2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim baktığım eczanelerin hic birinde elinde yoktu canım bulabildiysen süper Garmastan pomati benim hastanedeki ebe de önermişti canım ama kantaron fayda edince almadım ben ama o kremi duydum memnuniyeti çok yüksek bi krem. Bir de içeriği bitkisel bir ürün ama iyileştirme gücü yüksek pişikte bence etkili olur ama çatlağı bilemedim denemek lazım

Hangi hapmis o ya

Ne olduğu hakkında fikrim yok ama çok fena kaşıntı geçmiş olsun canım soğuk biseyleri koy inşallah geçici biseydir sadece bacaklarında mi var
Evet canım bacaklarımda var özellikle de çatlaklarımın olduğu yerlerde Kolonya rahatlatıyor biraz umarım geçer bi an önce..

Ben de salı gününe randevu bulabildim ne alerji yaptı ki hiç öyle alerjik bi yapım yoktur normalde. Sadece şu yeni başladığım vitaminden şüpheleniyorum bir an önce geçse bari kanatacağım yakında kaşırken

Kızlar bu alerji mi kurdeşen mi uyuz mu neyin nesi sizce ? Bacaklarımda özellikle.. Deli gibi kaşınıyorum Salı gününe randevu aldım cildiyeye
Alerji muhtemelen. Doğum sonrası kullanılan bazı takviyeler yapıyor maalesef. Benim de stres olunca egzama çıkıyor böyle inanılmaz kaşınıyor. Çok geçmiş olsun.

İçeriği nasıl ki onun

Gaz kemerini almıstım ama göbek düssün öyle kullanayım dedim düsmeden kullanmam bir problem olur mu acaba
Neden sorun olsun ki canım. Karnı sıcak tutmak için kullanılan bir kemer sonuçta. Kıyafet üzerine konulduğu için göbek kordonuna etki etmez diye düşünüyorum.

Göğsümde yara ve hassasiyet olmadığı için bende catlaklarda deneyeyim bakayım ne olacak

Evet canım bacaklarımda var özellikle de çatlaklarımın olduğu yerlerde Kolonya rahatlatıyor biraz umarım geçer bi an önce..
Üzülerek söylüyorum ki az önce farkettim bende . 2 gün önce bacağımda gönderdiğin resimdeki gibi olan yer tamamen inmis hap ise yaradı sanırım ama yeni çatlak oluşmuş bakalım göbeğim boynum ve kol altında da kizarikliklarim kabartilarim var oralar inince ne göreceğim

Doktorda ilk bana yeni basladigim vitamin i bırak dedi. Ki o vitamini de kendisi yazmıştı. Eski vitamine dön dedi. Üzerine alerji hapı yazdı. Kullan kesmezse başka bir alerji hapı daha yazdı ona geçersin diye. Avil i akşam içtim bugün biraz daha azaldı kaşıntım. Az önce yine içtim umarım yarın daha da azalmış olur.

Bunlar var içinde canım
Aslında çok farkli seyler yok canim ama icinden biri toksik etki mi yaptı acaba fazla gelip belki de derin çatlayacagi icin de kaşınıyor olabilirsin aslinda yatistirici krem kullanıp kasimasan daha iyi olur
Göğsümde yara ve hassasiyet olmadığı için bende catlaklarda deneyeyim bakayım ne olacak
Haberdar et sonuçtan
Hemen söylüyorum
Aaa avil Bunu damardan alınca da çok fena uyku yapıyor

Yaa kötü olmus Ben artık çatlakları saldım valla böyle bi çatlamak yok aynaya bakmak istemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum.. Daha ne kadar çatlayabilirim bilmiyorum artık bundan sonra yeni çatlak oluşsa da farketmem muhtemelen o kadar çoklar ki

Çatlaya çatlaya bi hal oldum zaten amann Cildiyeye bi görüneyim de canım artık krem mi verir hap mı verir kaşınmamak mümkün değil

Hamilelikte kaç kilo almıştın canım sen? Birde çatlamamak için ne kullanmıştın, doğum sonrası çatlak oluşma durumu var derler ama anlattığına göre seninki fazla gibi, hala çatlağım yok ama doğumdan sonra olabilir biliyorum. Korkuttun beni

Valla haybeye yaşıyorum he ne antibiyotik verdiler bana ne hastanede ne de sonrasinda adam akilli agri kesici birsey doktor bünyeyi mi sağlam gördü acaba diye dusunmeden edemiyorum bazen
Bana da verdiler antibiyotik hala kullaniyorum bitmedi. Hastanede de yapmislardi ilk gittigimde antibiyotik igne. Once suyum geldigi ve normal dogum icin beklemek istedigimden.

19 kilo aldım Ben çatlağın tamamen genetik olduğunu düşünüyorum canım. Malesef ki annem de çok çatlağı olan biri ablam da ben de çok çatladık. Badem yağı kullanıyordum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…