2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Banada bundan verdi dr acaba beni kasındıran bu mudur uyuz gibiyim bıraktım geceden beri ilacı
Decavit pronatal alerji yazınca Google amcaya bursuru şey çıkıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20230318_083133_Chrome.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 39
19 kilo aldım Ben çatlağın tamamen genetik olduğunu düşünüyorum canım. Malesef ki annem de çok çatlağı olan biri ablam da ben de çok çatladık. Badem yağı kullanıyordum ben..
Bende 19-20 kg aldım, Benimde bu 2 gündür çok kaşınıyor, çatladım çatlayacam der gibi, kullandığım kremleri jetleri 2-3 saatte bir sürmeye çalışıyorum. Bizimkilerde de çatlak çok fazla.

Decavit pronatal alerji yazınca Google amcaya bursuru şey çıkıyor.
Ferrum fort da kullanıyordum onda da aynı yan etki var :/ ablamda kasıntı yapıyor diye ilacı bırakmıs ve gecmis tekrar baslayınca kasıntı devam etmis

Ay kizlar cogunuzda kasinti baslamis. Ilk gebelikte bende de vardi. Goguslerimde baslamis sonra yayilmisti. Neydi o oyle ya kadin dogumcu beni cildiyeye yonlendirmisti. Cildiye gebelik gibi bir surec bitince hormonlarin hizli degisimine bedenin bu sekilde tepki verebilir demisti. 2 tane igne yapmisti. Emzirmeyi etkilemedi. Ilk dozda eser kalmamisti zaten. Dayanilmiyacak gibiyse ve artiyorsa cildiyeye gitmenizi tavsiye ederim. Insallah benim de basina tekrar gelmez

Bu arada ben saglam 9 ayi tamamladim. Sevgili oglum son 10 gunu tuketmeye basladi Hadi bi 10 gun daha kalsin bakalim, sonra kacis yok dogacak

Arkadaşlarım günaydın acaba kaçtan beri ayaktayız hepimiz veya hiç uyuduk mu daha doğru bi soru kızlar size bişey sorucam hergün serum fizyoojikşe burun temizliği yapıyo musunuz

Bende 19-20 kg aldım, Benimde bu 2 gündür çok kaşınıyor, çatladım çatlayacam der gibi, kullandığım kremleri jetleri 2-3 saatte bir sürmeye çalışıyorum. Bizimkilerde de çatlak çok fazla.
Bende 20 kilo, tuhaf bi şekilde bel çatladı, bide bacak aram yukarı kısımlar çatladı, karnımda birşey yok sadece çok düzensiz Hindistan cevizi yağı kullanıyordum onu da zaten bele sürmüyordum

Arkadaşlarım günaydın acaba kaçtan beri ayaktayız hepimiz veya hiç uyuduk mu daha doğru bi soru kızlar size bişey sorucam hergün serum fizyoojikşe burun temizliği yapıyo musunuz

Günaydın canım, ben serum fizyolojik kullanmadım henüz. Banyo sorası temizliyorum ya da sütümü sıkıp biraz bekleyip temizliyorum

Günaydın canım, ben serum fizyolojik kullanmadım henüz. Banyo sorası temizliyorum ya da sütümü sıkıp biraz bekleyip temizliyorum
Yani böyle bişey yapmam gerektiğini daha yeni hatırladım hiç burun tıkanıklığı yaşamayınca sadece hastanede bebek hemşiresi aspiratörle çekme her zaman önermiyoruz demişti. Dün ilk defe serum fizyolojik sıkıp ters çevirip akıtmaya çalıştık çok az aktı. Acaba hergün hergün ihtiyac var mı? Kayınvalidem yine çok konuşuyo da kızlar bu insanlar yeryüzünde şeytanın temsilcisi değil mi yani üzülüyorum böyke söyleyince ama gerçekren tüketti beni ya. Emziriyorum odadan odaya kaçıyorım geliyo tepemde dikiliyo şuan mesela boş emiyo diyo. Dinleniyo sakin ol dedim tersliyorum artık

Silikon gogus ucu kullanan annisler benim bebem memeyi verince ortaigi yikiyor. Denemek icin bi uc almistim onunl emiyor ama yapismiyor o uc. Ucuz bisey almistim denemek icin. Simdi basarili olduguna gore sonuc iyi bisey almak istiyorum. Sizler ne kullaniyorsunuz?

Goon bez kullanan var mi aranizda? Icerigi temizmis. Ben prima almistim, hastaneden deneme paketi vermislerdi goon actim da az once primaya gore yumusacik. Buna mi gecsem acaba diye dusundum. Kullanan varsa memnun musunuz?

Benimki de yaninda emzirmem icin ugrasiyor nedense. Istemiyorum diyorum.

Burnu tıkalı değilse yapmıyoruz tabi canım. Ben de kendim için burun açıcı suda eriyen toz şaselerden kullanırım arada, burnumu daha çok tıkar hatta yakar. Doktor da çok önermiyoruz demişti yetişkinler için olanı. Serum fizyolojiğe de biraz aynı mantıkla yaklaşıyorum sanırım.
Dün ben de banyodan sonra aspiratör ile çektim ama çok ağladı yavrucum.
Kayınvaliden için sabır diliyorum, konuşmak için konuştuğunu varsay ve umursama. Sayılı gün çabuk geçer de evine döner inşallah bir an evvel

Ferrum fort da kullanıyordum onda da aynı yan etki var :/ ablamda kasıntı yapıyor diye ilacı bırakmıs ve gecmis tekrar baslayınca kasıntı devam etmis
Ferrum bana çok dokunuyor diye zaten hiç kullanmadım. Kızımda denemiştim boyumun ölçüsünü güzel aldı ilk ve son kullanmam olmustu o zaman...

Her gün gunde en az 5-6 kere . Çünkü ablasindan soğuk algınlığı kaptı. Burunlar tıkalı asiri hiriltili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…