2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evde daha çabuk biter canim, bende hastanede uzun uzun emziriyordum evde pratiklestik birde ikiz emzirme yastığı aldım inşallah ilerleyen süreçte ikisini birlikte emzirmeyi deneyeceğim başarabilirsem süper olacak
Kustuktan sonra acıkıyor ondan tekrar emmek istiyor olabilir. Reflu yada midesinde gaz olduğu için kusma olabilir. Benim oğlanda da kusma başladı dün. Mide gazından diye tahmin ediyorum.
Aslında bizimki reflu kadar yoğun bir kusma değil ama normalden de çok, inşallah çabucak biter
Benim de korkulu rüyam bu şu sıralar Allah nasip ederse bi 3-4 sene sonra falan 2.yi düşünüyorum ama hep 2.sezeryanın çok zor olduğunu duydum. Çok da korkuyorum bu yüzden gerçekten çok mu zor
Bence doktor faktörü çok önemli, ilkimde perinatolog sezaryen yapmıştı onun hastası az olduğu için sanıyorum ben çok çok kötüyüm 5 gün kendime gelemedim sonrasında da ağrım çok oldu kanamam nerdeyse 2 ay sürdü. Bu dogumumda çok ameliyata giren bi doktor dogumumu yaptı 2 günde toparladım ve kanamam çok çok az oldu

Ay cok soru sordum ama bu ürünü kullanıp memnun olan var mı esim yurtdışından bunu getiriyormus

Eklentiler

• 35DB40B6-1856-4730-97EC-7A67E292357B.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 66
Bir de kızlar bebisin poposuna ne zaman krem sürmeye basladınız ben hala baslamadım sürme dediler
Doğduğu andan itibaren kantaron yağı sürüyorum. Kziimda da hiç pişik kremi kullanmadım tüm bez döneminde tek kullandığım kantaron yagiydi. Doktorum özellikle kız bebeklerde psik kreminin vajinal yapisikliga sebebiyet verebileceğini söyledi ve kesinlikle kullanmami istemedi .

Suan gaz sancısı yasıyor bebis mecbur alıcam yykusundan bi sıçrayıs ve cıglıkla ağlıyor çıkartamadıgı icin
Ben 4.gun biogaia kullanmaya başladım 2 gün öncede sap simpex e . Birde gaz masajı yapıyorum doktorumun gösterdiği şekilde. E bebekte kiraz çekirdeği gaz kemeri var önce onu kullanıyorum sonra masaj yağı surup gaz masajı yapıyorum daha kolay çıkartıyorum.

Kızlar bu alerji mi kurdeşen mi uyuz mu neyin nesi sizce ? Bacaklarımda özellikle.. Deli gibi kaşınıyorum Salı gününe randevu aldım cildiyeye

Eklentiler

• 41638333-46C2-456A-A89C-A4E531D72A81.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 59
Benim iki bucuk yasindaki kizimda krizlerde, bebegi emerken gordugunde bende emmek istiyorum diyor durduk yere aglama krizlerine giriyor,ya da abartili hareketler yapiyor,hepsi kardesi geldikten sonra basladi

Gaz kemerini almıstım ama göbek düssün öyle kullanayım dedim düsmeden kullanmam bir problem olur mu acaba

Yok canım şuan hiç bi eczane ve depoda o kremi bulamadik. Dikisimi yapan hemşire Bepanthol anti scar jel i söyledi çok iyi diye onu aldım sürüyorum
Bana dün doktorum yazdı eczaneden aldık. Ama baya pahalıymis 6 ay sabah aksam sürüyoruz dedi doktorum. 3.yu düşünmeyi bugün itibariyle bırakınca sürme kararı aldım
Birde doktorum göğüs yaraları, çatlak ve hassasiyet için Garmastan Pomat yazdı. Yorumları gayet iyiydi. Birde bir sayfada yorumlarda biri geçmeyen pişikte kullandıklarını ve çok çabuk geçtiğini yazmış ve biri de vucutta oluşan yeni çatlaklara sürdüğünü yazmış. Şimdi düşündüm de acaba bu oluşan göbekte bacaktaki catlaklara sürsek iyi gelir mi bir bilgin var mı?

Kızlar bu alerji mi kurdeşen mi uyuz mu neyin nesi sizce ? Bacaklarımda özellikle.. Deli gibi kaşınıyorum Salı gününe randevu aldım cildiyeye
Ne olduğu hakkında fikrim yok ama çok fena kaşıntı geçmiş olsun canım soğuk biseyleri koy inşallah geçici biseydir sadece bacaklarında mi var

Alerjiye benziyor canım. Benim karnim da böyleydi. Ama nasıl kaşıntı.... birde kol altı sırt ve göğüs altım çok fena kaşınıyordu. Doktorum alerji hapı verdi akşam kullanmaya başladım bugün kaşıntım azaldı. Hapın yan etkisi uyku yapması bende bebiste valla mışıl mışıl uyuyoruz geceleri (yatmadan önce kullaniliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…