2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım şuan onla mi alakali bilmiyorum ama mesela dün gece hiç uyumadı uykuya direndi sabah 7 de uyudu. Gün içinde de hep zor uykuya geçti. Kucaktan yatağa bırakınca hemen uyandı falan. O yüzden dün geceden beri bitik haldeyim adeta.

Bizimki de öyle.. Gece güzel uyudu ama öğlenden beri memede uyuyor yatağına koyuyorum uyanıyor sonra tekrar emmek istiyor. En sonki emmede artık yatağına koyunca beyaz gürültü açtım da daldı. Bakalım gece nasıl geçecek

Şükürler olsun sağlıkla büyürler inşallah. Evet ben şu an kv yanındayım. Kv min bebeklerle ilgili bana çok faydası olmaz. Birkaç gün sonra ailemin yanına gideceğiz. Annem yardımcı olacak inşallah. Ben de ilk çocuğumda çok titizdim hiç mama vermedim. Ama ikizlerde çok takmamaya rahat olmaya çalışacağım.

Haklısın canım. Eşimi ikna edip ailemin yanına götüreceğim inşallah. Doğumdan ve depremden önce eşim bebek bakımı konusunda destek olacağına söz vermişti ancak deprem, evsiz kalmamız, kayınvalidemin yanına sığınmamız her şeyi değiştirdi. Şu an kayınvalidemin planı beni 3 çocuğumla birlikte ailemin yanına göndermek, eşimi de yanına almak. Elimden geldiğince engel olmaya çalışacağım.

Kizlar ben simdiden tatil planlarina basladim 2 cocukla nasil olur bilmiyorum ama esim bu sene gitmiyelim diyor. Gozu korkuyor Ben de agustos eylul gibi gidersek buyumus olur, bi sey anlariz diyorum. Bir de daha once gittigimiz bir yere gidelim diyorum. Tanidik yer iyi olur bence...Sizler bu konuda ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Ailenin yanına gideceğine çok sevindim canım ne güzel, ev işleri ve yemek dertleri olmayınca tek sorumluluk bebek olunca bakması hiç zor olmaz bence. Aynen ikiz olunca mama kaçınılmaz diyebilirim bazılarının sütü yetiyormuş ne güzel ama zorlamamak lazım mamalarin da içeriği çok güzel

Saka gibi bu kadin! Esiniz de annesinin dedigini yaparsa yazik! Siz zaten calisiyorsunuz. Kimseye muhtac degilsiniz. En kotu yardimci tutun esiniz yardimci olmazsa ... Ben kizimda 2 yil yardimci aldim yanima. Valla annelere kalsa rezil olurdum. Hem de istedigimi rahatca diyordum kadina hem de cok rahatttim. Simdi online calisacagim ama baktim zorlaniyorum bir kadin bulacagim gene. Size bence yardimci sart...

Sütüm en başta iyiydi sonra stresten azaldı. Yoğun bakımda da mama verdiler bu yüzden. İkisi aynı anda ağlarsa mecburen birine mama vereceğim. Hastaneye emzirmeye gittiğimde 2 saat sürüyor. Evde de bu şekilde olursa çok zorlanacağımı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar ben grip oldum ya o kadar terliyorum ki gece emzirmeye kalktığımda üsütmemem imkansızdı zaten. Ne kullanabilirim su durumda, sanırım sadece parol içebiliyorum ilaç olarak

Ben 2 yıl evden çıkmayı düşünmüyorum

İnşallah kolay bir gece olur hepimize. kesintisiz 2 saat bile uyusam oh diyeceğim

Kızlar ben grip oldum ya o kadar terliyorum ki gece emzirmeye kalktığımda üsütmemem imkansızdı zaten. Ne kullanabilirim su durumda, sanırım sadece parol içebiliyorum ilaç olarak
Minoset icebilirsin canım bana ameliyattan sonra minoset verdi dr um antibiyotik yanında. Paroldan daha etkili

Kızlar benim üç yasindaki oğlum bugün bana seni sevmiyorum seni özlemiyorum babaneye gidicem orda kalcam babaneyi daha çok özlüyorum dedi o kadar üzüldüm ki kardeşini eve getirdik hiç dikkat etmek istemiyor kızıyorum mecburen ben hastanedeyken babanesinde kaldı elimden geldiğince onlada ilgileniyorum ama çok hırçın daha çok sinirlendirmek için uğraşıyor gececek mi

Canim onceki duzeninizi bozmadan devam ettirmeye calisin. Bebegi de bu duzene adapte etmeye calisin. Kiskanclil oyle azalir. Gecer tabii, kardesi o hatta en cok da o sever

Baktiniz olmuyor yardim alirsiniz. Gerekirse ozelden yazarsaniz yonlendirme yaparim, tanidigim uzmanlara

Güzel geçecek inşaallah, aklına başka bir şey getirme bile bayılacak kadar bile sürmüyor sanki bebeği hemen alıyorlar. Ben nasıl geçti anlamamıştım sonrada sakinleştirici verdiler bir de baktım giyinmiş kuşanmış yanımda

Çocuk sanki babanesigilde kalınca değişti ya yoksa kardeşle alakası varmı ki hamilelik yatarak geçti ilgilenemedim şimdide birden ilgi bekliyor onuda veremiyorum çok üzülüyorum kendimede kızıyorum ama evde çok sinir ediyor çoğu gün babası babanesine götürdü gece geri geldiler sildi hastanede iki gün kaldık gece tek kaldı orda orayı benimsemiş resme'

Doktora sormakta fayda var tabi ama E lactania dan emzirirken kullanabileceğin ilaçları etken maddelerini yazarak sorgulayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…