime.soylerdim kiz olursa adini Alin koyalimKızlar bugün alini doktora götürdük 4 günde 150 gram almış doktor çok iyi dedi mamayı kesti artık sadece memeden devam edicez bakalım. Onun dışında ocean d vit verdi bir de burun tıkanıklığı olursa diye nazal damla verdi. Bir de doktorun yanında göbeği düştüyarın ilk banyosunu yaptırıcaz minigimin.
Kantaronu biz kendimiz yapıyoruz . Doktorum göğsüne kantaron sür emzirme sonrası dedi. Emzirme öncesi de silmeye gerek yok demişti. Ağız içinde pamukcuk olusumunu engelledi mesela. Kızımda kullanırken hiç silmedim. Bu sefer daha gerek olmadığı için başlamadım. Ama kullanmaya başlarsam kendi kantaron yagimi kullanırım ve silmemKantaronu emzirmeden önce mecburen siliyorsun di mi? Kokusu falan kalmaz mı acaba?
Dün silikon uç da denedim bu arada, yok onla da ememediSüt cok olsa çeker mi acaba Az diye mi uğraşmıyor..? Güya 2. cocugum valla moralim cok bozuk.. Psikolojim çok kötü..
Evet canım gece çok hareketliydiKarninda iken uyanik zamanlari şuanki ile benzer miBaya da buyuttun masallah 29 gun olmus
Yani mümkün değil pek. Gittiğinizde cok laf ederlerse buyurun çocuklar burda siz 5 saat uyanık tutun kolaysa diyesi geliyor insaninRandevu için verdikleri kağıtta yazıyor. Bende ona şaşırdım o yüzden sormak istedim 5 saat uyanık tutmak çok yani
Benim ki de geceleri bir ara cok hareketliydi ne zamandir durulmus geceleriEvet canım gece çok hareketliydigündüzleri falan çok hareket etmiyordu şimdi de gündüz uyuyo gece kıpırdak
İnsallaaahBenim ki de geceleri bir ara cok hareketliydi ne zamandir durulmus gecelerio zaman uyuyorsa saatleri belki uyur benimkisi geceleri
Benim tansoyonum 2 haftadir dusuk canim. Tuzu cok az tuketiyordum odem yuzunden, simdi normal tuketiyorum ama bu defa da odem belasi basladi. Cok agirlastim ben, gobek asagida, yer cekimi gobegi asagi cektikce belim agrimaya basladi... Allah'a sukur devam ediyoruz ama salidan sonra plates zaten yapiyorum, yuruyusu max yapicam...Henuz dogum yapmamis arkadaslar 2 gundur sabah ilk uyaniyorum iyiyim. Sonra ögleden sonraya kadar aşiri bitkinim elim kolum tutmuyor. Kahve vs iciyorum da kendime geliyorum. Normalde tansiyonum surekli nerde ölcseler 10/6 10/7 ilk hamileligimde de boyleydi bundada hic beni etkilemez yani. Bu ara acaba etkiliyor mu diye dusunuyorum. Sizlerde durumlar nasil
Canım ben de yaz ismini koymayı çok istemiştim eşim istemedi kesinlikle keske erkekler her şeye karışmasaCanim masallah Aline. Bu arada Alin ismine bayiliyorum. Oglumun adi Ali Cinar esime.soylerdim kiz olursa adini Alin koyalimTabi esim kabul etmiyordu da neyse Nazal damlayi her tikandigini fark ettiginde mi sik dedi. Serum fizyolojik vs onermedi o zaman.
Bende hiçbiri yok 39+0 olduk bugün siz kaçıncı haftadasiniz tahmini günü 23 mart acaba diyorum o günmü gelecekGecmis olsunbenimki de aynen nst, muayene sonra haftaya dogurmazsan gel diyo. Fark ben de sanci var, acilma var ama dogum baslamiyor insallah ben de haftaya sali kontrolden sonra bol bol yuruyecegim. Cidden yuruyus etkili ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?