Banada bundan verdi dr acaba beni kasındıran bu mudur uyuz gibiyim bıraktım geceden beri ilacıVitaminin ismi ne canım? Bana decavit pronatal vermisti. Hemen kestim eski vitamine dönüş yaptım.
Decavit pronatal alerji yazınca Google amcaya bursuru şey çıkıyor.Banada bundan verdi dr acaba beni kasındıran bu mudur uyuz gibiyim bıraktım geceden beri ilacı
Kantaron yağıKızlar bebeğinize hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?
Bende 19-20 kg aldım, Benimde bu 2 gündür çok kaşınıyor, çatladım çatlayacam der gibi, kullandığım kremleri jetleri 2-3 saatte bir sürmeye çalışıyorum. Bizimkilerde de çatlak çok fazla.19 kilo aldımBen çatlağın tamamen genetik olduğunu düşünüyorum canım. Malesef ki annem de çok çatlağı olan biri ablam da ben de çok çatladık. Badem yağı kullanıyordum ben..
Canim o sesler dil gelisimi gostergesiKızlar sizin bebekleriniz uykusunda konuşuyor gibi sesler çıkarıyor mu ?
Ferrum fort da kullanıyordum onda da aynı yan etki var :/ ablamda kasıntı yapıyor diye ilacı bırakmıs ve gecmis tekrar baslayınca kasıntı devam etmisDecavit pronatal alerji yazınca Google amcaya bursuru şey çıkıyor.
Bende 20 kilo, tuhaf bi şekilde bel çatladı, bide bacak aram yukarı kısımlar çatladı, karnımda birşey yok sadece çok düzensiz Hindistan cevizi yağı kullanıyordum onu da zaten bele sürmüyordumBende 19-20 kg aldım, Benimde bu 2 gündür çok kaşınıyor, çatladım çatlayacam der gibi, kullandığım kremleri jetleri 2-3 saatte bir sürmeye çalışıyorum. Bizimkilerde de çatlak çok fazla.
Arkadaşlarım günaydınacaba kaçtan beri ayaktayız hepimiz veya hiç uyuduk mu daha doğru bi soru kızlar size bişey sorucam hergün serum fizyoojikşe burun temizliği yapıyo musunuz
Yani böyle bişey yapmam gerektiğini daha yeni hatırladım hiç burun tıkanıklığı yaşamayıncaGünaydın canım, ben serum fizyolojik kullanmadım henüz. Banyo sorası temizliyorum ya da sütümü sıkıp biraz bekleyip temizliyorum
Uyku mu o neydi kiArkadaşlarım günaydınacaba kaçtan beri ayaktayız hepimiz veya hiç uyuduk mu daha doğru bi soru kızlar size bişey sorucam hergün serum fizyoojikşe burun temizliği yapıyo musunuz
Benimki de yaninda emzirmem icin ugrasiyor nedense. Istemiyorum diyorum.Yani böyle bişey yapmam gerektiğini daha yeni hatırladım hiç burun tıkanıklığı yaşamayıncasadece hastanede bebek hemşiresi aspiratörle çekme her zaman önermiyoruz demişti. Dün ilk defe serum fizyolojik sıkıp ters çevirip akıtmaya çalıştık çok az aktı. Acaba hergün hergün ihtiyac var mı? Kayınvalidem yine çok konuşuyo da kızlar bu insanlar yeryüzünde şeytanın temsilcisi değil mi yani üzülüyorum böyke söyleyince ama gerçekren tüketti beni ya. Emziriyorum odadan odaya kaçıyorım geliyo tepemde dikiliyo şuan mesela boş emiyo diyo. Dinleniyo sakin ol dedim tersliyorum artık
Bepanthol kullandim basta, faydasi yok gibi geldi. Mustela aldim onu kullaniyorum su an iyi gibi. Ama herkes kantaron suruyormus bi deneyecegim ben de kendi yaptigim kantaronu. Alerji yaparsa diye korkup surmemistim.Kızlar bebeğinize hangi pişik kremini kullanıyorsunuz?
Yani böyle bişey yapmam gerektiğini daha yeni hatırladım hiç burun tıkanıklığı yaşamayıncasadece hastanede bebek hemşiresi aspiratörle çekme her zaman önermiyoruz demişti. Dün ilk defe serum fizyolojik sıkıp ters çevirip akıtmaya çalıştık çok az aktı. Acaba hergün hergün ihtiyac var mı? Kayınvalidem yine çok konuşuyo da kızlar bu insanlar yeryüzünde şeytanın temsilcisi değil mi yani üzülüyorum böyke söyleyince ama gerçekren tüketti beni ya. Emziriyorum odadan odaya kaçıyorım geliyo tepemde dikiliyo şuan mesela boş emiyo diyo. Dinleniyo sakin ol dedim tersliyorum artık
Ferrum bana çok dokunuyor diye zaten hiç kullanmadım. Kızımda denemiştim boyumun ölçüsünü güzel aldı ilk ve son kullanmam olmustu o zaman...Ferrum fort da kullanıyordum onda da aynı yan etki var :/ ablamda kasıntı yapıyor diye ilacı bırakmıs ve gecmis tekrar baslayınca kasıntı devam etmis
Her gün gunde en az 5-6 kere . Çünkü ablasindan soğuk algınlığı kaptı. Burunlar tıkalı asiri hiriltiliArkadaşlarım günaydınacaba kaçtan beri ayaktayız hepimiz veya hiç uyuduk mu daha doğru bi soru kızlar size bişey sorucam hergün serum fizyoojikşe burun temizliği yapıyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?